Trykk enter for å søke

Sinsenveien 26, 0572 Oslo

SINSEN - Lys, arealefektiv 2-roms leilighet. Fyring & varmtvann inkl. Mulig parkeringsleie. Sentral og rolig beliggenhet. MØBLERT

12.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, MøblertKontaktperson
Linn Coucheron Berli

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22892/0420-18

Eiendommen
Adresse: Sinsenveien 26, 0572 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: ca. 38 kvm. BRA.
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 83, Bnr 249, Snr 9, Boenhet H0102

Beliggenhet
Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Sinsen/Rosenhoff, rett ovenfor Carl Berners plass og med kort vei til alt av nødvendige fasiliteter. Her er det gangavstand til blant annet Grünerløkka, Torshov, Tøyen, Sentrum m.m.

I nærmiljøet er det et godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Dagligvarebutikker i nærheten er Rema 1000, søndagsåpen Nærbutikken og Bunnpris, Kiwi, samt stor Meny på Løren. Ellers finner du også Narvesen, 7-11, Vita, Elkjøp, apotek m.m. på Carl Bernes plass. Flere gode spisesteder og take-away restauranter i umiddelbar nærhet med blant annet Pøbberiet som byr på bra mat og stemningsfull atmosfære, Oishi sushi m.m. Det er gangavstand til Rodeløkka med sin sjarmerende trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære, og går du et par minutter til kommer du til Grünerløkka som er kjent for sine mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder. Noen som er verdt et besøk er blant annet The Nighthawk diner, Südøst, Munchies, Delicatessen, Villa Paradiso etc. Populære utesteder som Ryes, Aku Aku. Blå og Parkteatret.

Det er mange flotte grøntområder i nærheten. Populære Ola Narr / Tøyenparken er en liten spasertur unna og er perfekt for soling og grilling på sommerstid samt aking og lek på vinteren. I Tøyenparken arrangeres også Øyafestivalen i august hvor flere kjente og internasjonale artister opptrer. Botanisk Hage ligger også i nærheten og blomstrer flott på vår- og sommeren. Videre finner man folkerike Sofienbergparken, Torshovdalen og Birkelunden med søndagsmarked i gangavstand. Forøvrig er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva.

For den som liker å holde seg aktiv er det et godt utvalg av treningsmuligheter i området med blant annet Bare Trening, Sats/Elixia, Fresh Fitness og Actic.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kun 4 min til Tbanestasjonen (Carl Berner) med linje 4 og 5, med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. Både buss bl.a. 20 og 21 går fra Carl Berner, mens holdeplass for flybussen, trikk nr. 17 og buss nr. 31 finner du få meters gange fra leiligheten (på Rosenhoff holdeplass).

Beskrivelse

MULIGHETER FOR RASK OVERTAGELSE!

Lys, arealeffektiv 2-roms leilighet beliggende i høy 1. etasje. Leiligheten har en god planløsning og inneholder entré med skyvdørsgarderobe, stue med hyggelig sofagruppe og spiseplass, kjøkken med åpen løsning til stuen, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og soverom med garderobeskap. Leilighetens overflater består hovedsakelig av parketttgulv og malte veggflater. Bod i kjeller deles med eier.

P.t. er standard TV-pakke fra GET inkludert i husleien. Dette er inkludert så lenge avtalen med leverandør ikke endres. Internett leveres også av GET, men leietaker tegner eget abonnement for dette.

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, soverom, stue med åpen løsning til kjøkken.

Ytre rom:
Bod i kjeller deles med eier.

Standard
Stue/kjøkken: Stue med åpen kjøkkenløsning som til sammen utgjør et flott oppholdsrom. Stor vindusflate som bidrar til den lyse og luftige opplevelsen man får av rommet.
Kjøkken med god skapplass, og med hvitevarer som komfyr og kombiskap.

Soverom: Soverom med 120cm dobbeltseng og tilhørende garderobeskap/kommode.

Bad/wc: Pent flislagt bad med innfellbare dusjsvegger, wc og servant med skap. Varmekabler i gulvet. Opplegg for vaskemaskin.

Entré: Innbydende entré med romslig skyvedørsgarderobe og skoskap.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Muligheter for å leie biloppstillingsplass.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien. Varmtvann og fyring avregnes etter målt forbruk, om avregningen viser et forbruk som er høyere enn det som er forskuddsbetalt a-konto av utleier, så kan overforbruket faktureres leietaker.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 12 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien. Varmtvann og fyring avregnes etter målt forbruk, om avregningen viser et forbruk som er høyere enn det som er forskuddsbetalt a-konto av utleier, så kan overforbruket faktureres leietaker.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.10.2018
Leietid: 01.10.2018 - 30.09.2019

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Linn Coucheron Berli
Mobil: 41510377

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 83

Bruksnr: 249

Seksjonsnr: 9


Sist endret: 13. september 2018 12:45

Referanse: 22892Månedsleie

12.000,-

Ledig fra

1. okt

Ledig til

30. sep 2019

Type

2-roms

Energimerking

F

BRA

38m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer