Trykk enter for å søke

Stensberggata 14, 0170 Oslo

Pilestredet Park - Pen 2-roms - hage mot bakgård - vv/fyring og internett inkl

15.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Hage, Delvis møblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
25462/0221-20

Eiendommen
Adresse: Stensberggata 14, 0170 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: St. Hanshaugen
Areal: ca. 44 kvm. BRA.
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 208, Bnr 918, Snr 5, Boenhet U0101

Beliggenhet
Stensberggata 14 har en sentral beliggenhet i et attraktivt boligområde i Pilestredet Park med nærhet til både St.Hanshaugen, Bislett og sentrumskjernen. Fra boligen er det gangavstand til handlegater, shoppingsentre, uteliv, utdanningstilbud, samt god offentlig
kommunikasjon. I nærområdet finnes bl.a. fotballbane ved St. Hanshaugen senter og på lille Bislett. Det er flere lekeplasser og svømmehall i området.

Rekreasjons- og turmuligheter:
Fra leiligheten er det få minutters gangavstand til flotte grøntarealer som blant annet parken på St.Hanshaugen, Stensparken og Iladalen park. Turstiene langs Akerselva er oppgraderte og strekker seg fra Maridalen til sentrum. Anerkjente Frognerparken med skulpturparken Vigelandsanlegget og frodige Frognerbadet er også innenfor rekkevidde.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen ligger i tøffelavstand og kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Coop Prix. Veien er også kort til søndagsåpne Bunnpris og Coop Extra. Fra St.Hanshaugen har du gangavstand til handlegater som Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Innen rekkevidde ligger også Grünerløkkas spennende og unike utvalg av vintagebutikker innen mote og interiør, samt spisesteder, barer og frisører. Spisesteder som Smalhans, Gutta på Haugen, Pascal, Kolonialen og Thranen m.fl. ligger alle innen gangavstand og rett over gata byr Francesco på ekte italiensk pizza og hjemmelaget Gelato om sommeren.

Skole og barnehager:
Det er et godt utvalg av private og offentlige barnehager i gangavstand. Eiendommen har kort avstand til Ila barneskole og Fagerborg ungdomsskole. Det er også flere videregående skoler rett i nærheten. Høyskoler som ligger i gang- og sykkelavstand, er blant annet Oslo MET, Kunsthøgskolen, Arkitekthøgskolen, Westerdals, Høgskolesenteret, Veterinærhøyskolen, sykepleierskole, Tannlegehøyskolen og Universitetet på Blindern

Offentlig kommunikasjon:
Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter via buss nr. 21, 33 og 37 som tar deg til sentrum, Aker Brygge/Tjuvholmen og gjennom sagene og opp til Nydalen. På Holbergs plass går trikk nr. 11, 17 og 18 samt flere nattbusser og flybussen. Buss nr. 54 fra Uelands gate tar deg også til Maridalen, en populær innfallsport til Nordmarka for løping, langrenn, sykkel eller soppturer. Med bil fra St. Hanshaugen tar det ca. 3 min til Bogstadveien, 5 min til Oslo S, 8 min til Nydalen og 35 min til Oslo lufthavn.

Pilestredet Park:
Pilestredet Park er navnet på området hvor Rikshospitalet lå i mer enn 100 år, fra 1883 til sykehuset flyttet til Gaustad i mai 2000. Området, som er på ca. 70 000 m2, ligger mellom Ullevålsveien og Langes gate i øst, mot Nordahl Bruns gate i sør, Pilestredet i vest og mot Holbergs gate og Stensberggata i nord. Nettet av gang- og sykkelveier binder byrommene sammen og forbinder området til byen forøvrig. Pilestredet Park erdessuten tilnærmet bilfritt. Arkitektkontoret GASA fikk i 2005 Oslo Bys Arkitekturpris for arbeidet med Pilestredet Park. I 2007 fikk de også Statens byggeskikkpris. Pilestredet Park er et vellykket buøkologisk prosjekt med et sterkt miljøfokus.


Beskrivelse
Denne flotte og delikate 2 roms leiligheten inneholder:
Entrè med skyvedørsgarderobe. Inngang fra entrè til delikat flislagt bad/wc med hvite tidløse fliser på vegg og koksgrå på gulv. Varmekabler og vaskemaskin. Dusjnisje og servant. Stor og luftig stue/spisestue med utgang til flott utehage. Pen kjøkkeninnredning med alle hvitevarer. Bra med benk og skapplass.
Romslig soverom med god garderobeplass. Leiligheten leies ut delvis møblert, kan også leies ut umøblert om ønskelig. Varmtvann, fyring og internett er inkludert i husleien.

Bod i kjeller.

Tilgang til felles takterrasse.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, soverom, baderom, stue/kjøkken med utgang til hage vendt mot bakgård.

Ytre rom:
Bod i kjeller.

Standard
En pen og gjennomført leilighet som er preget av lyse og delikate fargevalg. Store vindusflater gir rommene en god følelse av luft og lys. Terrassen er østvendt, men ta turen opp til takterrassen for mer sol. Standard på denne leiligheten, beliggenheten, utehage m.m, gjør dette til noe av det beste området har å tilby.

Gulv:
Fliser med varmekabler på bad/wc, ellers 1-stavs parkett gulv i alle rom.

Vegg:
Fliser på bad/wc, ellers malte flater.

Tak:
Malt himling.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, hage, tilgang til felles takterrasse, opplegg internett, sentralt, rolig, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.07.2020
Leietid: 01.07.2020 - 30.06.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 208

Bruksnr: 918

Seksjonsnr: 5


Sist endret: 25. mai 2020 09:55

Referanse: 25462Månedsleie

15.000,-

Ledig fra

1. jul

Ledig til

30. jun 2023

Type

2-roms

Energimerking

E

BRA

44m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer