Trykk enter for å søke

Åsenveien 19, 1400 Ski

SKI - Romslig enebolig med fire soverom og dobbelgarasje. Stor hage med svært gode solforhold. Ledig fra ca. 1. mars eller etter avtale.

16.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Hage, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
24932/0650-19

Eiendommen
Adresse: Åsenveien 19, 1400 SKI
Kommune: Nordre Follo
Areal: .
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 132, Bnr 92, Boenhet H0101

Beliggenhet
Er du interessert i boligen? Send meg en mail/melding fra annonsen med info om deg selv og hvem du skal bo sammen med. Ta med info som jobb, økonomi og kort informasjon om hvem dere er. Legg også ved telefonnummer.

Enebolig med svært god og solrik beliggenhet i attraktivt og barnevennlig bomiljø kun få minutters gange fra Ski sentrum. Umiddelbar nærhet til barne- og ungdomsskole, videregående skoler samt Ski Idrettspark med fotballbaner, ishockeyhall mv. I Ski sentrum finner man bl.a. bank og post, en rekke offentlige og private servicefunksjoner, kino, bowlinghall, hotell og Ski Storsenter med et stort utvalg butikker og spisesteder. Flotte turområder i nærområdet med lysløype og merkede løyper i marka. Sykkelavstand til fin og barnevennlig badeplass ved Midtsjøvannet. Gangavstand til Ski stasjon.

Beskrivelse
Eneboligen ligger i et svært sentralt og populært boområde i Ski med kun få minutters gange til sentrum. Eneboligen har alt på ett plan i tillegg til kjeller med vaskerom og mye lagringsplass. Boligen har fire gode soverom, dobbelgarasje og stor hage med svært gode solforhold. Det er ønskelig med en familie som leietakere. Boligen er ledig fra ca. 1. mars for langtidsleie. Overtagelsesdato er noe fleksibel og kan avtales nærmere.

Boligen har stor entré med to doble garderobeskap og god plass til yttertøy og sko. Det er fin plass til ekstra kommoder eller lignende i inngangspartiet. Stuen er veldig romslig med god plass til stor sofagruppe etc. Det er peis i stuen. Stuen har vinduer langs hele den ene veggen som vender mot hage. Det vil i tillegg settes inn to vinduer på motsatt side før innflytting, slik at det vil være gjennomgående, gode lysforhold. Boligen har en stue til med vedovn som kan egne seg godt som spisestue. Her er det også vinduer langs hele den ene siden av rommet som vender mot hagen og det er god plass til stort spisebord, skjenk, vitrineskap etc. og det er direkte utgang til hage fra spisestuen. Kjøkken ligger i dirkete tilknytning til spisestuen. Her vil vegg mellom kjøkken og spisestue rives, og det vil bygges en kjøkkenøy slik at rommet vil ha gjennomgående lysforhold og åpen praktisk kjøkkenløsning. Det vil være god skap- og benkplass og alle hvitevarer vil følge med.

Boligen har totalt fire soverom og to bad. Hovedsoverommet ligger ved stuen, er veldig romslig og har god plass til dobbeltseng. Rommet har terrassedør med utgang direkte til hage, det vil også installeres et vindu på motsatt side slik at rommet får gjennomgående lysforhold. Rommet har god garderobeplass og bad i direkte tilknytning. Badet har dusjkabinett, toalett og servant. Det vil legges fliser på gulv og toalettsete vil skiftes før innflytting. I tillegg har boligen tre andre soverom som ligger ved spisestuen. Alle rommene er av god størrelse med plass til seng, kontorpult etc. I denne delen ligger det andre badet med toalett, dusj og servant.

Kjelleretasjen har et romslig vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er også flere rom med veldig god lagringsplass i kjelleren. Det er egen inngangsdør direkte til kjelleren. Det følger med en dobbelgarasje og boligen har en stor hage som leietaker disponerer. Hagen har flotte solforhold med sol fra ca. 11-tiden til solnedgang. Vaktmester står for gartnertjenester og er inkludert i leieforholdet. Opplegg for fiberbredbånd.

Boligen er ledig fra ca. 1. mars for langtisleie. Overtagelsesdato er noe fleksibel og kan avtales nærmere.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje: Entré, stue, spisestue, kjøkken, 2 bad, 4 soverom

Kjeller: Mye lagringsplass og vaskerom.

Dobbelgarasje.

Ytre rom:
Dobbelgarasje.

Standard
Tregulv og parkett på gulv. Panel på vegger. Kjøkken med alle hvitevarer inkludert. To bad med toalett, servant og dusj.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har hage, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for fiberbredbånd.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: ca. 1. mars 2020
Leietid: 01.03.2020 - 28.02.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3020

Gårdsnr: 132

Bruksnr: 92


Sist endret: 14. januar 2020 11:15

Referanse: 24932Månedsleie

16.000,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

28. feb 2023

Type

Enebolig

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer