Trykk enter for å søke

Høybråtenveien 13 A, 1055 Oslo

HØYBRÅTEN - Lys og romslig 2-roms med 44 kvm terrasse. Kabel TV, bredbånd og carport inkludert i husleien. Ledig 15.11.2021.

12.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Jens Jacobsen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
25453/0497-21

Eiendommen
Adresse: Høybråtenveien 13 A, 1055 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Stovner
Areal: ca. 48 kvm. BRA.
Matrikkel: Gnr 106, Bnr 253, Snr 18, Boenhet H0102

Beliggenhet
Attraktiv og sentral beliggenhet i Sameiet Høybråten Terrasse på Høybråten i Oslo. Kombinasjonen av fredelige og barnevennlige omgivelser med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og gjør dette til et attraktivt sted å bosette seg. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Rema 1000, Joker (søndagsåpen) eller Kiwi. Kun en kort spasertur til Furuset senter med blant annet legesenter, bibliotek, apotek, treningssenter, DNB Eiendom, flere kafeer og en rekke forretninger. Stovner senter ligger i nærheten, senteret er utvidet med ca. 25 butikker. Ellers er det kort vei ti flere andre kjøpesentre og Oslo sentrum med alt hva et rikt byliv kan tilby.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via t-bane, buss og tog. T-banen på Furuset er bare ca. 10 min gange unna her finnes linje 2 (Ellingsrudåsen/Østerås) med reisetid til Oslo sentrum på litt over 20 minutter. Nærmeste bussholdeplass er i Høybråtenveien, der bussen går mellom Furuset og Stovner t-bane. På Furuset finnes også et bred utvalg av bussruter. SAS/Flybussekspressen i tillegg til nattbuss N2. Tog fra Haugenstua togstasjon.

Kort vei til marka som har flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i Østmarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper, og det er det flotte bade- og fiskevann i nærheten. I tillegg finnes det utallige aktivitetstilbud i nærheten som bl.a. tennisbaner, fotballbaner, svømmehall og ridesenter. Verdensparken, som et ledd i "Groruddalssatsningen", ligger innen gangavstand fra leiligheten. Velkommen til visning!

Adkomst
Se kartskisse i annonse. Det vil bli skiltet med visningsskilt utenfor leiligheten og med klistremerke på ringeklokken. Vennligst sjekk www.ruter.no for oppdaterte rutetider for kollektivtransport.

Beskrivelse
Leiligheten oppleves som romslig og lys med god standard. Kjøkken i glatte fronter med hvitevarer. Stue/kjøkken løsningen gjør at man kan møblere leiligheten akkurat slik man selv ønsker. Soverommet innehar flere muligheter for møblering og oppleves som lyst og romslig. Flislagt bad med varmekabler og vaskemaskin. Stor markterrasse på 44 kvm.

Leiligheten leies ut umøblert. Møbler som vist på bilder er kun ment som en illustrasjon. Hvitevarer vist på bilde er erstattet med tilsvarende hvitevarer, men av annen form/ annet merke.

Det medfølger en carport til leiligheten. Denne kan fritt disponeres av leietaker

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

IF YOU WANT TO RENT THIS APARTMENT:
- Send me an email with some information regarding you/ the ones that are going to live in the apartment. Provide information such as job/work, studies, economy, deposit and if you have rented an apartment before.
- If you have any other questions, feel free to call me on working days from 09.00-17.00. You can also send me a e-mail through the advertisement at any time.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, soverom, bad, stue/kjøkken.

Ytre rom:
Bod på ca. 5 kvm.

Standard
Leiligheten holder en fin standard med lys parkett, vegger i nøytrale farger, velholdt kjøkken og flislagt bad/WC.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, terrasse, tilgang til felles takterrasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkeringsplass med carport.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 12 500 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 03.01.2022
Leietid: 03.01.2022 - 02.01.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Jens Jacobsen
Mobil: 96511058

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 106

Bruksnr: 253

Seksjonsnr: 18


Sist endret: 13. oktober 2021 11:50

Referanse: 25453Månedsleie

12.500,-

Ledig fra

3. jan 2022

Ledig til

2. jan 2025

Type

2-roms

Energimerking

D

BRA

48m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer