Trykk enter for å søke

Nydalsveien 20 C, 0484 Oslo

NYDALEN - Unik og lekker 4-roms leilighet - 2 bad - balkong - garasjeplass - ledig juli

26.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
23259/0215-21

Eiendommen
Adresse: Nydalsveien 20 C, 0484 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordre Aker
Areal: ca. 112 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 57, Bnr 431, Snr 38, Boenhet H0403

Beliggenhet
Spikerverket ligger sentralt i hjertet av Nydalen med umiddelbar nærhet til alt av fasiliteter. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i byggets 4.etasje. Den er behagelig tilbaketrukket fra sentrumskjernen, men likevel fremstår området som en attraktiv og levende "by i byen". Det er rusleavstand til Storo Storsenter,som den siste tiden har fått et estetisk løft og fremstår som et attraktivt og moderne område.

Like utenfor døren finner du et godt utvalg av kaféer, restauranter og lunsjbarer; Godt brød, Nydalen Sushi,Baker Hansen, Coop Mega, Peppes Pizza og Nydalen Bryggeri & Spiseri for å nevne noen. Forøvrig er det eget hotell som nærmeste nabo dersom familie og venner som kommer utenbys fra- ønsker å overnatte (Radisson Blu). Gullhaug torg med Coop Mega, vinmonopol og andre forretninger.

Dette er en perfekt beliggenhet for den aktive som vil bo nært marka, men likevel bynært og sentralt. Nærområdet har en avslappende og rolig atmosfære, og består i hovedsak av nyere næringslokaler og boligkomplekser, omkranset av store grøntarealer og parkanlegg. Bebyggelsen ligger idyllisk til ved Akerselven. Solsiden er et godt etablert nabolag som oppleves stille og rolig. Akerselven kan friste med fine turstier og flotte badeplasser i idylliske omgivelser (heriblant fine, trygge bademuligheter på fellesarealene). Badeplassen er pent opparbeidet og ideelt for avkobling med familie og venner. Nydalen ligger ved øvre del av Akerselven som renner fra Maridalsvannet som er en del av Nordmarksvassdraget. Vannet er Oslos viktigste drikkevannskilde og dekker ca. 90 % av Oslos vannforbruk. Badeplassen har derfor et meget rent vann strømmende gjennom de flotte fasilitetene. For den friluftsinteresserte er det kort vei til marka som inviterer til skiturer, sykling, fisking m.m. Det går direktebuss til både Maridalen/Skar og Solemskogen for skiinteresserte.

Det er gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største handlesenter med over 130 butikker og restauranter. Nydalen har et meget godt tilrettelagt kollektivtilbud, med hyppige avganger både med T-bane, buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussrute 37 har også nattruter hele døgnet fra sentrum, slik at man enkelt kommer hjem etter noen glass vin. Også meget gode sykkelruter til store deler av byen. Flybussen med tilknytning Gardemoen har stoppested like ved. Rask og effektiv adkomst til Ring 3 for trafikanter via enten Tåsen, Nydalen eller Storo.

Nydalen har også flere butikker, treningssentre, eget legesenter, skoler, Handelshøyskolen BI og barnehager. Nydalen videregående skole ligger ca. 200 meter oppover langs Akerselven. Nærmeste barneskole ligger på Lillohøyden ca. 500 meter unna, men likevel skjermet fra leiligheten (på andre siden av Handelshøyskolen BI). For de aktive er det Sats Elixia, Evo, Fitness 24 seven Nydalen crossfit senter, kun noen hundre meter unna.


Beskrivelse
Nydalsveien 20 C er en meget tiltalende og stilren 4-roms leilighet beliggende i byggets 4. etasje. Bygget ble ferdigsstilt i november 2016 med blikkfangende arkitektonisk utforming. Bygget ble tegnet av det velrennomerte arkitektsfirmaet MAD med visjon om å utnytte områdets grønne omgivelser. Utvendig har bygget en myk fremtoning med trekledning. Leiligheten har sørvest balkong og dørene kan skyves helt til siden og fungerer som en forlengelse av kjøkkenet på sommerstid.
Alle beboerne har tilgang til felles sykkelparkering og et eget sykkelverksted i romslig fellesbod.

Boligen fremstår som særegen med store og åpne rom bidrar til den gode og luftige romfølelsen man opplever så fort man setter foten i leiligheten. De store vindusflatene langs veggen bidrar til et naturlig lysinnslipp. Balansert ventilasjon i leiligheten sikrer godt inneklima gjennom hele året.

Kjøkkenet har en stilren HTH-kjøkkeninnredning med svært god skapplass, og rikelig med arbeidsplass på benken. Leiligheten har to bad/wc, hvorav et er tilknyttet hovedsoverommet. Videre har boligen en romslig stue med fin utforming samt mulighet for adskilte soner for sittegrupper. Mellom stuen og kjøkkenet er det god plass til stort spisebord med utsyn mot balkongen. Leiligheten har tre gode soverom, hvorav hovedoverommet er tilknyttet både walk-in-closet og bad/wc.

Det følger også med en parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, 3 soverom, 2 flislagt baderom, stue og kjøkken med utgang til balkong.

Ytre rom:
1 bod i kjeller.

Standard
Gjennomgående høy standard i leiligheten med 1-stavs parkett i alle gulv utenom badene som er flislagt. Malte vegger i lyse moderne farger. Kjøkken fra HTH.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: kombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon med video, balkong, gass peis, grunnpakke tv/internett fra Canal Digital.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i felles garasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 26 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.07.2021
Leietid: 01.07.2021 - 30.06.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 57

Bruksnr: 431

Seksjonsnr: 38


Sist endret: 29. april 2021 16:40

Referanse: 23259Månedsleie

26.000,-

Ledig fra

1. jul

Ledig til

30. jun 2024

Type

4-roms

Energimerking

C

BRA

112m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer