Trykk enter for å søke

Ekebergveien 19C, 0196 Oslo

GAMLE OSLO - Umøblert 3-roms leilighet med peis og balkong. Mulighet for parkering. Kabel-TV og internett inkludert. Ledig nå.

14.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, UmøblertKontaktperson
Mikaela Victoria Leinonen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
23406/0004-19

Eiendommen
Adresse: Ekebergveien 19C, 0196 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: Primærrom ca. 62 kvm.
Antall rom: 3
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 233, Bnr 121, Snr 16, Boenhet H0102

Beliggenhet
Boligen ligger i et attraktivt og spennende område med en luftig plassering over Oslo i bydel Gamle Oslo. God beliggenhet i sameiet med fantastisk utsikt over byen. Sameiet er omkranset av grønne omgivelser, har en lekeplass i sameiets gård, har tursti direkte fra sameiet til Ekebergskogen og har et stille og rolig bomiljø. Kombinasjonen av gang- og sykkelavstand til sentrum samtidig som leiligheten ligger tilbaketrukket fra bykjernen gjør det til et svært attraktivt boområde. Det er flere dagligvarebutikker i nærområdet. Matkjøp og Bunnpris, som også er søndagsåpen, ligger ca 150 og 400 meter unna boligen og Kiwi ligger ca 500 meter unna. Fra leiligheten er det gangavstand til Bjørvika, Oslo S og Jernbanetorget, Ekebergsletta og Brannfjell samt nærhet til buss- og trikkeholdeplass.

Bjørvika og Fjordbyen som er en nyere, etablert bydel med fjord og moderne arkitektur har vært under stor utvikling de siste årene. Flere store bedrifter har etablert seg og dette vil i fremtiden være et knutepunkt i sentrum. Her ligger også Sørenga sjøbad - en fantastisk badestrand med sitteplasser, stort sjøbasseng og barnebasseng. Den nye Havnepromonaden er under full utbygging og vil by på restauranter, caféer og tilbud fra Sørhavna og langs vannet hele veien bort til Lysaker. Det er lett å nå alle disse tilbudene både til fots, med
sykkel eller buss. Flotte idretts- og rekreasjonsmuligheter i nærområdene og gode turmuligheter med blant annet lange asfaltfrie skogstier innover Ekebergskogen. Innendørs treningssenter ligger i Bjørvika og Kværnerdalen.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med buss og trikk. Bussholdeplass i kort avstand fra leiligheten ved Utsikten og Lodalen. Herfra går buss nr 34, 70 og 74. Nærmeste trikkeholdeplass ligger ved Oslo Hospital (linje 18 og 19) til bl.a Oslo S, Nasjonalteateret, Majorstuen og Rikshospitalet.

Eiendommen sokner til populære Ekeberg barneskole som også har AKS-ordning. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Brannfjell ungdomsskole. Snarvei gjennom skogen til barne- og ungdomsskole. Et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Blant annet Baglerbyen FUS barnehage, Utsikten barnehage, Gamlebyen barnehage og Munkenga barnehage.

Adkomst
Adkomst fra Ekebergveien.


Beskrivelse
Romslig 3-roms leilighet leies ut umøblert for langtidsleie, ledig omgående.

Entré med garderobeskap og oppheng til ytterklær.
Romslig stue med plass til større sofaseksjon. Stuen har både en vedkamin og en åpen peis for vedfyring. Fra stuen har du adkomst til balkong med gode solforhold og nydelig utsikt mot sentrum. Delvis åpen løsning til kjøkken med plass til spisebordløsning. Det medfølger kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn og steketopp på kjøkken.
Nyere, flislagt baderom med varmekabler, wc og dusj med innfellbare glassdører. Det er opplegg til vaskemaskin på badet.
Hovedsoverommet har plassbygget garderobeskap og har plass til større seng, øvrig garderobemøblement og skrivebord. Det andre soverommet har plassbygget garderobeskap og plass til seng.

Det medfølger en bod i kjeller.
Tilgang til fellesvaskeri ved behov.

Kabel-TV og internett fra Telenor (tidligere Canal Digital) er inkludert i husleien så lenge sameiet har en fellesavtale. Eventuelle oppgraderinger av abonnement gjøres for leiers egen regning.

Parkeringsplass kan leies for kroner 200,- per måned.


HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. Fint om dere også kan skrive ønsket overtagelsesdato. SMS besvares ikke.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, baderom, to soverom, åpen løsning mellom kjøkken og stue.

Ytre rom:
Balkong.
Bod i kjeller.

Standard
Flislagt baderom fra 2014.
Kjøkken med hvitevarer.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har balkong, tilgang fellesvaskeri, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkeringsplass kan leies for kroner 200,- per måned.
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser for øvrig.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 14 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.03.2019
Leietid: 01.03.2019 - 28.02.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 29.02.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mikaela Victoria Leinonen
Mobil: 90016290

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 233

Bruksnr: 121

Seksjonsnr: 16


Sist endret: 25. februar 2019 11:15

Referanse: 23406Månedsleie

14.500,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

28. feb 2022

Type

3-roms

Energimerking

F


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer