Trykk enter for å søke

Bånkallstubben 11A, 0964 Oslo

Bånkall/Stovner - Vertikaldelt tomannsbolig - 3(4) soverom - parkering til flere biler - Attraktiv, usjenert og familievennlig beliggenhet

15.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Hage, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
23302/0780-19

Eiendommen
Adresse: Bånkallstubben 11A, 0964 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Stovner
Areal: Primærrom ca. 120 kvm.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 98, Bnr 54

Beliggenhet
Boligen ligger i umiddelbar nærhet til golfbanen og det er kort gangvei til marka med utallige rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Liastua på Gjelleråsen er et populært utfartsmål og er åpen for salg av lett mat og drikke i helgene fra høst til St. Hans. Lysløype, slalåmbakke, tennisbane, klatrepark, fotballbane (kunstgress) og ridesenter finns også i nærheten. Ypperlig tilbud til de som er glad i trening - et bredt utvalg av treningstilbud og fasiliteter ligger i nærheten som f. eks. Condis på Stovner senter, BareTrening og ELIXIA på Kalbakken, fotballbaner på Rommensletta, løpebane på Stovnerbanen m.m. I tillegg vil Lørenskog Vinterpark bli etablert i 2020, kun i kort avstand fra boligen. Visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport samlet rundt en innendørs skihall. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget vil være det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper.

Boligen har en meget god beliggenhet med enkel adkomst. En kort spasertur (ca. 1 km) tar deg til Stovner Senter. Her er det blant annet bibliotek, kiropraktor, Meny, COOP, vinmonopol, tannlege m.m. Nye Stovner Senter ble nylig utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det satses også stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse, restaurant Amore, Dominos og sportsbaren O'Learys åpnet. Utenfor senteret finner du Fossumparken, hvor det er opparbeidet sitteplasser, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Linjeparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen.

Eiendommen sokner til Vestli Skole (Barneskole) og Tokerud skole (Ungdomsskole). Tokerud skole disponerer hele 4 tennisbaner i tillegg til alpinbakke på vinterstid. Stovner videregående skole ligger bare ca. 1 km unna. Bydel Stovner har 1 barnepark og 16 barnehager med plass til ca. 985 barn. Bydelen har også et godt aktivitetstilbud til barn- og ungdom med bl.a. flere speidergrupper m.m. Eiendommen sokner til Fossum kirke som tilbyr aktiviteter for store og små.

T-banens linje 4 og 5 tar deg inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. Det er ca. 10-12 min gange til T-banestasjonen, der du også finner en Coop dagligvarebutikk. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser i Trondheimsveien med linje 153,380, 390, FB1, 380, 395 og 396. I tillegg stopper flybussen i Trondheimsveien. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både Trondheimsveien og Østre Aker vei til E6. Det er ca. 12 km til Oslo sentrum.

Beskrivelse
Bånkallstubben 11 A er en familievennlig vertikaldelt tomannsbolig. Usjenert og trafikkstille beliggenhet i blindvei med meget gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Her bor du nært skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud.

Boligen går over 3 plan, og har en fin planløsning. I underetasjen har du er stor entré med direkte adkomst til stor bod der du kan lagre ting. Her står det også en stor fryseboks som fritt kan disponeres. Videre inn i boligen finner du 2 gode soverom, flislagt bad med badekar, servant og vaskemaskin. Det er også en separat WC.
En etasje opp finner du boligens soverom nummer 3. I denne etasjen er også boligens dagligstue og spisestue. Det er også en vedovn som vil står for mye av oppvarmingen i boligen. Det er også panelovner i stuen. Videre er det separat kjøkken med nymalt gulv. Kjøkkenet er av eldre standard, men fungerer fint. Det er godt med skap- og benkeplass. Nyere oppvaskmaskin er installert.
I øverste etasje er det et stort loftsrom som er brukt som soverom. Her er det også flere kott med veldig mye lagringsplass.

Uteområdet er stort, og passer perfekt til lek og spill når solen titter frem. Det er også laget privat parkeringsplass der det er plass til flere biler.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje: Entré, 2 soverom, stor bod, bad, separat toalett og trapperom.
2. etasje: 1 soverom, Stor stue med peis og separat kjøkken.
Loft: Innredet rom (innredet som soverom) / loftstue. Godt med lagringsplass.

Standard
Boligen er av eldre standard, men er pent brukt. Vegger og gulv på soverommene er overflatebehandlet (det ene soverommet malt etter bildene ble tatt). Det er også malt gulv på kjøkkenet.

Ellers er det diverse parkett, tepper og linoleum på gulvene utenom bad, der det er fliser.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har hage, peis, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplas, der det er plass til flere biler.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.01.2020
Leietid: 02.01.2020 - 01.01.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 98

Bruksnr: 54


Sist endret: 23. november 2019 12:45

Referanse: 23302Månedsleie

15.000,-

Ledig fra

2. jan 2020

Ledig til

1. jan 2023

Type

semiEnebolig

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer