Trykk enter for å søke

Sigurd Hoels vei 42, 0655 Oslo

ENSJØ/TIEDEMANNSBYEN - 2-roms med balkong - Internett og kabel-tv inkludert - Ledig omgående

13.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Khoi Thomas Diec

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22735/0352-18

Eiendommen
Adresse: Sigurd Hoels vei 42, 0655 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 46 kvm. BRA.
Matrikkel: Gnr 128, Bnr 149, Snr 4, Boenhet H0202

Beliggenhet
Ensjø er under utvikling, og det vil komme mangfoldige butikker, treningssentre, kafeer og restauranter som nye beboere vil ha glede av. Boulangerie M, et nytt populært bakeri og pizzeria i Petersborgskvartalet. Det er kun noen minutters gange til Rema og Kiwi, Fresh Fitness treningssenter, restaurant, frisør og apotek ved Ensjø T-bane. Man kan på under 10 minutter spasere til Hasle Torg der man finner blant annet Vinmonopolet og flere andre butikker, eller til de mange serveringsstedene på Kampen og Tøyen Torg. Botanisk Hage og Tøyenbadet befinner seg også i umiddelbar nærhet.

Ensjø T-bane (linje1-4) ligger ca. 500 meter fra leiligheten og bruker 5 minutter til Jernbanetorget. Bussavganger i alle retninger med holdeplass kun minutter fra Tiedemannsbyen. Eiendommens sogner i dag til Teglverket skole (1-10. klasse). Fra høsten 2017 endres grensene for skolekretsen og eiendommen vil da tilhøre Hasle skolekrets. Dessuten skal en ny barneskole i Grenseveien 91 stå ferdig i 2020. Det er også en rekke barnehager i umiddelbar nærhet.

Er du glad i parkliv, er dette rette nabolag for deg. Ensjø vil få hele fem grønne lunger, hvorav Tiedemannsparken med sine 21 mål blir størst. To parkdrag på tvers av bydelen legger til rette for en hyggelig tur enten på sykkel eller på beina. Man kan gå turer og spasere i grønne omgivelser helt fra Valle Hovin til Kampen. Fra Ensjø er det sykkelstier helt inn i Østmarka, og er man interessert i spenne på seg skiene under vinterstid, er det kort vei til milevis med skiløyper i Lillomarka/Nordmarka. Her finnes også idylliske badevann som kan nytes på varme sommerdager.


Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi og hvem dere er. NB: Ta med telefonnummer.

Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances and who you are. NB: Include your phone number.
---------------------------------------------------

4-roms terrasseleilighet beliggende i 3. etasje. Sydøstvendt terrasse på 13 kvm med gode solforhold og fint utsyn. Kjøkken med utgang til veranda på 9 kvm. Boligen ligger i barnevennlig boligområde på Mortensrud med god offentlig kommunikasjon og nærhet til butikker og andre servicetilbud. Garasjeplass i lukket fellesgarasje medfølger boligen.


2-roms leilighet med balkong fra 2012. Leiligheten er ledig omgående for langtidsleie. Fyring, varmtvann, kabel-tv og Internett er inkludert i husleien.

Leiligheten har en entre med god plass til yttertøy og sko. Stue er det plass til både sofagruppe og spisebord. Utgang til balkong med ettermiddagssol fra stuen. Åpen kjøkkenløsning med god skap- og benkplass. Stort bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler, dusjdører. Soverommet har god skapplass og direkte tilgang til innvendig bod.

Det følger med en bod i kjeller og man har tilgang til felles sykkelbod.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, Stue med åpen kjøkkenløsning, bad/WC

Ytre rom:
Kjeller bod

Standard
Parkett på alle gulv og vegger er malte i lyse farger. Kjøkken med hvit innredning. Bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler, dusjdører og vaskemaskin som følger med.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, balkong, kabel-tv og internett er inkludert.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring og fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.08.2018
Leietid: 15.08.2018 - 14.08.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Khoi Thomas Diec
Tlf.: 47683417

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 128

Bruksnr: 149

Seksjonsnr: 4


Sist endret: 3. august 2018 16:00

Referanse: 22735Månedsleie

13.000,-

Ledig fra

15. aug

Ledig til

14. aug 2021

Type

2-roms

Energimerking

C

BRA

46m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer