Trykk enter for å søke

Stensgata 25A, 0358 Oslo

Bislett/Adamstuen - Svært pen 3-roms leilighet i moderne stil - Rolig og attraktiv gate - Peis!

21.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, MøblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Aksjeleilighet

Saksnummer
23062/0631-18

Eiendommen
Adresse: Stensgata 25A, 0358 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: St. Hanshaugen
Areal: ca. 81 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 216, Bnr 193, Boenhet H0301

Beliggenhet
Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet i populære Stensgata, på hjørnet mot Brageveien. Stensgata er en rolig parallellgate til Thereses gate, godt skjermet fra bylivets travelhet, men samtidig som man har alle fasiliteter i umiddelbar nærhet.
Eiendommen ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde med murgårder i kvartalsbebyggelse. Adamstuen/Bislett ligger i bydel St. Hanshaugen, tilhører indre by i Oslo, og har nærhet til populære handlegater, kafeer, shoppingsentre, uteliv, utdanningstilbud, samt god offentlig kommunikasjon. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til flotte Stensparken og St. Hanshaugen park med grøntområder, turstier og lekeplasser. I tillegg er det gangavstand til Frognerparken med populære Frognerbadet, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter.
Det ligger flere treningssentere i nærområde, i tillegg til Bislett stadion og Bislett Bad & Trening. Bislett stadion har fotballbane, stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop, Kiwi, Joker og Bunnpris. Boligen har umiddelbar nærhet til en rekke kaffebarer og spisesteder, samt gangavstand til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater og shoppingsentre. På drøye kvarteret når du blant annet Nye Bogstadveien, Hegdehaugsveien, Majorstuen og Ullevål.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk, hvorav nærmeste holdeplass er Stensgata (trikk 17 og 18 og ligger få meter unna boligen. Det er også holdeplass Louises gate (buss 21) og i Colletts gate (buss 37). Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Majorstuen, 3 min til Ullevål, 5 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn.

Beskrivelse
Gjennomgående leilighet beliggende i 3. etasje. Primærrom utgjør 81 m² som omfattes av entré, gang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue og 2 soverom. Fra hovedsoverommet er det utgang til baktrapp.

Leiligheten ble pusset opp i 2016 med nye overflater, nytt bad og nytt kjøkken. Det er gjennomgående høy standard, og leiligheten fremstår som moderne. Den leies ut møblert i henhold til inventarliste. Alle hvitevarer medfølger.

Eiendommens rom
Indre rom:
entré, gang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue og 2 soverom

Standard
Entré/gang:
Romslig entré/gang med egen nisje med garderobeplass. Flotte detaljer som vindusfelt mellom gangen og kjøkkenet som skaper en luftig og åpen løsning og harmonerer fint med den øvrige stilen i leiligheten, samt teglsten og betongutførelse på den ene veggen. Plass til skrivebord/arbeidsplass i gangen.
Kjøkken:
Flott kjøkken montert i 2016. Fronter i mørkbehandlet eikefronter. Romslig benkeplate i limtre eik med integrert platetopp og nedfelt kum. Hyller for oppbevaring i limtre eik. Integrert vinskap, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap i innredningen.
Praktisk kullfilterventilator integrert i benkeplaten med automatisk heve- og senkefunksjon.
Stue:
Romslig stue med både sofagruppe, samt spisegruppe i naturlig tilknytning til kjøkkenet. Det er montert vedovn i stuen som varmer godt på kalde dager. Pent utsyn mot rolig sidegate.
Bad/wc/vaskerom:
Delikat, flislagt bad med flotte detaljer. Utstrakt bruk av mørke fliser som kombinert med innredning i eikestil, skaper et moderne og rent uttrykk. Vegghengt klosset med skjult sisterne og dusjhjørne med skyvbare glassdører. Servant bygget inn i innredningen, vegghengt speilskap med innfelt belysning. Vaskeromsnisje med medfølgende vaskemaskin.
Soverom:
Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverommet har inngang fra entréen/gangen og har god plass til dobbeltseng. Tilpasset skyvedørsgarderobe langs veggen mot gangen. Flott utsyn mot rolig og pent opparbeidet bakgård. Soverom 2 har inngang fra kjøkken/stue. Begge soverommene har romslige vinduer som kombinert med lyse overflater skaper en hyggelig atmosfære.
Overflater:
Alle overflater er fra 2016 i forbindelse med oppussingen av leiligheten.
Himling: Nymalte flater. Downlights integrert i himlingen på bad og i entré/gang.
Vegger: Malte flater og pussede flater. Kalkmaling benyttet på enkelte vegger. Teglsten og betong på én vegg
i gangen. Fliser på bad, foruten veggene mot vaskeslusen og mot gangen er belagt med eikepanel.
Gulv: Fliser på bad, mosaikkfliser i dusjsonen. Varmekabler i gulvet. For øvrig er det lagt ny, lys énstavs eikeparkett i øvrige rom.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, vinskap.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Ta kontakt med kommunen for evt. soneparkering.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 21 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 04.01.2019
Leietid: 04.01.2019 - 30.06.2020

Leietiden fraviker fra husleielovens § 9-3 fordi:
Husrommet skal brukes som bolig av utleieren selv eller noen som hører til husstanden.
Boligen skal brukes av eier.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 216

Bruksnr: 193


Sist endret: 29. oktober 2018 10:45

Referanse: 23062Månedsleie

21.000,-

Ledig fra

4. jan 2019

Ledig til

30. jun 2020

Type

3-roms

Energimerking

F

BRA

81m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer