Trykk enter for å søke

Hallings Gate 1A, 0170 Oslo

St.Hanshaugen - flott og klassisk 4 roms leilighet - 2 soverom - leies ut møblert

19.000,- per måned
Fasiliteter

Bredbånd, MøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
25059/0046-20

Eiendommen
Adresse: Hallings Gate 1A, 0170 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: St. Hanshaugen
Areal: ca. 89 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 217, Bnr 180, Snr 7, Boenhet H0201

Beliggenhet
Svært attraktiv beliggenhet i en tilbaketrukket og trafikkstille miljøgate på St. Hanshaugen. Meget hyggelig og populært boligområde. St. Hanshaugen kan friste med idylliske og frodige St. Hanshaugen park som har fjordutsikt, Oslos eldste uteservering, hyggelige gangstier og nyoppussede Knud Knudsens plass. Stensparken frister også på varme sommerdager. Flotte turområder som Telthusbakken med sjarmerende trehus og Akerselva som beveger seg fra Maridalsvannet og helt ned til Bjørvika. Koselige kafeèr, restauranter og nisjebutikker som Kolonialen, Pascal, Java, Smalhans, Gutta på Haugen, Blomst, Sjarm, Kaffebrenneriet, Baker Hansen og Røtter i umiddelbar nærhet. Videre er det rikt utvalg av frisører, spa, apoteker, tannleger, samt Vinmonopolet og Posten.

Offentlig kommunikasjon:
Kollektivtransport med trikk og buss med hyppige avganger i umiddelbar nærhet. Etter ca. 10 minutters gange er du i Bogstadveien som har et enda større utvalg av servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter og kaféer. Bogstadveien kan også by på et yrende natteliv med flere barer og utesteder. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er St. Hanshaugen og ligger ca. 150 m fra boligen. Med bil fra St. Hanshaugen tar det ca. 3 min til Bogstadveien, 5 min til Oslo S, 9 min til Nydalen og 34 min til Oslo lufthavn.

Skoler:
Gangavstand til Høyskolen i Oslo, Universitetet og Tannlege/Veterinærhøyskolen på Adamstuen.

Trening / rekreasjon:
Flere treningssenter innen gangavstand og flere rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Det er også kort vei til Frogner med populære Frognerbadet og Vigelandsparken. I nærområdet finner man blant annet fotballbane, lekeplass, svømmehall og tennisanlegg. SATSELIXIA Bislett ligger også kun 3 minutter unna.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved for eksempel Kiwi og Rema 1000. Det er også søndagsåpen butikk like i nærheten. Røtter og Gutta på haugen tilbyr eksotiske matvarer med høy kvalitet. Det er kort vei til spisesteder i Ullevålsveien og på Bislett, samt kort vei til steder som Grünerløkka, Grønland, Oslo City, Byporten og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum. Cafeer, treningsstudio, vinmonopol, restauranter, barer, butikker m.m.

Beskrivelse
Vakker, klassisk 4-roms selveierleilighet høyt og fritt beliggende i 2. etasje. Leiligheten har god standard, arealeffektiv planløsning og rikelig med lys fra store vindusflater som skaper hyggelig atmosfære. Trafikkstille og usjenert beliggenhet i Hallings gate, like ved St. Hanshaugen park.

Leiligheten leies ut møblert som på bildene og er ledig snarest.

Leiligheten ligger i en flott bygård fra 1896 og har lekre, klassiske detaljer som bl.a. stukkatur, rosetter, malte tregulv, god takhøyde og dype vinduskarmer. Dette er leiligheten for deg som ønsker å bo sentralt i byen, men samtidig verdsetter stille og rolige omgivelser.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, spisestue, 2 soverom, bod, separat toalett, baderom, stue.

Ytre rom:
2 boder i kjeller.

Standard
Entré / Gang:
Lys og innbydende entré/gang. God plass til sko og yttertøy. Felles callinganlegg. Sikringsskap med automatsikringer. Malte tregulv og malte overflater.

Bad :
Stort og delikat flislagt bad fra 2010. Servantskap med glatte fronter, dusj med innfellbare glassdører og veggmontert regn- og hånddusj.Vaskemaskin følger med. Varmekabler i gulv.

Separat toalett:
Toalettrom med malte fliser på gulv, malte vegger og malt plate i himling. Vegghengt servant med ettgreps armatur fra Caricia, gulvmontert toalett fra Itafa og vegghengt speil.

Kjøkken:
Lekkert og moderne kjøkken fra 2011 med lyse fronter og laminat benkeplate. Godt med skap- og benkeplass. Integrert komfyr, induskjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøleskap og fryser). Kullfilterventilator. Lys og stikkontakt under overskap. Lite spisebord. Fliser på gulv med varmekabler og malte overflater.

S t u e :
Koselig stue med peis, god takhøyde og store vindusflater. God plass til sofagruppe og tv-møblement. Malte tregulv og malte overflater.

Spisestue:
Lys og tiltalende spisestue med stukkatur, rosett og moderne peisovn. Stort spisebord med stoler følger med. Peis i hjørnet, 2,96 meter takhøyde. Malte tregulv og malte overflater.

Hovedsoverom:
Stort og romslig hovedsoverom med dobbeltseng og nattbord. Garderobeskap. Hovedsoverommet har også inngang til praktisk bod som kan brukes som walk in closet. Vender mot rolig bakgård.

Soverom 2:
Lunt og koselig soverom med plass til seng, kontorpult og garderobeskap. Malte gulv og malte overflater. Her følger det ikke med seng.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, sentralt, rolig, moderne, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og to peiser/ildsteder.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 19 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 07.02.2020
Leietid: 07.02.2020 - 06.02.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 217

Bruksnr: 180

Seksjonsnr: 7


Sist endret: 3. februar 2020 14:30

Referanse: 25059Månedsleie

19.000,-

Ledig fra

7. feb

Ledig til

6. feb 2023

Type

3-roms

Energimerking

G

BRA

89m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer