Trykk enter for å søke

Hans Nielsen Hauges gate 37B, 0481 Oslo

Torshovdalen - Fin 2-roms toppleilighet med heis og 10 kvm balkong med fantastisk fjordutsikt. Varmtvann og fyring inkludert. Ledig fra januar. Møblert.

14.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, MøblertKontaktperson
Kristoffer Fidjestad

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
23255/0554-18

Eiendommen
Adresse: Hans Nielsen Hauges gate 37B, 0481 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: ca. 40 kvm. BRA.
Etasje: 7
Matrikkel: Gnr 79, Bnr 104, Snr 64, Leil.nr B703, Boenhet H0702

Beliggenhet
Eiendommen har en attraktiv og rolig beliggenhet på Torshov i Oslo med gangavstand til handlegater, kaféer, et variert servicetilbud og god offentlig kommunikasjon. Boligen ligger også med nærhet til flotte park- og friområder som blant annet Torshovparken, Torshovdalen, Torshov kirkepark og Haarklous plass. Muselunden ligger like over veien med frisbeegolfbane. Torshovdalen byr på gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter, samt flott utsikt over byen. Dalen er som skapt for aking om vinteren, og i tillegg prepareres det rundløype for langrenn og skilek for barna her.

Idylliske Torshovparken byr på sandvolleybane og basketbane. Går du gjennom parken kommer du til Lilleborgbanen med bl.a. fotballbane, lekeplass, skøytebane, bordtennisbord, tennisanlegg og minigolf. Det er også få minutter å gå til Akerselven, hvor det er bilfri gang- og sykkelvei helt fra sentrum opp til marka og Maridalsvannet. For kulturelle innslag er Soria Moria verdt et besøk. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet ved Rema 1000 og Kiwi. Du finner også gode tilbud i form av hippe kaféer og restauranter i nærmiljøet. Ønsker du ytterligere servicetilbud har hovedgaten Vogts gate, Sandaker Senter og Storo Storsenter et rikt utvalg. Alternativt byr Nydalsbyen på butikker og alle tenkelige servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog, trikk og T-bane, med holdeplasser like ved eiendommen. Med bil fra Torshov tar det ca. 3 min til Sinsenkrysset, 5 min til Majorstuen, 6 min til Økern, 6 min til Oslo S og 32 min til Oslo lufthavn. Eiendommen ligger med gang- og sykkelavstand til Handelshøyskolen BI, Kunsthøgskolen, Arkitekthøgskolen, Westerdals, Høgskolesenteret og Tannlegehøyskolen.

***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding/epost fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi og kort informasjon om hvem dere er.

Are you interested?
Send me a message/email from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances and brief information about who you are.

***********************************************

Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Velkommen til Hans Nielsen Hauges gate 37 B! Dette er en nyere og moderne 2-roms selveierleilighet i toppetasjen i et attraktiv prisbelønnet boligprosjekt på toppen av Torshovdalen. Leiligheten har fin og praktisk planløsning og er holdt i lyse tidsmessige farger. Boligen holder en god standard og har en fantastisk utsikt. Svært sentralt område med kort vei til det meste! Det er balansert ventilasjon fra sentralt anlegg med varmegjenvinning, gjesteparkering i garasjeanlegg, heis fra bakkeplan og felles sykkelrom.
I tillegg har leiligheten et soverom med god størrelse, god kjøkkenløsning, et delikat bad, entré med rikelig av plass til å henge fra seg. Selve gulerota med denne leiligheten er en stor balkong på ca. 10 kvm med en fantastisk utsikt. Denne er verdt å ta en titt på.

***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding/epost fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi og kort informasjon om hvem dere er. SMS besvares ikke. Det er mulig å nå meg på telefon innenfor arbeidstid 09-17 man-tors 09-15.30 på fredager. Jeg ønsker uansett at du sender meg en melding via finn.no før du eventuelt ringer for å spørre om visning.

Are you interested?
Send me a message/email from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances and brief information about who you are.

***********************************************Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad/wc, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Ytre rom:
Kjellerbod.

Standard
Kjøkken: Delvis åpen HTH-kjøkkenløsning mot stue. Moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning med god benke- og skapplass med glatte fronter og benkeplate i laminat. Integrert komfyr med platetopp og ventilator over kokesone. Oppvaskmaskin og kombiskap.

Bad:
Pent og romslig flislagt baderom som inneholder veggmontert klosett/wc, servant med underskap, speil, belysning og dusjhjørne. Himling med downlights/spotter. Det medfølger en kombinert v/t-maskin.

Gulv: Parkett i alle rom unntatt bad. Flis på bad.
Vegger: Malte flater i alle rom unntatt bad. Flis på bad.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, kombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 14 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.01.2019
Leietid: 02.01.2019 - 01.01.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kristoffer Fidjestad
Mobil: 95910207

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 79

Bruksnr: 104

Seksjonsnr: 64


Sist endret: 20. november 2018 17:30

Referanse: 23255Månedsleie

14.000,-

Ledig fra

2. jan 2019

Ledig til

1. jan 2022

Type

2-roms

Energimerking

C

BRA

40m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer