Trykk enter for å søke

Haarklous plass 15 B, 0479 Oslo

TORSHOV: Lys 2-roms hjørneleilighet med peis og god planløsning - Varmtvann inkludert* - Kabel-TV grunnpakke inkludert. Ledig omgående.

13.500,- per måned

Inkluderer Kr 266 pr måned i varmtvann og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Kristoffer Fidjestad

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
26433/0419-20

Eiendommen
Adresse: Haarklous plass 15 B, 0479 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: ca. 45 kvm. BRA.
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 224, Bnr 119, Snr 20

Beliggenhet
Leiligheten har en attraktiv og sentrumsnær beliggenhet rett ved flotte Torshovdalen. Området har et spennende kulturtilbud, med blant annet kulturslottet Soria Moria og Torshovteatret. Det er en rekke spisesteder og kafeer på Torshov, blant annet Trikkestallen som har flotte uteserveringer om sommeren, såvel som Åpent Bakeri/Lofthus Samvirkelag og Jewel of India. Slakterforretningen Strøm-Larsen er kun noen kvartaler unna og Sandaker Senter er nærmeste kjøpesenter med vinmonopol, apotek, bibliotek, rema 1000 matbutikk, bokhandel og andre forretninger.

Det er kort avstand til Bjølsen, Sagene samt Grünerløkka med alle sine forretninger, kafeer, restauranter og et yrende uteliv. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter. Det er en rekke treningssentre i området, blant annet Myrens Sportssenter (med Klatreverket), Sats Storo, og Elixia Ringnes Park eller Carl Berner. Med beliggenhet rett ved Torshovparken og Torshovdalen, samt kort vei til Akerselva har man flotte rekreasjonsmuligheter rett i nærheten.

Godt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med trikkens linjer 11, 12 og 13 som tar deg raskt til og fra sentrum, bussens linje 20 som kjører til og fra Galgeberg i øst til Skøyen i vest og bussens linje 30 som kjører fra Bygdøy gjennom sentrum og opp til Nydalen. Sinsen T-banestasjon og 17 trikken (Sinsenterrassen) i umiddelbar nærhet. Torshov er en bydel i vekst og utvikling, stadig flere oppdager den behagelige følelsen av et tilbaketrukket og stille miljø samtidig som nærheten til byen appellerer. Med kort vei til alle servicetilbud samt trivelig bomiljø, hyggelige parker og friområder er dette et området som har "alt".

Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Velkommen til Haarklous plass 15 B - En lekker 2-roms hjørneleilighet med gjennomgående god standard. Baderomsrehabilitering er utført av sameiet i 2010, og leiligheten er i 2012 påkostet med nytt kjøkken med diverse hvitevarer fra 2019. Leiligheten har en fin beliggenhet, og sameiets gårdplass er pent oppparbeidet med bl.a. flere grøntarealer, lekeplass, sittebenker, og asfalterte internveier. Leiligheten fremstår godt vedlikeholdt og boligen har en god planløsning.

Verdt å merke seg:
- God planløsning
- Hjørneleilighet
- Rolige omgivelser sentralt i bydelen
- Godt vedlikeholdt
- Gode kollektive på offentlige kommunikasjon
- Flere parker i nærmiljøet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Velkommen til visning!

Eiendommens rom
Indre rom:
Stue, kjøkken, bad, soverom, og entré.
+ innvendig bod i entré

Ytre rom:
Bod i kjeller på ca. 0,5 kvm.

Standard
Entré: Romslig entré hvor det er god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Det er også en tilhørende bod i entréen med god plass til oppbevaring.

Stue: Romslig stue med god plass til både sofagruppe og tilhørende møblement. Rommets planløsning gir flere gode møbleringsmuligheter, og store vindusflater sørger for mye naturlig lys i rommet. Peis i stuen og varmtvann inkludert sørger for lave strømkostnader.

Kjøkken: Pusset opp i 2012. Kjøkkeninnredning med laminat benkeplate, nedfelt oppvaskkum, komfyr og induksjonstopp alt fra 2019.

Baderom: Lekkert flislagt baderom som er pusset opp i regi av sameiet i 2010. Dusjhjørne med dusjdører i herdet glass, hvit moderne baderomsinnredning med servant med speil og lysarmatur over servant, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv, og downlights i tak.

Soverom: Romslig soverom hvor det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Garderobeløsninger som er på rommet følger med.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis/ildsted, sentralt, rolig, moderne, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 500 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Kr 266 pr måned i varmtvann og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Utleier belaster leietaker for dokumentert forbruk utover det inkluderte beløpet. Utleier skal foreta avregning fortløpende, minimum en gang pr år. Betalingsfristen for leietaker er satt til 14 dager etter mottatt avregning.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.10.2020
Leietid: 01.10.2020 - 30.09.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kristoffer Fidjestad
Mobil: 95910207
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 224

Bruksnr: 119

Seksjonsnr: 20


Sist endret: 14. september 2020 15:55

Referanse: 26433Månedsleie

13.500,-

Ledig fra

1. okt

Ledig til

30. sep 2023

Type

2-roms

Energimerking

G

BRA

45m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer