Trykk enter for å søke

Gunnar Schjelderups vei 33C, 0485 Oslo

Nydalen - Lys og arealeffektiv 1-roms med fransk balkong - varmtvann og tv/internett inkl. - Kort vei til Storo og BI

7.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Delvis møblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
23351/0759-18

Eiendommen
Adresse: Gunnar Schjelderups vei 33C, 0485 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordre Aker
Areal: Primærrom ca. 14 kvm.
Matrikkel: Gnr 77, Bnr 100, Andelsnr 112

Beliggenhet
Gunnar Schjelderups vei 33 ligger i et nyere og attraktivt boligområde i Nydalen i Oslo, med nærhet til forretninger, offentlig kommunikasjon og andre fasiliteter. Nydalen har de siste årene gjennomgått en totalforvandling fra å være et typisk industriområde til å bli et urbant, levende og meget moderne bydelssenter. Antall beboere og brukere av området er i sterk vekst og i takt med etterspørselen er det etablert en rekke serveringssteder og butikker. Av serveringssteder i området kan Nydalen Bryggeri og Spiseri, Godt Brød Nydalen og Nydalen Sushi trekkes frem som utsøkte alternativer.
Akerselva renner gjennom Nydalen og er med på å forsterke den idylliske opplevelsen av området. Elven er renset og kan benyttes til både bading og fisking. Bydelen har blitt en fin blanding av næringsliv, offentlige kontorer, studentboliger og privatboliger. En rekke IT-bedrifter og mediebedrifter er plassert her, i tillegg til flere kulturinstitusjoner og Handelshøyskolen BI.
Storo Storsenter ligger ikke langt unna leiligheten, og er Oslo sitt største kjøpesenter med over 130 butikker, spisesteder og tjenester. Her finner du med andre ord alt du trenger av servicetilbud.
For den som ønsker å være i fysisk aktivitet er det kort vei til en rekke tilbud. Her kan SATS Elixia Nydalen, Fitnesspoint Nydalen Treningssenter, Crossfit Oslo og EVO Nydalen nevnes som gode alternativer. For de som foretrekker å benytte seg av det naturen har å by på, anbefales en tur opp i marka mot Maridalsvannet.
Like i nærheten er Norges største og foreløpig eneste Odeon-kino å finne. Kinoen er ny i 2018 og er av verdensklasse. Her tilrettelegges det for en fantastisk filmopplevelse. Kinoen vil det vise et bredt utvalg av filmer parallelt, hele dagen.

Beskrivelse
Lys og moderne 1-roms leilighet med praktisk planløsning og gode løsninger. Boligen ligger fint til, og har svært lite innsyn.
Leiligheten har en fin stue med åpen kjøkkenløsning og fransk balkong. Hylleseksjonsløsningen gjør at man enkelt kan ha TV, bøker og klær der, uten at det går ut over plassen i leiligheten.
Badet er flislagt og har varme i gulv. I tillegg er det opplegg til vaskemaskin. Vaskemaskinen på bildet følger for øvrig med.
Det er kort vei til alle typer servicetilbud, Handelshøyskolen BI, Storo Storsenter, offentlig kommunikasjon tur- og bademuligheter langs Akerselva og marka. Her har du alt på ett sted.

Det er en TV-pakke fra GET inkludert i husleien. Internett kan bestilles av samme leverandør. Varmtvann er også inkludert.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, åpen stue/kjøkken m/fransk balkong, bad.

Ytre rom:
Bod i kjeller

Standard
Entré:
Lys og innbydende entré med mulighet for oppheng samt plassering av sko.
Stue med åpen kjøkkenløsning:
Praktisk og arealeffektiv stue med stor fransk balkong som gir mye naturlig lys og en luftig følelse, i tillegg har stuen åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet har hvite, høyglans fronter. Kjøkkeninnredning fra 2007.
Baderom:
Badet ble pusset opp i 2007, med fliser på vegger og gulv. Varmekabler i gulv. Badet har opplegg for vaskemaskin. Servant med tilhørende servantskap og overskap med speildører. Hjørnedusjen har innfellbare glassdører som bidrar til å gi badet en større romfølelse.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin. Kjøleskapet på bildet er i ustand. Nytt kjøleskap skaffes av utleier når leietaker flytter inn.

Integrerte hvitevarer: steketopp, mikrobølgeovn.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har fransk balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 7 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Ledig omgående
Leietid: 01.03.2019 - 31.08.2021

Leietiden fraviker fra husleielovens § 9-3 fordi:
Arbeid i utlandet. Godkjennelse til 31.08.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 29.02.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 77

Bruksnr: 100


Sist endret: 13. februar 2019 15:45

Referanse: 23351Månedsleie

7.500,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

31. aug 2021

Type

1-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer