Trykk enter for å søke

Ullevålsalléen 4A, 0852 Oslo

Ullevål - Lekker 2-roms med god planløsning - Peis og balkong - TV/Internett inkludert

13.300,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, UmøblertKontaktperson
Marie Rygh

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
25030/0070-21

Eiendommen
Adresse: Ullevålsalléen 4A, 0852 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: Primærrom ca. 38 kvm.
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 47, Bnr 252, Snr 10

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt, men samtidig tilbaketrukket boligområde i populære Ullevålsalléen på Ullevål. Her er det nærhet til alle typer bymessige fasiliteter, samt flotte rekreasjonsområder. Ulike utdanningsinstitusjoner ligger i gangavstand.
Servicetilbud: Her har du nærhet til flere dagligvareforretninger og butikker. Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter ligger en kort gå- eller busstur unna. Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum. Kort gange fra leiligheten ligger også koselige Damplassen i Ullevål hageby med klesbutikk, blomsterbutikk, Åpent Bakeri, restaurant, delikatessebutikk og Kolibri kolonial med en fantastisk ukes meny. Ta en sykkeltur hit på sommeren og sett deg i solen med en kald is. I nærheten ligger også Amfi Ullevål, en bilfri handlegate med 34 ulike butikker og spisesteder ved Ullevål Stadion.

Rekreasjonsmuligheter: Fra leiligheten er det kort vei til både til Harald Hals' park, Marienlystparken, Stensparken og Frognerparken. Sistnevnte inneholder populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum. Treningen kan blant annet gjøres på Sats Ullevål, Frisk eller Domus Athletica som har svømmehall og squashhall. På Eventyrplassen har du fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren. Videre er det kort vei til marka med tilgang til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter fra blant annet Sognsvann.

Offentlig kommunikasjon: Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass er busstopp i Ullevålsalléen med buss til Majorstuen/Lørenskog eller trikkestopp John Colletts plass. T-banestasjon på Ullevål Stadion, Majorstuen eller Forskningsparken.

Beskrivelse
Rålekker 2-roms leilighet med sentral beliggenhet i populære Ullevålsalléen ved Ullevål hageby. Hele leiligheten ble nylig pusset opp med nye overflater i delikate farger og materialer, samt nytt kjøkken og bad.

Det første man møter er en innbydende entré med parkett på gulv og en stilig gråfarge på vegger og lister. Det er også en praktisk innebygd skyvedørsgarderobe.

Fra entré kommer man til det nye badet som er meget pent, flislagt i en tidløs stil. Det er satt inn moderne innredning der det er godt med skapplass, vegghengt toalett, praktisk innfellbar dusj og opplegg til medfølgende vaskemaskin (kombinert vask/tørk).

Videre kommer man til stue, spisestue og kjøkken. I stuen er det god plass til tv- og sofamøblement. Her har man også peis som passer godt på kalde vinterdager. Man har også utgang til vestvendt balkong vendt mot bakgård. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, i tillegg til integrert oppvaskmaskin, kombiskap kjøl/frys og komfyr. I forbindelse med kjøkken er det en avhukning som passer perfekt til et spisebord.

Soverommet har plass til dobbeltseng, og det medfølger garderobe.

Alt i alt en svært praktisk 2-roms med god planløsning. I tillegg følger det med 2 boder. Det er også fellesvaskeri i bygget, samt felles sykkelbod. I bakgården er det hage til fri bruk for beboerne.

Sameiet har en god avtale med GET for TV/Internett, der grunnpakke er inkludert.

Sameiet har 5 parkeringsplasser med førstemann til mølla-prinsippet for beboere, i tillegg til at det er soneparkering i gatene rundt. Man kan også sette seg på venteliste for å leie garasjeplass av sameiet.

INTERESSERT I VISNING OG / ELLER MER INFORMASJON?
Send meg en epost til [email protected] med litt informasjon om deg/dere som ønsker å leie så tar jeg kontakt for mer info og/eller visningstidspunkt.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, stue, spisestue, kjøkken og soverom.

Ytre rom:
2 boder. Felles sykkelbod i kjeller.

Standard
Leiligheten er helt nyoppusset med nytt bad og kjøkken. Alle overflater er behandlet og malt i delikate gråfarger. På gulvene er det beholdt flotte parkettgulv i stuen og soverommet, og ny matchende parkett på kjøkken og gangen.
Badet er helt nytt med moderne fliser og innredning. Det er også satt inn vaskemaskin med kombinert vask/tørk. Kjøkkenet er også nytt med god skap- og benkeplass, samt nye hvitevarer.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, kombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin.
Hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, peis/ildsted, sentralt, rolig, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.
Sameiets beboere kan benytte seg av sameiets biloppstillingsplasser, førstemann til mølla prinsippet.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 300 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.05.2021
Leietid: 01.05.2021 - 30.04.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.04.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Marie Rygh
Mobil: 99480352
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 47

Bruksnr: 252

Seksjonsnr: 10


Sist endret: 16. februar 2021 17:05

Referanse: 25030Månedsleie

13.300,-

Ledig fra

1. mai

Ledig til

30. apr 2024

Type

2-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer