Trykk enter for å søke

Landgangen 3, 0252 Oslo

Tjuvholmen - Møblert 2-roms i toppetasje med ekstra takhøyde -Mulighet for Garasje - V.v og fyring inkl. - Fantastisk utsikt - Ledig omgående.

19.800,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Lone Olsen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
23237/0487-20

Eiendommen
Adresse: Landgangen 3, 0252 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: Primærrom ca. 40 kvm.
Etasje: 8
Matrikkel: Gnr 210, Bnr 50, Snr 72

Beliggenhet
Leiligheten har en unik beliggenhet på Tjuvholmen. Båttrafikken på fjorden er nær og spennende og gjør at utsikten stadig er i endring. Tjuvholmen ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset og er en oase ved sjøen med flotte uteområder og et stort utvalg av ulike serveringssteder. Med nærhet til natur- og kulturtilbud har leiligheten den ideelle beliggenheten for deg som vil bo ved sjøen, men likevel midt i byen. Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, samt Pushwagner Gallery ligger like i nærheten. En utendørs skulptursamling, flotte strandpromenader og byens mest sentrale sjøbad er noen av attraksjonene. Du finner også kjente restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet, Mr. Bay i området, bare for å nevne noe. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med flotte strender og gode tur- og rekreasjonsområder. Går du promenaden langs vannet kan du stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende og populære gater. Rundt Vika finner du Nobels fredssenter, Stenersenmuseet, Oslo konserthus, samt Klingenberg, Saga og Kino Victoria.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Tjuvholmen. Du finner også gode tilbud hos Meny Vika. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 3 minutter å gå til Aker brygge, som er Oslos møteplass for shopping, servering og underholdning. Det er i tillegg kort avstand til Bogstadveien, Karl Johans gate og alle de andre handlegatene.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste holdeplass er Aker brygge, Vika Atrium eller Filipstadveien og ligger i kort gange
fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Karl Johans Gate, 5 min til Majorstuen, 5 min til Oslo S, 5 min til Sjølyst, samt 34 min til Oslo lufthavn.


Adkomst
Se kartskisse.


Beskrivelse
Landgangen 3 er en 2-roms fra 2012 i 8.etasje. I motsetning til de øvrige etasjene, har toppetasjen ekstra og god takhøyde som gir en helt annen romfølelse. Man har også store vinduer som gir godt med naturlig lys til leiligheten. Her får du også en flott ustikt mot kanalen og nærområdet fra balkongen. Åpen planløsning og god standard. Leiligheten ligger i 8.etasje og har egen garasjeplass med heisadkomst til leilighetsplan som kan leies for 3500kr ekstra i mnd. Man har også muligheten for å benytte seg av en felles takterrasse i byggets 9.etasje. Det er 24/7 vektertjeneste og drifttjeneste i sameiet.

INTERESSERT I VISNING OG / ELLER MER INFORMASJON?

Send meg en e-post [email protected] med litt informasjon om deg/dere som er interessert, samt eventuelle spørsmål, så tar jeg kontakt for mer info og/eller visningstidspunkt. Husk telefonnummer.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré:
Fra et elegant, felles inngangsparti går det trapp og heis med adkomst til etasjeplan. Her gir entreen et godt førsteinntrykk av leiligheten og er smart innredet med bl.a. laminat, downlights og garderobeskap.

Stue m/åpen kjøkkenløsning:
Leiligheten har en tiltalende stue med spiseplass og åpen kjøkkenløsning, hvor store vindusflater fra gulv til tak ivaretar den flotte utsikten. I tillegg er det to utganger til balkongen. Rommet har laminat på gulv, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.
Videre fremstår kjøkkeninnredningen fra HTH som stilren og moderne. Innredningen har hvite høyglansfronter, benkebelysning og polert benkeplate i granitt med underlimt oppvaskkum. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn med pyrolyse og induksjonstopp fra Siemens, ventilator, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom:
Badet er utstyrt med delikate fliser på gulv og vegg, gulvvarme, downlights og stor speile med belysning. Videre er det underlimt servant i heltre, eik benkeplate, skuffeseksjon og innfelt veggskap. Det er veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg har rommet elektrisk håndkletørker og avtrekksvifte.

Soverom og garderobe:
Leiligheten har ett romslig soverom med fin, tilhørende skyvedørsgarderobe

Ytre rom:
Mulighet for garasjeplass i fellesgarasje.

Standard
Gjennomegående god standard.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, terasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje kan leies for kr. 3500 ekstra.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 19 800 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.09.2020
Leietid: 01.09.2020 - 31.08.2023

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 01.09.2020

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lone Olsen
Mobil: 93481990
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 210

Bruksnr: 50

Seksjonsnr: 72


Sist endret: 7. august 2020 09:05

Referanse: 23237Månedsleie

19.800,-

Ledig fra

1. sep

Ledig til

31. aug 2023

Type

2-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer