Trykk enter for å søke

Øvreveien 36, 1452

NESODDTANGEN - Møblert enebolig med tre soverom, garasje og solrik tomt. Fantastisk utsikt. Ledig mars 2020 til sommer 2021.

18.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
25020/0028-20

Eiendommen
Adresse: Øvreveien 36, 1452 NESODDTANGEN
Kommune: Nesodden
Areal: Primærrom ca. 150 kvm.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 2, Bnr 172, Boenhet H0101

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et rolig og hyggelig boområde ved Flaskebekk. Området har for det meste større eneboliger og villaeiendommer med store og frodige tomter, og er svært barnevennlig. Øvreveien 36 har en meget god beliggenhet med panoramautsikt over fjorden og innseilingen mot Oslo. Tangen senter ligger ca. ti minutters gange fra boligen med alle nødvendige servicefunksjoner, bibliotek og hyggelig bakeri og kafé. I nærområdet er det også restauranter og barer. En liten spasertur fra boligen ligger Strandpromenaden med de populære og velkjente badehusene med fine terrasser som innbyr til hyggelige dager og kvelder med familie og venner. Badehus kan inkluderes mot noe tillegg i husleien, etter nærmere avtale. Det er ellers gode turmuligheter i området og flere badestrender å velge mellom. Kort vei til busstopp og båt fra Nesoddentangen til Aker Brygge (20 min. reisetid) og Lysaker brygge (ca. 8 min. reisetid). Å gå langs kyststien til Nesoddtangen brygge tar ca. en halvtime.

Adkomst
Beliggende innerst i blindvei. Ta til venstre fra Øvreveien, huset ligger i enden av veien på en liten høyde.

Beskrivelse
Boligen ligger på Nesodden i et barnevennlig og hyggelig boområde med flotte uteområder og gode solforhold. Tomten har flott utsikt over fjorden. Boligen er på ca. 150 kvm og går over to etasjer med stue, kjøkken og vaskerom i første etasje og tre soverom, bad og toalett i andre etasje. Kjeller med en del lagringsplass og garasje. Boligen leies ut møblert og er ledig fra ca. midten av mars til slutten av juli 2021.

Leietaker kan etter nærmere avtale leie badehus i tillegg. Badehuset har flott terrasse med trapp ned i vannet. Enkelt innredet med stoler og bord samt hems.

Første etasje består av entré med plass til yttertøy og sko. Stuen er lys og åpen med en hyggelig peis. Det er store vinduer langs to av veggene med flott utsikt over fjorden. Her følger sofa, lenestoler og spisebord med. Fra stuen er det utgang til en glassveranda med utemøbler og vid utsikt. Trapp med direkte adgang til hage. Romslig, separat kjøkken med alle hvitevarer inkludert og god skap- og benkeplass. Kjøkkenbord med stoler, slagbenk og peisovn. Det er vedovn også i stuen. Vegg i vegg med kjøkkenet ligger et praktisk vaskerom med utslagsvask, vaskemaskin og tørketrommel. Her er det direkte utgang til hage. Det er nyere gulv med gulvvarme i hele første etasje. Oppvarmingen i første etasje og det store soverommet i andre etasje, samt varmtvann, er basert på jordvarme.

I andre etasje er det et romslig hovedsoverom med store vinduer som gir svært gode lysforhold. Rommet har en 180 cm stor innebygget dobbeltseng. Rommet har også skrivebord og sofagruppe. Praktisk kleskott med god lagringsplass. Fra rommet er det utgang til balkong med en fantastisk utsikt og flotte solforhold. Her er det fin plass til enkle utemøbler. De to andre soverommene er relativt like i størrelse med seng og skrivebord/skatoll på begge rom. Innebygd garderobeskap i et av rommene. Badet er romslig med dobbelservant og god lagringsplass i servantskap. Det settes inn dusjkabinett før utleieperioden starter. Det er direkte tilgang til bad fra hovedsoverom i tillegg til fra gang. Separat toalett i gang. Gang i andre etasje har garderobeskap, vedovn og utgang til liten luftebalkong.

Leietaker har også tilgang til praktisk og tørr utebod. Det er opplegg for fiber. Kabel-tv og fibernett kan bestilles fra Canal Digital. Det er godt med lagringsplass i kjeller i tillegg til noe lagringsplass i garasje. Fryseskap og kombinert kjøleskap og fryser i kjelleren.

Boligen er ledig fra ca. 16. mars og kan leies frem til 26. juli 2021. Boligen leies ut møblert.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje: entré, stue, kjøkken og vaskerom.

2. etasje: gang, 3 soverom, bad og toalett.

Kjeller: lagringsplass.

Ytre rom:
Dobbelgarasje og utebod (deles med eier).

Standard
1. etasje har eikeparkett på gulv med gulvvarme, trepanel og maskinlaftet tømmer på vegger. Separat kjøkken med alle hvitevarer. Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

2. etasje har tregulv og trepanel og maskinlaftet tømmer pa° vegger. Bad med flislagt gulv og dobbel servant. Dusjkabinett vil bli satt inn. Separat toalett.

Vedovn/peis i stue, kjøkken og gang i 2. etasje.


Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: kjøleskap, fryseskap, komfyr, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har balkong, terrasse, hage, peis/ildsted, utsikt, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje.

Elektrisitet
Strømforbruk vil avregnes av eier og faktureres leietaker direkte.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 000 pr. måned. Strømforbruk vil avregnes av eier og faktureres leietaker direkte.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: ca. 16. mars 2020
Leietid: 16.03.2020 - 26.07.2021

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 26.07.2021

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3023

Gårdsnr: 2

Bruksnr: 172


Sist endret: 7. februar 2020 11:50

Referanse: 25020Månedsleie

18.000,-

Ledig fra

16. mar

Ledig til

26. jul 2021

Type

Enebolig

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer