Trykk enter for å søke

Hammergata 10, 0465 Oslo

SAGENE - Townhouse over tre etasjer med tre soverom, hage og kjellerstue. *MØBLERT* Ledig fra ca. 1. sept. - 31. juli 2019. Mulig garasjeleie.

24.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Hage, MøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
22767/0369-18

Eiendommen
Adresse: Hammergata 10, 0465 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: Primærrom ca. 116 kvm.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 221, Bnr 89

Beliggenhet
Er dette boligen du har ventet på? Send meg en mail fra annonsen med litt info om deg selv og hvem du skal bo sammen med. Legg også ved telefonnummer så høres vi for nærmere avtale angående visning.

Hammergata ligger perfekt til midt på Sagene i en rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Her er det kort vei til alt man trenger. Flere hyggelige småbutikker, dagligvareforretninger, caféer og restauranter. Det er flotte parker og turstier i umiddelbar nærhet. Veldig fine turstier opp mot Nydalen og Maridalen eller nedover mot sentrum. Fra Sagene er det veldig lett å komme seg til alle deler av byen ettersom mange av byens busslinjer passerer her.

Beskrivelse
Velkommen til Hammergata 10. Vil du bo i et eget hus midt i byen? Da er dette stedet for deg.

Boligen leies ut møblert og er ledig fra ca. 1. september frem til 31. juli 2019. Huset har tre etasjer med tre gode soverom, lys og åpen stue-/kjøkkenløsning, kjellerstue, hage og forhage. Hovedetasjen består av entré med god plass til yttertøy og sko. Nyere kjøkken med god skap- og benkplass. Alle hvitevarer er integrert og frittstående mikro følger også med. Spisebord med god plass til familien og hyggelige middagsselskap med gode venner på kjøkken. Stuen har store vinduer og vender mot hyggelig, avskjermet hage. Sofagruppe og tv-møblement følger med og det er vedovn i stuen. Hele 1. etasje er gjennomgående med svært gode lysforhold.

Det er direkte utgang til hagen fra stuen. Her har man sol fra ca. 11.00 på formiddagen til ca. 18.30 på kvelden. Hagemøbler og grill følger med og det er en utebod i hagen. På motsatt side av huset, ved inngangspartiet er det også en hyggelig uteplass med morgensol hvor man kan nyte dagens første kaffe. Forhagen er avstengt med port mot gaten.

I 2. etasje ligger boligens tre soverom. Hovedsoverommet har stor skyvdørsgarderobe med speildører og en 180 cm seng av god kvalitet som følger med. Ett av soverommene har i dag en plassbygget barneseng. Dersom leietaker ønsker kan de selv fjerne denne. Det vil da være plass til en dobbeltseng på dette rommet. Innvendig bod/walk-in-closet med hyller i tilknytning til dette rommet. Det siste soverommet brukes i dag som barnerom og har en barneseng som kan trekkes ut i full lengde ved behov. Garderobeskap følger med. Flott bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler, badekar med dusj og servant- og speilskap med god oppbevaringsplass. Det er også en del skapplass i gangen i 2. etasje og nyere vinduer i hele etasjen.

I underetasjen har man en hyggelig kjellerstue med sofagruppe og biopeis. Ett disponibelt rom med en gjesteseng og kontorpult. Her er det ekstra lagringsplass i kommoder etc. som følger med. I underetasjen er det også et eget vaskerom med vaskemaskin, en kombi vaskemaskin/tørketrommel, utslagsvask og en del lagringsplass. Ett ekstra, separat toalett i kjeller. Det er varmekabler i alle gulv i kjeller, foruten det disponible rommet.

Boligen leies ut møblert, alle store møbler på bildene følger med. Huset er ledig fra starten av september og leies ut til 31. juli 2019. Eier leier i dag en garasjeplass i nærområdet (Arendalsgata), denne kan leietaker leie i tillegg for kr. 1.700,- etter nærmere avtale. Beboerparkering i området i henhold til Oslo Kommunes regler.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje:
Entré, kjøkken og stue.

2. etasje:
Tre soverom, bad og gang.

Underetasje:
Kjellerstue, disponibelt rom/kontor, vaskerom og toalett.

Ytre rom:
Utebod i hage.

Standard
Parkett, tregulv og fliser på gulv. Veggene er malte i lyse farger. Kjøkken med hvit, matt innredning, betong benkeplate og integrerte hvitevarer. Bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler i gulv og badekar med dusj. Vaskerom i kjeller med vaskemaskin og kombi vaskemaskin/tørketrommel. Separat toalett i forbindelse med vaskerom.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: mikrobølgeovn, vaskemaskin, kombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har hage, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett, opplegg for alarm.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Mulig å leie garasjeplass i nærområdet etter nærmere avtale, kr. 1.700,- ekstra per måned.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 24 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 1. september 2018
Leietid: 01.09.2018 - 31.07.2019

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 01.09.2018

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 221

Bruksnr: 89


Sist endret: 14. august 2018 11:15

Referanse: 22767Månedsleie

24.000,-

Ledig fra

1. sep

Ledig til

31. jul 2019

Type

Rekkehus

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer