Trykk enter for å søke

Selvbyggerveien 44, 0591 Oslo

TONSENHAGEN - Lys og gjennomgående 3-roms i 4. etasje - balkong og garasje - Strøm inkl. - KORTTIDSLEIE - Ledig 16. sept. - 28. feb. 2019

14.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann, elektrisitet
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Armando Jimenez-Killingmo

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
22798/0383-18

Eiendommen
Adresse: Selvbyggerveien 44, 0591 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Bjerke
Areal: .
Antall rom: 3
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 87, Bnr 9, Andelsnr 55, Boenhet H0403

Beliggenhet
Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Tonsenhagen, med kort vei til offentlig kommunikasjon og med et rikt utvalg av hyggelige servicetilbud. Du har Lillomarka som nærmeste nabo, der ligger alt til rette for trilleturer med barnevogn, milevis med sykling, tur- og skigåing, forfriskende dukkerter i idylliske badevann og gode fiskemuligheter. Lilloseter ligger en times spasertur eller skitur innover i marka og kan friste med kaffe, kakao, deilige solskinnsboller og annen hjemmebakst i solveggen.

Her bor du i et rolig og barnevennlig område med gangavstand til marka og flotte treningsmuligheter, sommer som vinter. På

Kun ca. 15 minutter fra boligen ligger Isdammen. Ildsjeler har sørget for klatreområde i trærne, St. Hansfeiring, familiedager, natursti, padling, grilling og skøytebane på vinteren. Isdammen er svært populær for bading og rekreasjon. Det finnes også et lite hus som kan leies for barnebursdager o.l. For mer info se gjerne Isdammens venner på Facebook.
I tillegg ligger Linderudkollen ca. 2,5 km unna hvor det nå er etablert kunstsnøanlegg for langrenn til stor glede for skientusiaster. I gangavstand fra boligen ligger også Oslo Skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt, samt fjorden og hovedstaden som glitrer i det fjerne, har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter (f.eks. festivalen OverOslo) og andre trivelige begivenheter.

Det er kort vei til Årvoll idrettspark hvor fotballbanen islegges vinterstid. Årvoll IL har et godt aktivitetstilbud innen fotball, håndball, ski, freeski, volleyball og orientering. Like ved anlegget ligger også Årvoll gård - et kulturelt og sosialt møtested for store og små. Legg gjerne turen til Disen idrettspark og den koselige Badedammen på Tonsenhagen. USBL-Arena ligger rett ved Badedammen. Det er kort vei til byen og ca. 15 minutter med bil til Grünerløkka.

Adkomst
Se kart

Beskrivelse
- Strøm, tv/Internett og garasje er inkludert i husleien -

Leiligheten fremstår godt vedlikeholdt. Enstavsparkett og nylig malte, slette overflater. Fliser på vegger og gulv på bad/wc med gulvvarme. Kjøkkeninnredning med slette høyglans fronter, laminert benkeplate, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, integrert stekeovn og induksjons platetopp. Leiligheten leies ut fullt møblert, tilnærmet likt bildene.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, soverom, separat kjøkken, stuerom, soverom 2, baderom/ Wc.

Ytre rom:
Bod og Garsjeplass.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Elektrisitet
Elektrisitet, varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 14 500 pr. måned. Elektrisitet, varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 16. september 2018
Leietid: 16.09.2018 - 28.02.2019

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 30.06.2019

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Armando Jimenez-Killingmo
Mobil: 47 92 79 54

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 87

Bruksnr: 9


Sist endret: 10. august 2018 12:45

Referanse: 22798Månedsleie

14.500,-

Ledig fra

16. sep

Ledig til

28. feb 2019

Type

3-roms

Energimerking

C


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer