Trykk enter for å søke

St. Halvards gate 20A, 0192 Oslo

GAMLEBYEN - Romslig 4-roms leilighet med balkong, heis og garasjeplass. Varmtvann, kabel-TV og internett inkludert. Ledig fra 15. april.

22.500,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Mikaela Victoria Leinonen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
23476/0034-19

Eiendommen
Adresse: St. Halvards gate 20A, 0192 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 85 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 233, Bnr 180, Snr 41, Boenhet H0302

Beliggenhet
Sentral beliggenhet i en av Oslos mest kulturrike områder. Leiligheten ligger i hjertet av Gamlebyen med gangavstand til Oslo S og Bussterminalen. Området er en av Oslos mest populære bydeler, med den gamle sjarmen intakt. Ikke langt fra leiligheten finner du Botsparken og Klosterenga park som en grønn lunge midt i byen. I tillegg må man nevne at området tilbyr noen av byens koseligste og beste restauranter. For eksempel Oslo Mekaniske, Smia og Dattera til Hagen. Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret som har blitt en populær møteplass. På Nord&Natt på Tøyen finner du kaffebar og bakeri på dagen og coctailbar på kveldstid. Olympen er en kjent restaurant og ølhall, her får du moderne skandinavisk husmannskost og kontinentale klassikere.

God tilgang til offentlig kommunikasjon. Buss og trikkeholdeplass er kun få minutter unna med buss nr; 34, 37, 70, 74, 401 og 402 og trikk nr. 18 og 19. Fra Galgeberg går buss nr. 20 som er ca. 10 min. å gå fra leiligheten. Gamlebyen er det opprinnelige sentrum av Oslo, med Middelalderparken som nærmeste nabo. Her finner man steinruiner som skriver seg helt tilbake til 1100-tallet, og dette var det opprinnelige sentrum av Oslo før bybrannen i 1624, før Kongen bestemte at byen skulle gjenreises på den andre siden av Bjørvika, med sentrum i Kvadraturen. Den fikk da navnet Christiania etter Christian IV. Fortsatt finner man bebyggelse fra 1700-tallet, med Oslo Ladegård, Saxegården og Oslo Hospital som
de mest kjente bygningene.

Området er i stor utvikling med store byggeprosjekter. Verdt å nevne er Bjørvika hvor det etableres flere tusen nye arbeidsplasser, og er byens nye finansielle tyngdepunkt. Her bygges også nye Deichmanske Bibliotek, det er planlagt gondolbane til Ekeberg, parker med sports- og lekemuligheter, ny havnepromenade, samt en rekke nye servicefasiliteter. I 2015 ble Sørenga Sjøbad ferdigstillt. Her er det anlagt både bryggeanlegg og sandstrand hvor Oslos befolkning kan nyte varme sommerdager i vannkanten.

Adkomst
Adkomst fra St. Halvards gate.

Beskrivelse
Leiligheten ligger i byggets 3. etasje med heisadkomst. Ledig fra 15. april og leies ut for langtidsleie.

Entré og gang med plass til yttertøy og sko.
Stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen har god plass til både stort spisebord og sofagruppe. Utgang til romslig balkong.
Kjøkkeninnredningen har rikelig med skap- og arbeidsplass. Integrerte hvitevarer som medfølger: komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. I tillegg medfølger det et kjøleskap.
Leiligheten har et flislagt baderom med dusjhjørne, toalett og servantskap. Vaskemaskin medfølger, og det er plass og opplegg til tørketrommel. Dette badet har adkomst både fra hovedsoverommet og entré.
I tillegg har leiligheten et separat wc med servant og inngang fra gangen, perfekt når flere skal dele leilighet sammen.
Hovedsoverommet har stort garderobeskap langs den ene veggen samt direkte adgang til badet. God plass til dobbeltseng. De to andre soverommene har begge plass til større seng samt øvrig møblement.
Praktisk innvendig bod med masse lagringsplass, dette rommet er innredet og brukes som walk-in-closet.

Det medfølger en bod i kjeller, samt garasjeplass.

Varmtvann er inkludert i husleien.
Kabel-TV og internett (grunnpakke) fra Canal Digital er inkludert i husleien så lenge sameiet har en fellesavtale. Eventuelle oppgraderinger av abonnement gjøres for leiers egen regning. Leietaker er selv ansvarlig for henting av utstyr hos leverandør.


HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. Fint om dere også kan skrive ønsket overtagelsesdato.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, baderom, separat wc, innvendig bod, 3 soverom og åpen løsning mellom kjøkken og stue.

Ytre rom:
Balkong.
En bod i kjeller.
Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard
Leiligheten er fra 2014 og holder en nyere standard. Normal elde og sltasje må påregnes.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kjøleskap, vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 22 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.04.2019
Leietid: 15.04.2019 - 14.04.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.04.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mikaela Victoria Leinonen
Mobil: 90016290

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 233

Bruksnr: 180

Seksjonsnr: 41


Sist endret: 14. februar 2019 14:15

Referanse: 23476Månedsleie

22.500,-

Ledig fra

15. apr

Ledig til

14. apr 2022

Type

4-roms

Energimerking

C

BRA

85m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer