Trykk enter for å søke

Solåsveien 24, 0671 Oslo

GODLIA - Romslig 3-roms leilighet i 2. etasje med flott utsikt over byen. Solrik balkong og tilgang til hage. Ledig omgående.

13.000,- per måned
Fasiliteter

Balkong, UmøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
22827/0397-18

Eiendommen
Adresse: Solåsveien 24, 0671 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Østensjø
Areal: .
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 144, Bnr 829, Boenhet H0201

Beliggenhet
Er du interessert i boligen? Send meg en mail med info om deg selv og evt. hvem du skal bo sammen med. Fint om du også legger ved telefonnummer.

Attraktivt beliggende i etablert boligområde på Godlia i bydel Østensjø, innenfor bomringen. Gangavstand til t-bane (Godlia) og kort avstand til Tveita senter med et stort utvalg av servicetilbud. Oslo sentrum er bare en kort kjøretur unna, og tar ca. 10 minutter i bil. Godlia skole og Godlia barnehage i kort avstand. Fine tur og rekreasjonsmuligheter i Østmarka sommer som vinter.

Beskrivelse
Leiligheten ligger i 2. etasje i en flermannsbolig i et rolig boområde på Godlia. Leiligheten har to gode soverom og hyggelig, solrik balkong. Flott utsikt over byen fra stuen og balkongen.

Inngangsparti deles med en bolig i 1. etasje. I yttergang i 2. etasje er det god plass til yttertøy og sko. Inne i leiligheten har man gang med plass til liten kommode/sittebenk. Stuen er veldig lys og romslig med utgang til balkong. Balkongen har gode solforhold og flott utsikt. I stuen er det vedovn som kan brukes. Det er store vinduer på to av veggene i stuen som gir veldig godt med dagslys og man har en fantastisk utsikt over byen herfra. Det er god plass til både sofagruppe og spisebord i stuen. Ett romslig soverom ved stuen med god plass til dobbeltseng, kontorpult, kommode eller lignende. Det andre soverommet har inngang fra gangen og har stor skyvedørsgarderobe. Her er det også god plass til dobbeltseng. Separat kjøkken med eldre innredning og plass til kjøkkenbord. Komfyr og liten oppvaskmaskin følger med. Badet har flislagte vegger og gulv og varmekabler i gulv.

Det følger med en bod i kjeller. Det er felles vaskerom for boligens tre boenheter. Leietaker må sette inn egen vaskemaskin. Leietaker har også tilgang til felles hage.

Boligen er ledig omgående for langtidsleie.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Ytre rom:
Kjellerbod og felles vaskerom.

Standard
Belegg og laminat på gulv. Malte vegger. Eldre kjøkken med komfyr og liten oppvaskmaskin. Bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler i gulv.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: komfyr, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har balkong, peis.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 12.09.2018 - 11.09.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 144

Bruksnr: 829


Sist endret: 3. september 2018 15:00

Referanse: 22827Månedsleie

13.000,-

Ledig fra

12. sep

Ledig til

11. sep 2021

Type

3-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer