Trykk enter for å søke

Gamle Bygdevei 176, 1284 Oslo

MORTENSRUD - Flott, møblert 4-roms leilighet med flott balkong og garasje. KORTTIDSLEIE. Varmtvann, fyring og Internett inkl. Ledig 22. okt.

15.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
23031/0476-18

Eiendommen
Adresse: Gamle Bygdevei 176, 1284 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Søndre Nordstrand
Areal: Primærrom ca. 85 kvm.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 180, Bnr 573, Andelsnr 14, Leil.nr 3005, Boenhet H0201

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et populært område på Stenbråten på Mortensrud ca. 11 km fra Oslo sentrum, i en blindvei med lite trafikk. Boligen har en flott beliggenhet på en av de beste tomtene i området. Her er det vestvendt balkong med fantastiske solforhold og utsikt over Indre Oslofjord. Et rolig boområde med store, grønne fellesområder. Flotte turmuligheter i Østmarka i umiddelbar nærhet, og fine badeplasser som Hvervenbukta og Ingierstrand i området.

Det er ca. 7 minutters gange til Mortensrud T-bane. Busstoppet Granebakken ligger ca. hundre meter fra leiligheten med buss som tar deg til T-banestoppet. Ca. 15. minutters kjøretur til Oslo sentrum. Kort vei til Senter Syd Mortensrud som nærmeste kjøpesenter.

Beskrivelse
En flott 4-roms endeleilighet svært sentralt på Stenbråten på Mortensrud i Oslo. Leiligheten er ledig fra 22. oktober for 10 måneders utleie. Den leies ut fullt møblert. Garasjeplass i kjeller følger med. Fyring, varmtvann, kabel-tv og Internett er inkludert i husleien. Det er heis i bygget.

Leiligheten ligger i 2. etasje med inngang fra svalgang. Praktisk og romslig gang med flislagt gulv og god plass til yttertøy og sko. Videre inn i leiligheten er det garderobeskap i mellomgangen mot stuen med god lagringsplass. Separat kjøkken med kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin og ekstra fryseboks. Det er god skap- og benkplass på kjøkken, leiligheten leies ut fullt utstyrt med kjøkkenutstyr. Praktisk, plassbygget barbord til fire personer. Stuen er romslig med store vindusflater på to av veggene som gir veldig gode lysforhold. Stor sofagruppe og tv-møblement inkludert tv følger med. Spisebord som kan utvides med ekstra ileggsplater følger med. Det er utgang til stor balkong fra stuen. Her har man en fantastisk utsikt og svært gode solforhold fra ca. 12-13 tiden til solnedgang. Det er elektriske markiser på denne siden av leiligheten til de varmeste dagene. Leiligheten har tre gode soverom, alle med senger. Hovedsoverommet er veldig romslig med en 150 cm stor dobbeltseng. Her det er det garderobeskap og ekstra lagringsplass i hyller i en nisje laget bak garderobeskapene. Det er også en fin arbeidsplass i hjørnet. Soverom nr. 2 har en seng på 120 cm som er regulerbar, her følger også garderobeskap med. Soverom nr. 3 har garderobeskap og en 90 cm stor seng. På dette rommet er det også et skrivebord som følger med. Badet har flislagte vegger og gulv, varmekabler i gulv, vaskemaskin og tørketrommel, badekar med dusj og god lagringsplass i frittstående hyller. Det er også et separat gjestetoalett i leiligheten.

Garasjeplass i kjeller følger med. Kabel-tv og Internett fra Canal Digital er inkludert i husleie. Fyring og varmtvann er også inkludert i husleien som gir lave strømkostnader.


Leiligheten leies ut fullt møblert.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, kjøkken, stue, tre soverom, bad og separat toalett.

Standard
Parkett og fliser på gulv, veggene er malte i lyse farger. Separat kjøkken med alle hvitevarer og god skap- og benkplass. Bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler i gulv, badekar med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Separat toalett med servant og flislagt gulv med varmekabler.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, fryser, komfyr, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, kabel-tv Internett fra Canal Digital er inkludert i husleien.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 22.10.2018 - 21.08.2019

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 21.10.2021

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 180

Bruksnr: 573

Leilighetsnr: 3005


Sist endret: 18. oktober 2018 14:00

Referanse: 23031Månedsleie

15.500,-

Ledig fra

22. okt

Ledig til

21. aug 2019

Type

4-roms

Energimerking

D


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer