Trykk enter for å søke

Kyrre Grepps gate 8, 0481 Oslo

ØVRE TORSHOV/SØYLEGÅRDEN - 2-roms i høy usjenert første etasje med internett inkludert. Sentral beliggenhet. Ledig omgående! Fleksibel på om den leveres møblert eller umøblert.

12.900,- per måned
Fasiliteter

Bredbånd, Delvis møblertKontaktperson
Kristoffer Fidjestad

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
23532/0053-19

Eiendommen
Adresse: Kyrre Grepps gate 8, 0481 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: ca. 42 kvm. BRA.
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 224, Bnr 239, Andelsnr 119, Boenhet H0103

Beliggenhet
Velkommen til en leilighet med særpreg i den attraktive Søylegården på øvre Torshov/Sandaker. Leiligheten har svært sentral beliggenhet med kort avstand til flere parker, turområder og et mylder av populære kulturtilbud, restauranter og shoppingmuligheter. Og med tilgang til all offentlig transport omtrent like utenfor døren, er dette en leilighet som det vil bli rift om.

Bydelen har et mangfoldig og spennende kulturtilbud i området. Blant annet finner man Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Området kan også friste med en rekke spisesteder og kafeer, bl.a. Som Tam, Åpent Bakeri, Trikkestallen, samt Jewel of India. Åpnet Bakeri som ligger like ved leiligheten går som kjent over til å bli Lofthus Samvirkelag på ettermiddagen, og da byttes boller og kaffe ut med pizza og vin.

Kort avstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv. Sandaker Senter med tilbud som apotek, vinmonopol, matbutikk og andre butikker ligger tre minutter unna. Kort gangvei til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter (Oslos største kjøpesenter). Et kvartal unna ligger to matbutikker og apotek.

Kort vei til flotte Torshovparken og veldig fine friområder ved Akerselva. Nærhet også til Maridalen og Lillomarka. Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks. Myrens Sportssenter (med Klatreverket), Sats Elexia på Sagene, Storo, Nydalen, Ringnes Park og Carl Berner, samt sandvolleyballbaner ved Torshovparken og Voldsløkka. Utdanningsinstitusjoner som BI Nydalen, Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Lovisenberg Diakonale Høgskole og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Svært gode trikk- (nr. 11, 12, 13 og 17) og bussforbindelser (nr. 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy og 31 til Fornebu) og nr. 56 til Solemskogen i Lillomarka . Storo (t-bane 4, 5, 6) og Sinsen som er knutepunkter for kollektivtransport er også i umiddelbar nærhet. Det går også tog fra Grefsen stasjon, samt flybuss like i nærheten.

***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding/epost fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi og kort informasjon om hvem dere er.

Are you interested?
Send me a message/email from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances and brief information about who you are.

***********************************************

Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Velkommen til denne leiligheten i Nordre Åsen Kvartal II B, beliggende i flotte Søylegården. Dette er en perle av en bygård fra 1920-tallet, med stor skjermet bakgård til glede for både små og store. Leiligheten ligger meget godt plassert i bygget med hyggelig utsyn mot en rolig og skjermet gate.
Leiligheten har en romslig entre med både skoskap og garderobeskap. Rett ved døren finnes det også et gjestetoalett. Dette er perfekt da resten av badet ligger med adkomst fra soverommet. Soverommet er av god størrelse og har et godt garderobeskap. Badet er delikat og utstyrt med vaskemaskin. Det er også dusjkabinett og servant med underskap. Stuen og kjøkkenet har en god størrelse og det er god plass til både sofa og et større spisebord. Leiligheten leies ut møblert så her får du med deg alle smarte løsninger når du leier.

***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding/epost fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi og kort informasjon om hvem dere er.

Are you interested?
Send me a message/email from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances and brief information about who you are.

***********************************************Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, soverom, bad, toalett og stue/kjøkken.

Standard
Gulv: Parkett, tregulv og flis.
Vegger: Malt mur og malte flater. Mosaikkfliser overkjøkkenbenk og flis på bad.
Kjøkken med nyslipt benkeplate i tre.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert. Kan leveres både møblert, delvis møblert eller umøblert etter nærmere avtale.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området. For mer informasjon sjekk Oslo Kommune sine sider.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 12 900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.03.2019
Leietid: 01.03.2019 - 28.02.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 29.02.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kristoffer Fidjestad
Mobil: 95910207

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 224

Bruksnr: 239


Sist endret: 15. februar 2019 14:00

Referanse: 23532Månedsleie

12.900,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

28. feb 2022

Type

2-roms

Energimerking

G

BRA

42m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer