Trykk enter for å søke

Thorvald Meyers Gate 14, 0555 Oslo

Grünerløkka/ Ringnes Park - 2-roms leilighet - delvis møblert- balkong - takterrasse - varmt vann og fyring, tv/internett inkludert

13.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Delvis møblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
23541/0055-19

Eiendommen
Adresse: Thorvald Meyers Gate 14, 0555 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: ca. 38 kvm. BRA.
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 225, Bnr 278, Snr 193, Leil.nr 304, Boenhet H0402

Beliggenhet
Svært attraktiv og populær beliggenhet på Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder. Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gatecaféer, markeder og små nisjeforretninger. Flere matforretninger (Meny, Prix, REMA 1000) finnes like i nærheten, og en søndagsåpen Joker-butikk ligger rett over gaten. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av Løkkas mest populære spisesteder som Sushirestauranten Jonoe, erke-amerikanske The Nighthawk Diner, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, trendy tapas på Delicatessen, gourmetburger på Illegal Burger eller Munchies og friske sandwicher på Joe & the Juice.

Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 11, 12 og 13 som tar deg igjennom sentrum og helt opp til Majorstua) og busser (nr. 30 som stopper rett utenfor BI, 21 som tar deg til Tjuvholmen og 33 som tar deg til Filipstad ferjeterminal) rett i nærheten. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St.Hanshaugen.

Langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren; Dansens Hus med bar og uteservering, Mathallen BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ og flere andre serveringssteder. I tillegg har man Westerdals School of Communications, treningssenter og Kolsås klatreklubbs klatrevegg, en dagligvareforretning og flere nærsenter-tilbud i Nordre kvartal. Det er derfor Vulkan kalles "den lille byen i byen".

For de treningsglade finnes i tillegg til parkene, idylliske turstier langs Akerselva ned mot byen eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Elixia Ringnes Park og Schous Plass, samt SiO Athletica på Vulkan. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området. Leilighetens plassering er perfekt ettersom man har tilgang på alt av byens fasiliteter rett utenfor døren!

Beskrivelse
Arealeffektiv og pen 2-roms leilighet til leie fra 1.mars. Leiligheten ligger i byggets 3.etasje og har sydvendt balkong. Leiligheten leies ut delvis møblert som på bildene foruten om soverommet som kommer umøblert. Varmt vann, fyring og tv/internett er inkludert. Alle hvitevarer følger med og alt av kjøkken utstyr. Flott takterrasse med utsikt over byen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, baderom, soverom, stue/kjøkken med utgang til balkong.

Ytre rom:
Bod i kjeller.

Standard
Entré:
Entré med porttelefon, parkettgulv og malte veggflater med listefri overgang til tak. Fargene går i hvitt og lysegrått. I entreen er det et dobbelt garderobeskap med god plass til yttertøy og sko.

Bad:
Leiligheten har et lyst og tidsriktig bad med vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. Det er grå gulvfliser, gulvvarme, hvite veggliser med grå detaljlinje, og glatt, lys himling med avtrekksventil. Badet er utstyrt med dusjhjørne med innfellbare glassvegger, dusjbatteri, toalett og skap med heldekkende servant og et speil.

Stue:
Leiligheten har en moderne stue med store vindusflater og kjøkkeninnredning langs den ene veggen. Rommet er malt i en dus gråfarge, himlingen er lys med moderne lyssetting og det er parkett på gulvet. Det følger med en liten sofa, stuebord, spisebord med stoler og tv-bord. Fra stuen er det utgang til den sydvendte balkong med gode solforhold. Her er det god plass til utemøbler. For en luftigere opplevelse kan du ta heisen opp til takterrassen som er solrik dagen gjennom og byr på herlig panoramautsikt over byens tak.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen er fra Norema. Den har hvite, profilerte fronter, laminert benkeplaten med trestruktur og nedfelt vask med to kummer. Over benkeplaten er det hvite fliser på vegg og belysning under overskapene. Innredningen har også integrert ventilator i overskap. Alle hvitevarer og kjøkkenutstyr følger med.

Soverom:
Leiligheten har et lyst og pent soverom med to skyvedører inn fra stuen. Rommet har samme stil som er resentert i stue og entré, samt to doble garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Boligen har for øvriggarderobeskap i entreen, samt sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.03.2019
Leietid: 01.03.2019 - 28.02.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 29.02.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 225

Bruksnr: 278

Seksjonsnr: 193

Leilighetsnr: 304


Sist endret: 8. februar 2019 13:30

Referanse: 23541Månedsleie

13.500,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

28. feb 2022

Type

2-roms

Energimerking

C

BRA

38m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer