Trykk enter for å søke

Mauritz Hansens gate 2, 0350 Oslo

HOMANSBYEN - 4-roms i klassisk bygård, fin tilbaketrukket beliggenhet i blindvei. Meget sentralt og attraktivt område.

20.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, UmøblertKontaktperson
Kristoffer Fidjestad

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22709/0343-18

Eiendommen
Adresse: Mauritz Hansens gate 2, 0350 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 61 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 214, Bnr 196, Snr 7

Beliggenhet
HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. Fint om du også kan skrive ønsket overtagelsesdato. (SMS besvares ikke)
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Attraktiv beliggenhet sentralt i Homansbyen:
Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet sentralt i Homansbyen. Umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, matbutikker og restauranter. Gangavstand til Høgskolen i Oslo (Oslo Met) / HiO på Bislett og Universitetet på Blindern (UiO) (ca. 25 min gangavstand, evt. 9 minutter med trikken). Det er også kort vei til juridisk fakultet ved UiO, odontologisk fakultet og Veterinærhøyskolen.

Like i nærheten ligger Bogstadveien/Hegdehaugsveien, som er kjent for å være en av Norges beste handlegater med sitt rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, og spisesteder samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Bislett med blant annet Bislett Stadion, og Theresesgate ligger også rett i nærheten.

Offentlig kommunikasjon:
Kort avstand til offentlig kommunikasjon (t-bane, trikk, buss), noe som gjør byen lett tilgjengelig. Nationaltheatret stasjon med alle T-banelinjer, NSB togavganger samt flytog hvert 20. minutt til Oslo Lufthavn.

Flere hyggelige parker og grøntområder i nærheten:
Fra leilighetene er det flere parker i nærområdet, Slottsparken, Stensparken, Frognerparken og St. Hanshaugen. Perfekt for grilling, soling og hyggelige søndagsturer! Frognerparken er den største parken i Oslos sentrale byområder og et populært rekreasjonsområde. Som en del av Frognerparken finner du blant annet Vigelandsparken, den berømte skulpturparken med over 200 av Gustav Vigelands skulpturer.

Populære SATS Bislett ligger også like i nærheten i tillegg til flere andre treningssentre.

Som nærmeste dagligvarebutikk kan man velge mellom, Coop Mega med et bredt utvalg, samt Kiwi og Rema 1000, begge i Parkveien med lange åpningstider. Gutta på Haugen ligger også innen gangavstand. På helgedager kan du velge mellom en søndagsåpen Joker butikk eller Deli de Luca og 7-Eleven, alle på Holbergs plass innenfor 3. min. gangavstand.

Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Sjarmerende 4-roms beliggende i gårdens 3. etasje i en klassisk gård i Homansbyen. Leiligheten kan blant annet by på en generøs takhøyde målt til 2,94 m i stuen og store, dype vindusflater. De store vindusflatene i stuen er med på å skape svært gode innvendige lysforhold og gir et luftig preg. I tillegg er det utført oppgraderinger i senere tid med blant annet kjøkken fra 2016.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, tre soverom, stue og åpen kjøkkenløsning.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Lys og pen 4-roms leilighet som inneholder:
- Romslig entré med god plass til oppbevaring av klær og sko
- Bad med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin
- Tre soverom av god størrelse - God plass til garderobeskap
- Stue med åpen kjøkkenløsning

Entréen har tre-stavs parkett på gulv og lysmalte veggflater. Det er montert dørcalling.

Kjøkkenet ligger i en åpen løsning mot stuen. Hele stuen har store vindusflater med rikelig tilgang til naturlig lys. Tidløs kjøkkeninnredningen fra 2016 med glatte fronter i høyglans og laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum. Under overskap er det benkebelysning. Kjøkkenet er utstyrt med ventilator over platetopp og integrerte hvitevarer som induksjontopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Fin plass for spisebord med nærhet til vindu.

Stuedelen med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har tre-stavs parkett på gulv. Den generøse takhøyden (2,94 m) gir et luftig preg.

Baderommet har fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme. Baderomsinnredningen er bestående av servant med servantskap, speil med lys over, toalett, veggskap og dusjkabinett. I hjørnet av rommet er det opplegg for vaskemaskin.

Alle soverommene i leiligheten er av veldig fin størrelse. Det er god plass til stor seng, nattbord og kommode på alle rom. På det største rommet er det garderobeskap med god oppbevaringsplass. Garderobeskap på soverom med bredde på 2,00 meter på det ene soverommet. Alle rommene er vendt mot rolige omgivelser.


Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Gulvvarme på baderom.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 20 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2018
Leietid: 01.08.2018 - 31.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kristoffer Fidjestad
Mobil: 95910207

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 214

Bruksnr: 196

Seksjonsnr: 7


Sist endret: 13. juli 2018 10:30

Referanse: 22709Månedsleie

20.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2021

Type

4-roms

Energimerking

G

BRA

61m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer