Trykk enter for å søke

Smedgata 5, 0651 Oslo

TØYEN/ENERHAUGEN: Pen og arealsmart 2-roms vendt mot indre gård. Peis - Gulvvarme i alle rom - Rolig og skjermet innerst i blindvei. Internett inkl. Ledig omgående.

12.000,- per måned

Inkluderer Grunnpakke internett er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Kristoffer Fidjestad

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
26284/0380-20

Eiendommen
Adresse: Smedgata 5, 0651 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 34 kvm. BRA.
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 230, Bnr 303, Snr 2

Beliggenhet
Leiligheten ligger sentralt og attraktivt til på Tøyen/Enerhaugen omgitt av grønne lunger og byens puls. Fra leiligheten er det gangavstand til sentrum med alt dette innebærer, blant annet Byporten Shoppingsenter, Oslo City, Karl Johans gate og Grünerløkka med sitt trendy uteliv og kafeer. Tøyen er en bydel i stor utvikling og "Tøyenløftet" har ført til at området er blitt svært attraktivt og kulturlivet blomstrer. Klassiske fasader er pusset opp og nye boligprosjekter er godt tilpasset området. På nye Tøyen Torg, en kort spasertur unna, finner du bl.a. spisesteder og forretninger, matvarebutikker, apotek, postkontor og bank. Verdt å merke seg er det populære spise- og utestedet Postkontoret, Skatten (gamle Nord og Natt) som tilbyr nordisk mat i toppklasse og den klassiske cocktailbaren Human Mote.

Smedgata 5 er kun noen få minutters gange fra Kampen med sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø, og kort vei til Grønland med Oslos beste utvalg av grønnsaker, et yrende uteliv, og restauranter som strekker seg fra rimelig take away, til tradisjonsrike Olympen og spennende Maaemo med tre Michelin-stjerner. I hjertet av De Nye Grønlandskvartalene finner du Teaterplassen. Her kan du nyte en espresso i den populære kaffebaren Evita, en herlig middag på Grønland Gym, eller hva med en utepils på Oslo Mekaniske Verksted? Det er også lagt opp til en utescene for artister o.l. på torget om sommeren, og om vinteren tennes julegranen midt på plassen. Herfra kan man også ta seg via gangbroen til Bjørvika. Det er også kort vei til byens nyeste bydel Sørenga, med trendy spiseplasser og populære Sørenga Sjøbad som åpnet i 2015. Denne nye fjordbyen har moderne og spennende arkitektur og gir en fin kontrast til bydelens kultur og historie. I dette området vil det de kommende årene åpnes praktfulle bulevarder med en rekke nye forretninger og restauranter. Operaen har allerede blitt et av byens monumenter og har kontinuerlige oppsetninger med opera, dans og musikk. Deichmanske hovedbibliotek bygges like ved Operaen og skal bli en moderne møteplass for utveksling av kunnskap. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.

Rekreasjons- og turmuligheter:
I tillegg til å være nær hovedstadens bypuls er det kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder i bl.a. Botanisk Hage, Akerselva, Klosterenga Kulturpark, Sommerfrydhagen, Kampenparken, Ruinparken og Middelalderparken med vannspeil samt Tøyenparken og Tøyenbadet. For de treningsglade ligger både Tøyen fitness, Fresh Fitness, SATS Schous plass, Stamina Trening i gangavstand fra leiligheten.

Kollektivtilbud:
Offentlige kommunikasjoner i gangavstand med bussforbindelse, Oslo S, T-banestasjon på Tøyen/Grønland, samt flytog og flybuss med avgang til Oslo Lufthavn Gardermoen fra Oslo Bussterminal. Det er oppstilling av bysykler på Helga Helgesens plass, kun noen minutters gange unna.

Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Pen og arealsmart 2-roms selveier i rolige omgivelser på Enerhaugen. Leiligheten har en skjermet beliggenhet innerst i blindvei, og vender i sin helhet mot sameiets bakgård. Boligen har en praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og eget soverom. Den gode takhøyden (2,7m), kombinert med store vindusflater gir rikelig med naturlig lys. Gjennomgående god standard på innredning og overflater. Det er varmekabler i alle rom, og peisovn i stue.

Entré
Romslig og innbydende entré med plass til knaggrekker og skoskap for oppbevaring.

Stue/kjøkken
Lys stue med plass til sofa, sofabord og mediemøblement. Stuen vender i sin helhet mot sameiets rolige bakgård. God takhøyde og store vindusflater gir rikelig med naturlig lys. Peisovn gir god varme i vinterhalvåret. Slitesterke, flislagte gulv med varmekabler i alle rom. God takhøyde på 2,7m.

Praktisk kjøkken i åpen løsning mot stuen. God skapplass med takhøy innredning. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og heltre benkeplater. Nedfelt rustfri oppvaskkum og fliser mellom benk og overskap. Benkebelysning. Integrert stekeovn, nedfelt platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Alle hvitevarer medfølger. I tilknytning til kjøkkenet er det velegnet plass til spiseseksjon.

Soverom
Stort soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og oppbevaringsløsninger. Stort garderobeskap med skyvbare speilfronter gir god oppbevaringsplass. Soverommet vender mot rolig bakgård.

Bad/WC
Delikat bad med flislagte vegger og flislagt gulv med påstøp og varmekabler. Nedforet malt himling. Naturlig ventilasjon. Badet er antatt modernisert omkring 2000. Badet er utstyrt med:
- Dusjnisje med skyvedører.
- Servantseksjon med skuffer, skap og heldekkende porselenvask.
- Overskap og speilhylle med lys.
- Gulvmontert wc.
- Opplegg for vaskemaskin.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue/kjøkken, soverom og bad/wc.

Ytre rom:
Utleier disponerer en bod på 4,6 kvm i kjelleren. Sameiet ser på en ny fordeling av kjellerarealet, men situasjonen er p.t. uavklart. Det er ikke sikkert man vil disponere boden i fremtiden.

Standard
Innvendige gulv: Fliser med varme i gulv i alle rom.
Innvendige vegger: Malt panel og malte plater.
Innvendig himling: Malte plater.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis/ildsted, sentralt, rolig, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 12 000 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Grunnpakke internett er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.10.2020
Leietid: 01.10.2020 - 30.09.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kristoffer Fidjestad
Mobil: 95910207
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 230

Bruksnr: 303

Seksjonsnr: 2


Sist endret: 21. september 2020 16:35

Referanse: 26284Månedsleie

12.000,-

Ledig fra

1. okt

Ledig til

30. sep 2023

Type

2-roms

Energimerking

G

BRA

34m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer