Trykk enter for å søke

Sigurd Hoels vei 114, 0655 Oslo

ENSJØ - Splitter ny 3-roms leilighet med balkong. Varmtvann, fyring, kabel-TV og internett inkludert. Ledig nå.

15.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Mikaela Victoria Leinonen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
23139/0526-18

Eiendommen
Adresse: Sigurd Hoels vei 114, 0655 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 52 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 128, Bnr 158, Snr 73, Boenhet H0410

Beliggenhet
Leiligheten har en sentrumsnær og attraktiv beliggenhet i et flott boligområde i populære Tiedemannsbyen på toppen av Ensjø, med Hasle, Lille Tøyen Hageby og Kampen som nærmeste naboer.

Ensjø er under utvikling, og det vil komme mangfoldige butikker, treningssentre, kafeer og restauranter som nye beboere vil ha glede av. Boulangerie M, et nytt populært bakeri og pizzeria i Petersborgskvartalet. Det er kun noen minutters gange til Rema og Kiwi, Fresh Fitness treningssenter, restaurant, frisør og apotek ved Ensjø T-bane. Man kan på under 10 minutter spasere til Hasle Torg der man finner blant annet Vinmonopolet og flere andre butikker, eller til de mange serveringsstedene på Kampen og Tøyen Torg. Botanisk Hage og Tøyenbadet befinner seg også i umiddelbar nærhet.

Ensjø T-bane (linje1-4) ligger ca. 500 meter fra leiligheten og bruker 5 minutter til Jernbanetorget. Bussavganger i alle retninger med holdeplass kun minutter fra Tiedemannsbyen. Eiendommens sogner i dag til Teglverket skole (1-10. klasse). Fra høsten 2017 endres grensene for skolekretsen og eiendommen vil da tilhøre Hasle skolekrets. Dessuten skal en ny barneskole i Grenseveien 91 stå ferdig i 2020. Det er også en rekke barnehager i umiddelbar nærhet.

Er du glad i parkliv, er dette rette nabolag for deg. Ensjø vil få hele fem grønne lunger, hvorav Tiedemannsparken med sine 21 mål blir størst. To parkdrag på tvers av bydelen legger til rette for en hyggelig tur enten på sykkel eller på beina. Man kan gå turer og spasere i grønne omgivelser helt fra Valle Hovin til Kampen. Fra Ensjø er det sykkelstier helt inn i Østmarka, og er man interessert i spenne på seg skiene under vinterstid, er det kort vei til milevis med skiløyper i Lillomarka/Nordmarka. Her finnes også idylliske badevann som kan nytes på varme sommerdager.

Adkomst
Adkomst fra Sigurd Hoels vei.

Beskrivelse
Helt ny 3-roms leilighet med moderne standard beliggende i byggets 4. etasje med heisadkomst.

Entré med dørcalling. Stuen har adkomst til romslig balkong på ca. 7 kvadratmeter, og har åpen løsning mot kjøkken. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp medfølger på kjøkken. Adkomst fra kjøkken til innvendig bod på nesten 4 kvadratmeter. Leiligheten har to soverom med plass til seng og garderobeløsning. Flislagt baderom med gulvvarme samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Det medfølger i tillegg en bod i kjeller.

Varmtvann og fyring er inkludert oppad kroner 408,- per måned.
Kabel-TV og internett fra Canal Digital er inkludert i husleien så lenge sameiet har en fellesavtale. Eventuelle oppgraderinger av abonnement gjøres for leiers egen regning.


HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. SMS besvares ikke.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, innvendig bod, to soverom og åpen løsning mellom kjøkken og stue.

Ytre rom:
Balkong.
En bod i kjeller.

Standard
Boligen er ny i 2018 og holder en gjennomgående moderne standard.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien oppad eiers A-kontobeløp, per dags dato kr. 408,- per måned. Avregning fremlegges en gang årlig, overforbruk vil etterfaktureres leietaker.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien oppad eiers A-kontobeløp, per dags dato kr. 408,- per måned. Avregning fremlegges en gang årlig, overforbruk vil etterfaktureres leietaker.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 07.11.2018
Leietid: 07.11.2018 - 06.11.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.08.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.08.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Tarjei Innleggen
Tlf.: 41696768

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 128

Bruksnr: 158

Seksjonsnr: 73


Sist endret: 7. november 2018 17:15

Referanse: 23139Månedsleie

15.500,-

Ledig fra

7. nov

Ledig til

6. nov 2021

Type

4-roms

Energimerking

B

BRA

52m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer