Trykk enter for å søke

Akersbakken 23B, 0172 Oslo

ST. HANSHAUGEN - Lys og stor 3-Roms med kabel-tv inkludert - Peis i stue og kjøkken - Ledig omgående

18.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, UmøblertKontaktperson
Khoi Thomas Diec

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
23136/0522-18

Eiendommen
Adresse: Akersbakken 23B, 0172 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: St. Hanshaugen
Areal: ca. 90 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 218, Bnr 10, Snr 2, Boenhet H0101

Beliggenhet
3-Roms leilighet på toppen av Akersbakken med alt man trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet. Akersbakken er samtidig en svært rolig og tilbaketrukket gate ved Vår Frelsers Gravlund.

Dette er et innholdsrikt område som byr på stor variasjon. Kombinasjonen av et urbant byliv og store parkområder på St. Hanshaugen, gjør området meget populært. Etter en liten gåtur kommer man til alle sentrumsnære kroker som Grünerløkka, Vulkan/Mathallen, Alexander Kiellands plass, Majorstuen/Bogstadveien og Aker Brygge/Tjuvholmen. Rundt bydel St. Hanshaugen bugner det også av grønne parker og rekreasjonsområder. Her kan det nevnes byens eldste uteservering, årlig utekino og andre kulturelle arrangementer

Akersbakken er sentralt med umiddelbar tilgang til byliv, men samtidig rolig og tilbaketrukket med enkel tilgang til grønne parker og turområder. St. Hanshaugen kan friste med idylliske og frodige St. Hanshaugen park, hyggelige gangstier, gressplener, andedam, Stensparken, Iladalen. Flotte turområder langs Akerselva - og Telthusbakken med sjarmerende trehus er rett ovenfor veien.

For den trenings glade er det Fresh Fitness på St. Hanshaugen Senter som er en kort spasertur fra leiligheten. Det er ellers kort vei til SIO Athletica på Vulkan samt flere alternativer i nærheten. Blant annet Gym Ila, SATS Elixia Bislett / Ringnes Park og Vulkan klatresenter.

Diverse skoler som bla. Ila og Katta og en rekke barnehager i umiddelbar nærhet. Akersbakken ligger også i kort nærhet til Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Arkitekthøyskolen, Kunsthøyskolen, Tannlegehøyskolen og Veterinærhøyskolen på Lindern og Oslo Universitetssykehus Ullevål.

Meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med flere busslinjer som 21, 37, 54, 33 like i nærheten.


Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi og hvem dere er. NB: Ta med telefonnummer.

Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances and who you are. NB: Include your phone number.
---------------------------------------------------
Pen 3-roms leilighet på 80m2. Den leies ut for langtidsleie og er ledig omgående.
Leiligheten er lys og trivelig med en god planløsning på St.Hanshaugen her får du en god blanding av moderne og klassisk som stukkatur, rosetter og utpreget god takhøyde. Leiligheten inneholder entré, to soverom av god størrelse, bad med varmekabler, en romslig stue og ett kjøkken.

Leiligheten har en kjellerbod på totalt 10 kvm.

2 vedpeis. en på kjøkken og en i stue.

Kabel- TV er inkludert i husleien.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, 2 soverom, baderom, separat kjøkken og stue.

Ytre rom:
Leiligheten har en kjellerbod på totalt 10 kvm.

Standard
Entre har lysmalte vegger. Her er det plass til å henge av seg diverse yttertøy, i tillegg til praktisk oppbevaringsmulighet med hyller langs veggen.


Kjøkken er separat og lyst fra 2009. Av integrerte hvitevarer medfølger platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin, samt kjøle og -fryseskap. På kjøkkenet er det også god plass til spisebord og tilhørende møblement, i tillegg til at rommet har en peis som gir lun og god varme på kaldere dager. Kjøkkenventilator med kullfilter.

Stuen er også separat med god takhøyde. Rommet lar seg enkelt møblere med sofagruppe og tilhørende møblement. I hjørnet av stuen er det plassert en pen peisovn. Gulv med malte trebord som i leilighetens øvrige rom.

Bad med varme i gulv. Innredningen består av heldekkende servant på underskap med heltre fronter, speilskap, lysarmatur og gulvmontert klosett. Videre har badet et dusjhjørne med termostatstyrt dusjbatteri og dusjutstyr. Opplegg for vaskemaskin.

Soverommene i leiligheten inneholder to soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til romslig seng og nattbord. Det medfølger stort plassbebygd garderobeskap. Soverom to med plass til seng og garderobeskap.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, mikrobølgeovn.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.11.2018
Leietid: 01.11.2018 - 31.10.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.07.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.07.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Khoi Thomas Diec
Tlf.: 47683417

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 218

Bruksnr: 10

Seksjonsnr: 2


Sist endret: 22. oktober 2018 21:30

Referanse: 23136Månedsleie

18.000,-

Ledig fra

1. nov

Ledig til

31. okt 2021

Type

3-roms

Energimerking

G

BRA

90m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer