Trykk enter for å søke

Rostockgata 60, 0194 Oslo

BJØRVIKA / EUFEMIAS PLASS VEST - Nyoppført, møblert 3-roms med sjøutsikt - Varmtvann, oppvarming, kabel-tv og internett inkludert

20.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, MøblertKontaktperson
Tarjei Innleggen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
24793/0590-19

Eiendommen
Adresse: Rostockgata 60, 0194 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 55 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 234, Bnr 149, Snr 11, Boenhet H0201

Beliggenhet
Velkommen til Rostockgata.

Eufemias Plass Vest ligger meget sentralt til i Bjørvika, mellom Barcode og fjorden. Barcode har blitt symbolet på det moderne Oslo, og på førsteklasses arkitektur.
Bjørvika er et spennende område under utvikling som vil by på rikelig med boliger omringet av fantastisk arkitektur og et gryende byliv. I førsteetasjene i Barcode åpner butikker, restauranter og kaféer fortløpende. I dag finner du blant annet Narvesen, Espresso House, Bambus Sushi, Stock, Vesper Bar, Joe & The Juice, Vaaghals og flere flotte restauranter på bygulvet i Barcode. Dagligvarene kan enkelt handles inn på nærbutikken Kiwi som ligger i Barcode. Med trikk like i nærheten og Oslo Sentralstasjon kun en spasertur unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Og når du kommer hjem igjen, er fjorden, Havnepromenaden, Ekebergparken og sjøbadet på Sørenga en del av ditt nærmiljø. Mer sentralt kan du ikke bo. Til Bjørvika kommer også et spennende kunsthotell, flere butikker og restauranter, skole og idrettsanlegg, plasser og torg. Bjørvika blir Oslos nye, levende sentrum, og er i dag et sted som stadig flere oppdager og blir glad i!

Sørenga har er stort servicetilbud og inkluderer flere flotte spisesteder som Cargo, Buns Burger bar, Coyo, Hakkaiza, Maribel og Seaport. Her er det noe for enhver smak. Et rikt kulturliv med Den Norske Opera, det nye Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek kun noen minutters gange fra leiligheten

Med sjøen som nærmeste nabo har Den Norske Turistforening etablert Friluftshuset Sørenga. Her holdes det yogakurs, inspirasjonskvelder, muligheter for leie av kajakk og buldring i buldrerommet. Senteret tilbyr også turveiledning og inspirasjonskvelder slik at man lettere kan benytte seg av de ulike lokale turmulighetene som området byr på.

Leilighetene deler en spektakulær, felles takterrasse, som er skapt for urbane mennesker som lever et aktivt liv. Det spesielle med denne takterrassen er at deler av taket får gummibelegg som på en idrettsbane, i en spennende blåfarge. Taket er 70 meter langt, så man kan løpe 60- meteren, eller ta gode runder. Det bygges treningsapparater for styrketrening, slik at man kan trene med byens beste utsikt. Samtidig blir det soner
der man kan slappe av med venner. Den unike takterrassen får områder med gressplen og flere soner med bord og stoler der man kan spise, drikke og nyte den fantastiske utsikten over byen og fjorden. Dette blir et møtested med mulighet for opphold og fysisk aktivitet, med spektakulær utsikt over Fjordbyen.
Alle leilighetene har tilgang til takterrassen via heis i oppgangen. Her får man et uteområde hvor man både kan slappe av, spise, ha sosiale sammenkomster og trene i enkle apparater. Gulvet får behagelige materialer som kunstgress, kunststoffdekke og beplantning- og plenområder.

Til Bjørvika kommer også et spennende kunsthotell, flere butikker og restauranter, skole og idrettsanlegg, plasser og torg. Bjørvika blir Oslos nye, levende sentrum, og er i dag et sted som stadig flere oppdager og blir glad i!

Se områdets hjemmeside for mye spennende informasjon (www.boibjorvika.no)

***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi, referanser og kort informasjon om hvem dere er.
Ved andre spørsmål, send meg en melding fra annonsen eller en epost til [email protected]

Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances, references and brief information about who you are.
If you have other questions, send me a message from the ad or a email to [email protected]

***********************************************

Adkomst
Kun noen få minutters gange til Oslo S og bussterminalen med buss, tog, flytog og t-bane. Nye trikkespor er allerede klare ved Barcode. Nærmeste Oslo Bysykkelstativ finner du i trelastgata.

Beskrivelse
Velkommen til Rostockgata 60

Entré med montert garderobeskap.
Hovedsoverom med dobbeltseng og garderobeskap, tilhørende innvendig bod på cirka 3 m2.
Soverom nummer to med sjøutsikt.
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Sigdal kjøkken med grå slette fronter, og benkeplate av laminat.
Integrert hvitevarer fra Siemens. Induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap fra Røroshetta.
Baderom med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Vaskemaskin medfølger. Vegghengt servantskap i hvit slett utførelse. Benkeplate av laminat med nedfelt servant fra Gala og ett-greps armatur fra Grohe. Speil med overlys. Stikkontakt over benkeplate. Dusjnisje med innfellbare dører av glass. Dusjarmatur fra Grohe med håndusj. Vegghengt toalett fra Gala.
Gulvflater belagt med en stavs parkett. Vegg- og himlingsflater i malte flater og malt mur. Profilerte innvendige dører. Balansert ventilasjon.
Utgang fra stue til sydvest-vendt balkong på ca. 16 kvm. Balkongen har utelampe og stikkontakt. Gulvflater belagt med terrassebord. Rekkverk i glass og metall.

Leiligheten disponerer en kjellerbod.

***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi, referanser og kort informasjon om hvem dere er.
Ved andre spørsmål, send meg en melding fra annonsen eller en epost til [email protected]

Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances, references and brief information about who you are.
If you have other questions, send me a message from the ad or a email to [email protected]

***********************************************

Eiendommens rom
Indre rom:
Leiligheten inenholder entré, to soverom, baderom, innvendig bod, åpen stue/kjøkken.

Ytre rom:
Leiligheten disponerer en kjellerbod.

Standard
Nyoppført 2019, gjennomgående høy standard.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterasse, ikke-røyk, sentralt, utsikt, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien inntil det beløp utleier betaler A-konto. Overforbruk kan etterfaktureres.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 20 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien inntil det beløp utleier betaler A-konto. Overforbruk kan etterfaktureres.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.02.2020
Leietid: 01.02.2020 - 31.01.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Tarjei Innleggen
Mobil: 41696768

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 234

Bruksnr: 149

Seksjonsnr: 11


Sist endret: 10. januar 2020 13:15

Referanse: 24793Månedsleie

20.000,-

Ledig fra

1. feb

Ledig til

31. jan 2023

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

55m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer