Trykk enter for å søke

Solvangveien 10, 0198 Oslo

Nedre Bekkelaget - Sjarmerende og sjønær enebolig med utsikt - Garasjeplass - Nærhet til kollektiv transport - Kort vei til Oslo sentrum

21.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
23235/0698-18

Eiendommen
Adresse: Solvangveien 10, 0198 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: ca. 146 kvm. BRA.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 197, Bnr 33

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et idyllisk og barnevennlig boligområde på Nedre Bekkelaget i Oslo, et steinkast fra både sjø, småbåthavn og barneskole. Den maritime beliggenheten byr på muligheter for aktiviteter som seilsport, padling, roing og svømming, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.
Sammen med Ormøya som ligger rett på andre siden av Grønsund, danner området et sjarmerende "mini-samfunn" med sommeridyll rett utenfor hovedstadens travle hverdag.
Området ligger tett på flotte tur- og friluftsområder som strender, båtplasser og parkanlegg, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Brannfjell er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode tur- og fritidsaktiviteter, både for kropp og sjel.
Litt lenger ut, på Malmøya, ligger Bunnefjorden Seilforening og Ormsund Roklubb - to aktive foreninger med engasjerte medlemmer. Ellers er det flere idrettslag i nærområdet, som Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna, og det er kort vei til kjente badestrender som Nordstrand Bad, Fiskevollbukta, Hvervenbukta og Ingierstrand.
Kock-haven er et populært friområde i nærområdet, oppkalt etter Herr Kock. Hagen er et vakkert parkområde med andedam, epletrær, og lekeplass for barna. En rusletur rundt forbi på øyene er en opplevelse i seg selv, og lykken er optimal når man i tillegg kan avslutte turen med et forfriskende bad på øyenes mange strender.

Det nye grøntområdet og aktivitetsparken på Ormsund, Bekkelagsbadet, åpner til jul. Det blir en perle for lokalbefolkningen sommeren 2019.

Beskrivelse
Solvangveien 10 er en innholdsrik og sjarmerende enebolig over to plan med 3 soverom. Det er en smart planløsning, der du i 1. etasje finner en stor entré med god plass til oppbevaring, nytt kjøkken med hvitevarer og tilhørende spisestue. Kjøkken og spisestue er uten tvil plassen du vil tilbringe mest tid, da man får plass til mange rundt middagsbordet, og alle viktige bruksrom er i umiddelbar avstand. Det er også en nyere vedovn som gir godt med varme på kalde dager. Fra spisestuen går du inn i TV-stuen som har en utrolig koselig atmosfære. Det er også vaskerom m/wc i 1. etasje. Alle 3 soverommene finner du i 2. etasje, og alle er av god størrelse. Badet er også i 2. etasje. Det innholder wc, servant m/skap og dusj. I 2. etasje og trappegangen finner du flere smarte lagringsløsninger.

Fra kjøkken/spisestue er det utgang til en romslig terrasse med direkte tilgang til hagen. Dette er utmerket for familier med barn, eller deg som rett og slett liker å tilbringe tid ute i solen. I hagen finner du buskevekster m/diverse frukt og bær, samt drivhus med mulighet til dyrking.

Det er egen garasje som tilhører boligen.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje:
Entré, kjøkken/spisestue, stue og vaskerom/wc.
2. etasje:
Stor gang, 3 soverom og bad.

Standard
Boligen har generelt god standard og er betydelig påkostet. Det er også beholdt sjarmerende detaljer fra boligens byggetid.

På gulvene i 1. etasje er det parkett i spisestue/kjøkken og fliser i entré og TV-stue. I 2. etasje er det parkett i alle rom utenom badet som er flislagt.

Kjøkkenet er av nyere standard.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: fryseskap, kombiskap, vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har terasse, hage, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Varmekabler i alle flisgulv. Vedfyring i peisovn.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 21 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.01.2019
Leietid: 15.01.2019 - 14.01.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 197

Bruksnr: 33


Sist endret: 7. desember 2018 10:45

Referanse: 23235Månedsleie

21.000,-

Ledig fra

15. jan 2019

Ledig til

14. jan 2022

Type

Enebolig

Energimerking

G

BRA

146m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer