Trykk enter for å søke

Halvdan Svartes Gate 38C, 0268 Oslo

FROGNER - Unik og romslig leilighet - parkering - utsikt mot Frognerbekken

24.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
23416/0008-19

Eiendommen
Adresse: Halvdan Svartes Gate 38C, 0268 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 116 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Matrikkel: Gnr 212, Bnr 971, Snr 1, Boenhet H0101

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et meget attraktivt, sentralt og rolig boligområde på Frogner, med grense mot Frognerparken. Området har nærhet til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, stort tennisanlegg, ridesenter og treningssenter med mer.

Boligen har umiddelbar nærhet til den Engelske Park og Frognerparken. Sistnevnte er med sine 467 mål, den klart største parken i Oslos indre by, og her kan dagen startes med en frisk joggetur.Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, mens i øst ligger populære Frognerbadet og Frogner stadion. Bygdøy ligger også i gangavstand med flott turterreng og fine badeplasser. Om vinteren er det i tillegg oppkjørte skispor på Bygdøy og i Frognerparken.

Beskrivelse
Boligen i Halvdan Svartes gate 38 C er en romslig leilighet med spennende arkitektur - en unik leilighet litt utenom det vanlige. Eiendommen til sameiet er inngjerdet, med elektrisk port, og grenser direkte til Frognerparken. Det tilhører parkering, og det er også kort vei til offentlig kommunikasjon. Hagen er skjermet og pent opparbeidet, og fra leiligheten er det utgang til både stor terrasse og hage.

Entreen har skyvedørsgarderobe, og boligen disponerer også to eksterne boder. I tillegg er det plassbygd garderobeløsning på hovedsoverommet. Stuen er romslig og lys, med stemningsfull peis og store vindusflater fra flere sider. Fra spisestuedelen er det åpning inn mot et Alno-kjøkken fra 2010, med egen spiseplass. Leiligheten har også to bad, badstue og eget vaskerom.

Eiendommens rom
Indre rom:
Underetasje: Entré, gang, vaskerom, 2 bad, badstue, 2 soverom, stue og kjøkken.


Ytre rom:
Kjellerboder på ca. 3,5 og 2 kvm, samt
felles sykkelbod, skibod og verksted.

Standard
Entrè:
Boligen har en romslig entré med god plass til kommoder og lignende. Rommet har også en praktisk skyvedørsgarderobe med speildører. Fra entreen er det gang videre inn i boligen, og herfra er det direkte tilgang til både bad og vaskerom.

Kjøkken:
Kjøkkenet er fra 2010, og rommet har stilfull innredning og egen spiseplass. Innredningen er fra Alno og har vitrineskap og glatte fronter, samt en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over benken er det montert lys og mosaikkfliser, og over kokesonen er det montert ventilator.
Videre har kjøkkenet stort, belyst hjørneskap, kjøleskap integrert i benken og 90 cm SMED - komfyr med 5 plater og stekeovn. Det er også integrert oppvaskmaskin.

Stue:
Stuen er lys og romslig, med to avdelinger og har god plass for både sofa og spisebord. Den ene avdelingen har utgang til terrasse. Rommet har også en stemningsfull peis. Fra spisestuedelen er det delvis åpent inn mot kjøkkenet.

Leiligheten har utgang fra stuen til en overbygd terrasse på ca. 21 kvm. Terrassen er skjermet og fin, med trapp ned til en nydelig, felles hage.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen inneholder to bad, ett med badstue, samt eget vaskerom. Vaskerommet har tregulv, sluk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det ene badet ligger i tilknytning til hovedsoverommet og har lyse fliser på gulv og vegger. Rommet har også gulvvarme, innfliset badekar og et frittstående toalett. Innredningen
består av en servant i benk med underskap og matchende overskap/hyller. Over servanten er det montert speil med belysning.

Det andre badet ble pusset opp i 2008 og har lyse fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme, toalett og dusjkabinett. Rommet har også en deilig badstue med glassvegger. Innredningen består av en dobbel, heldekkende servant med underskap, og over servanten er det montert speilskap.
Vaskerommet har tregulv, sluk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe:
Leiligheten har to soverom, ett med eget bad og plassbygd garderobeløsning. Det er montert skyvedørsgarderobe i entreen, og boligen har ellers gode lagringsmuligheter med to boder i felles kjeller.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, komfyr.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, terasse, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 24 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 22.03.2019
Leietid: 22.03.2019 - 21.03.2022

Leietiden fraviker fra husleielovens § 9-3 fordi:
Husrommet skal brukes som bolig av utleieren selv eller noen som hører til husstanden.
Boligen skal brukes av eier

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 212

Bruksnr: 971

Seksjonsnr: 1


Sist endret: 19. mars 2019 10:15

Referanse: 23416Månedsleie

24.500,-

Ledig fra

22. mar

Ledig til

21. mar 2022

Type

3-roms

Energimerking

F

BRA

116m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer