Trykk enter for å søke

Lindebergåsen 27, 1071 Oslo

Lindeberg - Lys, stor og innbydende 3(4)-roms med innglasset balkong og garasjeplass - Varmtvann, TV og Internett/fiber inkludert

17.000,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
23408/0007-19

Eiendommen
Adresse: Lindebergåsen 27, 1071 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Alna
Areal: ca. 99 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 115, Bnr 67, Andelsnr 51

Beliggenhet
Boligen ligger i tilknytning til Østmarka og innbyr til et rikt tur- og friluftsliv med flotte turstier, lysløype, bade- og fiskevann kun en kort spasertur unna. Det tar ca. 15 minutter å gå til Lutvann som er et populært utfartssted med sandstrand og bademuligheter sommerstid. Vinterstid kan man spenne på seg skiene omtrent utenfor døren, da lysløypa passerer rett ovenfor borettslaget og legge i vei innover et bredt løypenett i marka.
Samtidig er det ca. fem minutters gange til Coop Prix butikk i Lindebergåsen og ca. syv minutters gange til både Lindeberg og Trosterud nærsenter. På Lindeberg senter finner man bl.a. matbutikk, søndagsåpen grønnsakhandel, frisør, hudpleie, fysioterapi, apotek, lege og tannlege, mens man på Trosterud har matbutikk, storkiosk, hyggelig café og legesenter. Det er også t-bane på begge sentrene og boligen ligger midt i mellom begge t-bane stasjonene, slik at man kan velge hvem man vil benytte.
T-banen har flere avganger i timen på dagtid og reisetid til Oslo sentrum er ca. 18 minutter. Når det gjelder buss har man valget mellom buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia eller buss nr. 25 mellom Lørenskog stasjon og Majorstua fra bussholdeplass rett nedenfor borettslaget. I tillegg går det flybuss og ekspressbusser fra holdeplass ved E6 ved Trosterudkrysset og nattbuss fra Oslo sentrum til Lindeberg.
Området fremstår som ideelt for barnefamilier med store grøntområder og hyggelige tun med lekestativer inne på borettslagets område. Skjønhaug barneskole ligger rett ovenfor borettslaget, mens det er ca. fem minutters gange til Lindeberg barne- og ungdomsskole. Lindeberg skole ble totalrehabilitert i 2010. Det er i tillegg rundt 7 barnehager på Lindeberg, hvor flere ligger kun få minutters gange fra boligen.
Boligen ligger nordøst for Oslo sentrum og har svært enkel adkomst til E6 med under 10 minutters reisetid med bil til sentrum og ca. 30 minutters reisetid til Gardermoen.

Beskrivelse
Lys og innbydende 3(4)-roms endeleilighet med en meget god størrelse, solrik innglasset balkong og garasje i fredelige og barnevennlige omgivelser. Leiligheten har en gjennomgående normalt god standard og fremstår som meget pen og velholdt hvor det er et delikat kjøkken og utført overflatebehandling av de fleste overflater de senere år. Leiligheten har en god planløsning med praktiske rom. Alt er i tillegg malt i lyse farger, som gjør at rommene flyter over i hverandre. Leiligheten har en skjermet beliggenhet med noe utsikt over nærområdet, samt hyggelig utsyn over borettslagets grøntområde fra balkongen.

Varmtvann, kabel-tv og internett via fiber er inkludert i husleien. Det medfølger i tillegg en egen garasjeplass i felles garasjeanlegg under nabobygningen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad/wc, to soverom og ett innredet rom, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong på ca. 16 kvm.

Ytre rom:
Bod

Standard
Lys og innbydende 3(4)-roms endeleilighet med en meget god størrelse, solrik innglasset balkong og garasje i fredelige og barnevennlige omgivelser.
Leiligheten har en gjennomgående normalt god standard og fremstår som meget pen og velholdt hvor det er satt inn delikat kjøkken og utført overflatebehandling av de fleste overflater de senere år.
Badet har fliser på gulv og vegger, der wc er separat fra resten av rommet. Badet har en innredning med god skapplass, stort dusjkabinett i herdet glass med badekar. Dusjen har flere funksjoner. I tillegg er det opplegg til vaskemaskin (medfølger).


Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, mikrobølgeovn.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Tv og internett/fiber grunnpakke er inkludert.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Varmtvann er inkludert i husleien.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 17 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.02.2019
Leietid: 01.02.2019 - 31.01.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 115

Bruksnr: 67


Sist endret: 9. januar 2019 16:15

Referanse: 23408Månedsleie

17.000,-

Ledig fra

1. feb

Ledig til

31. jan 2022

Type

4-roms

Energimerking

G

BRA

99m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer