Trykk enter for å søke

Sporveisgata 23B, 0354 Oslo

Majorstuen/Homansbyen - Flott og sentral leilighet med 2 soverom og 2 stuer - Delvis møblert - Ledig omgående

23.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Delvis møblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
24997/0013-20

Eiendommen
Adresse: Sporveisgata 23B, 0354 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: Primærrom ca. 93 kvm.
Antall rom: 4
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 214, Bnr 345, Snr 5

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt sameie i Sporveisgata 23 B. Beliggenheten er perfekt om du ønsker å bo sentralt med kort vei til alt av klesbutikker, spisesteder, kollektivtilbud og andre servicetilbud. Fra leiligheten er det få minutters gåavstand til flere kaféer hvor morgenkaffen kan nytes. Hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, ligger rett utenfor døren med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene, samt flere restauranter og kafeer, deriblant Olivia, Brasserie Blanche, Homans Bistro, Lille Asia og Fyr Bistro. På regnfulle høstdager er det kort vei til Colosseum med flere store kinosaler.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 som ligger 50 meter fra boligen. Det er også kort vei til Kiwi, Meny og vinmonopolet i Thereses gate for det lille ekstra. Det er også flere søndagsåpne nærbutikker i nærheten. For den treningsglade finnes det flere treningssentre i nærheten, som Sats, Fresh Fitness, Fitness Xpress og Evo. Besøk gjerne også Bislett stadion for innendørs løping i proffe omgivelser. På Bislett Bad kan man ta seg en svømmetur i bassenget.

I nærområdet finnes det flere fine parker og grøntområder. Det er gangavstand til Stensparken, Slottsparken og St. Hanshaugen park. Josefines park er nylig oppgradert og ligger få kvartaler fra leiligheten. For øvrig er det også en ca. 15 minutters gåtur til Frognerparken med skulptursamlingen og Frognerbadet med stupetårn og flere svømmebassenger.

Kollektivtilbud: 21-bussen har stoppested 2 minutter fra leiligheten. Her kommer bussene hvert 4 minutt på de travleste tidene av døgnet. Videre er det trikkestopp i Homansbyen og Rosenborg med trikk som tar deg rett opp til Majorstuen hvor du finner Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt tennis- og idrettsanlegg. Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt, og derfra har du tilgang til alle T-banens linjer, trikk nr. 12 og 19 samt busslinjer nr. 20, 22, 25, 28, 45, 46, 112 og 156. Dessuten er det tilgang til flybussen fra Majorstuen og flytoget fra Nationaltheatret.


Beskrivelse
Meget pen og moderne 4-roms hjørneleilighet på Majorstuen. Klassisk bygård og høyt under taket. Hele leiligheten ble totalt pusset opp i 2006 med bl.a. nytt Sigdal kjøkken, pent flislagt bad, nytt elektrisk anlegg, nye vinduer m.m. I ettertid er leiligheten overflatebehandlet. Leiligheten har god takhøyde og store vindusflater som gir mye sollys. Malte sparklede flater i alle rom og bjørkeparkett.
Leiligheten har også meget god skapplass med lang gang og stor garderobe i mellomgangen til badet. Det medfølger bod beliggende i samme etasje, vegg i vegg med leiligheten.
Meget sentral beliggenhet med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Leiligheten har kort vei til offentlig kommunikasjon. Kun 2 minutter gange til Bogstadveien og Stensparken.

I dag har leiligheten 2 soverom og 2 stuer, men det er mulig å benytte spisestuen som soverom nummer 3 om ønskelig.

Møblene på bildene medfølger, med unntak av TV.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, kjøkken, mellomgang, bad, 2 soverom, stue og spisestue.

Ytre rom:
Bod i samme etasje.

Standard
Lys og gjennomgående leilighet med parkettgulv og veggflater malt i lyse og tidsriktige farger.

Entré:
Her blir du møtt av en lys og innbydende entré med god plass til ønsket innredning. Det er montert et skoskap
samt knagger for oppheng av yttertøy. Det er parkett på gulv, malt langvegg og en stilig murvegg som gjør leiligheten svært innbydende.

Kjøkken:
Boligen har et delikat kjøkken innredet med lyse, slette fronter og mørk benkeplate. Kjøkkenet har integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Det er god plass for oppbevaring av kjøkkenredskaper og diverse i skapinnredningen. Det er i tillegg god plass til en spiseplass hvor frokosten kan nytes på kjøkkenet.

Stue og spisestue:
Leiligheten har en romslig og lekker stue med god takhøyde, parkett på gulv samt rosett i himling for oppheng av lampe. Stuen har god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement. Det er i tillegg god plass til et stort spisebord med tilhørende stoler hvor middagsselskapet kan holdes. Stuen har veggflater malt i en lys tone og får godt med lys gjennom store vindusflater.

Bad:
Boligen har et romslig og flislagt baderom med lyse fliser på veggflater samt mørke fliser på gulv. Baderommet har dusjhjørne med innfellbare glassdører samt toalett og servant. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger. I mellomgang utenfor bad er det et stort garderobeskap.

Soverom:
Boligen har 2 lyse soverom. Hovedsoverommet har god plass for oppbevaring i tilhørende skapinnredning i skyvedørsgarderobe. Soverom nummer to er mindre, men har allikevel plass til garderobe og seng. Spisestuen kan brukes som soverom nummer tre.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, sentralt, barnevennlig, rolig, moderne, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 23 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.02.2020
Leietid: 01.02.2020 - 31.01.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 214

Bruksnr: 345

Seksjonsnr: 5


Sist endret: 14. januar 2020 20:25

Referanse: 24997Månedsleie

23.000,-

Ledig fra

1. feb

Ledig til

31. jan 2023

Type

4-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer