Trykk enter for å søke

Fernanda Nissens gate 7A, 0484 Oslo

Nydalen - Pen og tiltalende 3-roms med stor balkong - Heis - Fyring/Varmtvann og TV/Internett inkludert - Møblert

18.500,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Heis, Balkong, MøblertKontaktperson
Benjamin Larsen Lossius

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
25043/0899-20

Eiendommen
Adresse: Fernanda Nissens gate 7A, 0484 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordre Aker
Areal: ca. 57 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 77, Bnr 126, Snr 96

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde i Nydalen i Oslo, med et komplett servicetilbud samt flotte grøntarealer som blant annet Torshovdalen og Akerselva like ved. Fernanda Nissens gate ligger med umiddelbar nærhet til både t-bane og buss samt gangavstand til både Storo storsenter og Torshov med alt av servicetilbud i form av dagligvarebutikker, restauranter og kafeer. ODEON som er norges største kinosenter ligger en kort spasertur unna.
Det kollektive transporttilbudet er meget bra. I nærheten ligger både Nydalen T-banestasjon og bussholdeplass, kommer man seg lett rundt. Det gode kollektivtilbudet har hyppige avganger og gjør veien til marka og sentrum kort med under 15 minutter til både Sentrum og Sognsvann. Flybussekspressen har også holdeplass ved Grefsen stasjon (Ring 3) i gangavstand fra boligen.
Det er flere gode tur- og rekreasjonsmuligheter med vakre turstier og grøntområder langs Akerselva rett utenfor døren. I tillegg er det kort vei til Torshovdalen og Torshovparken der du kan nyte en lunsj i solen. Videre er Nordmarka er en liten trikketur unna hvor man kan gå tur, sykle og løpe i flotte naturomgivelser.


Beskrivelse
Angående overtagelse: Det er fleksibilitet på innflytting.

Pen og innbydende leilighet i 5. etasje med heisadkomst. Leiligheten har en god planløsning, og utgang til stor balkong. Det er lite innsyn og det oppleves som et rolig nabolag, i tillegg til at man har alle fasiliteter i nærområdet.

Leiligheten leies ut fullt møblert. Det er også fyring, varmtvann og TV/Internett-grunnpakke fra Canal Digital inkludert.

Entré: Leiligheten har en romslig og innbydende entré med lyse farger på veggflater samt parkett på gulv. Det er i tillegg montert skyvedørsgarderobe som gir god plass for oppbevaring av yttertøy og mer.

Kjøkken og stue: Kjøkkenet er lyst innredet med hvite, slette fronter og laminert benkeplate. Det er integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys og komfyr, induksjonstopp, avtrekksvifte og ikke minst vinskap. Det er god plass for oppbevaring i den takhøye skapinnredningen samt lys under overskap som gir godt med lys under matlagingen. Det er åpen kjøkken- og stueløsning som gir et sosialt allrom.
Videre er det god plass til både sofa med tilhørende møblement samt en spiseplass i stuen. Med store vindusflater får både stue- og kjøkken rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er parkett på gulv og lyse vegger som gir rommet et moderne inntrykk. Fra stuen er det direkte utgang til en romslig balkong på ca. 9 kvm. Fra balkongen er det fin utsikt mot sameiets grøntarealer og Akerselva.

Bad/wc: Leiligheten har et lekkert flislagtbad med grå fliser på gulv, lyse fliser på vegg samt downlights som gir godt med lys i himling. Det er montert dusjhjørne med innfellbare glassdører samt heldekkende servant med speil og ekstra belysning over. Baderommet har et vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom: Leiligheten har to lyse soverom med skyvedørsgarderobe. På hovedsoverommet er det god plass til stor dobbeltseng. Det er også plass til en mindre dobbeltseng på det minste soverommet.

Røyking og dyrehold er ikke tillatt.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

Utgang til balkong fra stue.

Standard
Leiligheten stod ferdig i 2014, og har generelt god standard.

Alle flater er godt vedlikeholdt pent brukt. Badet er delikat flislagt med varme i gulv. Kjøkkenet har godt med benkeplass, og kvalitetshvitevarer.

Det er godt med garderobeplass med skyvedørsgarderobe på begge soverom og i entré. Møblene som medfølger vil være pent brukt og i moderne stil.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp og vinskap.
Hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg internett, sentralt, utsikt, rolig, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 500 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.03.2021
Leietid: 01.03.2021 - 28.02.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Benjamin Larsen Lossius
Mobil: 95934951
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 77

Bruksnr: 126

Seksjonsnr: 96


Sist endret: 10. februar 2021 12:05

Referanse: 25043Månedsleie

18.500,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

28. feb 2024

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

57m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer