Trykk enter for å søke

Vestlia 7 E, 1169 Oslo

NORDSTRAND/LJAN - Lekker leilighet3-roms fra 2007 med fantastisk fjorutsikt, heis, garasje, fullt møblert. To bad. Leieperiode 01.07.2022-30.06.2023.

22.000,- per måned

Inkluderer Parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, Møblert, PeisKontaktperson
Lone Olsen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
25361/0376-22

Eiendommen
Adresse: Vestlia 7 E, 1169 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: ca. 100 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 194, Bnr 695, Snr 6

Beliggenhet
Solrikt beliggende, uten gjenboere, og med en unik nærhet og utsikt til fjorden. Leiligheten ligger vestvendt, med fantastisk fjordutsikt fra oppholdsrommene og terrassen. På den usjenerte terrassen kan du nyte solen fra ettermiddagen til den går ned, mens du betrakter den fantastiske utsikten over fjorden og øyene, samt mot Nesodden og inn mot sentrum. Når du betrakter utsikten kan det virke som du bor uendelig langt fra byen, men den er faktisk bare en rask kjøre- eller togtur unna. Togstasjonen ligger få minutter unna, og gjør transporten inn til sentrum rask og enkel. Meget kort vei til privat badeplass på Ljansbadet ved innmelding i Ljans Vel. Vellet har også egen båtforening med mulighet for leie av bøye/båtplass hvis ledig. Ved siden av Ljansbadet ligger også en av byens offentlige strender, Katten. Siksakveien (gangsti fra hjørnet av Vestlia/Ljabruveien) ned til Mossveien og gangvei under Mosseveien, forenkler adkomsten til fjorden. Skibakke, idrettsanlegg og tennisbane i nærmiljøet, samt store og frodige friområder med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Ljanselven og rundt Hvervenbukta. Nærhet til Ljans lokale matbutikk, på hjørnet av Herregårdsveien og Gladvollveien. Gangavstand, alternativt noen få minutters kjøring med bil, til servicetilbud på
Sæter. Sæter er under utvikling og vil i løpet av få år kunne tilby mange nye tjenestetilbud og butikker. En kort kjøretur unna finner man også bl.a. Holtet og Lambertseter Senter. På Holtet finner man den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av
butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. Umiddelbar nærhet til Ljan togstasjon (toget tar kun ca. 8 min. til Oslo S) og buss i Ljabruveien. (Se www.ruter.no for rutetider) Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.: Nærhet til områdets lokale alpinbakke, Sloreåsen, samt kort vei til otballbaner i Herregårdsveien og tennisanlegg i Peder Holters vei.
Nordstrand IF på "Niffen" med håndballhall og fotballbane med kunstgress. Nordstrand IF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Ekebergsletta med flotte turområder, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter, store friområder, Ekebergresturanten m.m.
Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet, samt to Elixia sentre og Fresh Fitness på Lambertseter.

Adkomst
Se kartskisse.


Beskrivelse
Solrik og pen utsiktsleilighet fra 2007 med en unik nærhet til fjorden. Usjenert beliggende, uten gjenboere, og med en fantastisk utsikt over fjorden og øyene, samt inn mot sentrum. Lys og velholdt leilighet med en god planløsning som inneholder bl.a. 2 soverom, 2 bad, stue og kjøkken med vinduer fra gulv til tak som fremhever den flotte utsikten. Vestvendt overbygget terrasse, heis og garasje.

Ønsker du visning?

Send meg en e-post med litt informasjon om deg/dere som er interessert, samt eventuelle spørsmål, så tar jeg kontakt for mer info og/eller visningstidspunkt. Husk telefonnummer.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré/gang, 2 bad, 2 soverom, stue/spistue med åpen kjøkkenløsning og utgang til romslig vestvendt terrasse med flott fjordutsikt.

Ytre rom:
Disponerer en garasjeplass i garasje som deles med nabo.


Avlåste rom:
Eier disponerer bod rett utenfor leiligheten. Denne skal ikke låses opp eller disponeres av leietaker.

Standard
En pen og velholdt leilighet med en romslig og praktisk planløsning. Leilighetens standard er fra byggeåret 2007, med parkett på gulvene, foruten badene som er
flislagte.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterrasse, peis/ildsted, opplegg internett, lademulighet, ikke-røyk, utsikt, rolig, moderne, livsløpsstandard, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje delt med en annen.
Mulighet til lading i garasjen. Abbonement og forbruk betales av leietaker.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Biopeis i stuen.


Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 22 000 pr. måned. Parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.07.2022
Leietid: 01.07.2022 - 30.06.2023

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 30.06.2023

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lone Olsen
Mobil: 47928331

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 194

Bruksnr: 695

Seksjonsnr: 6


Sist endret: 20. juni 2022 18:00

Referanse: 25361Månedsleie

22.000,-

Ledig fra

1. jul

Ledig til

30. jun 2023

Type

3-roms

Energimerking

D

BRA

100m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer