Trykk enter for å søke

Operagata 63 A, 0194 Oslo

VANNKUNSTEN I BJØRVIKA - Helt ny og romslig 4-roms hjørneleilighet med høy standard. Stor balkong og garasjeplass med elbillader, varmtvann og oppvarming inkl.

34.000,- per måned

Inkluderer Grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
26603/0471-20

Eiendommen
Adresse: Operagata 63 A, 0194 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 118 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 234, Bnr 123, Snr 59, Boenhet H0501

Beliggenhet
Er du interessert i boligen eller ønsker mer informasjon? Send meg en e-post med info om deg selv og evt. hvem du skal bo sammen med. Fint om du også legger ved telefonnummer. Mailadresse: [email protected]

Leiligheten ligger i det nye prosjektet Vannkunsten som er et av Bjørvikas mest særegne boligprosjekter. Byggene i prosjektet har flott arkitektur og leilighetene i prosjektet har egne særpreg med fokus på funksjonelle planløsninger, gode lysforhold og høy standard på interiør- og materialvalg.

Bjørvika er et nytt og attraktivt område i stor utvikling. Leiligheten har en svært sentral beliggenhet med butikker, kaféer og restauranter i umiddelbar nærhet. Det er et godt kollektivtilbud i nærområdet med både trikk, buss fra Dronning Eufemias gate og t-bane fra Jernbanetorget. I tillegg ligger Oslo Sentralstasjon ca. fem minutters gange fra leiligheten. Karl Johans gate og sentrum med alt av fasiliteter en kort spasertur unna. Det er også kort vei til turområder som Ekebergparken, Akerselva og Middelalderparken eller Havnepromenaden. Bademuligheter ved Sørenga Sjøbad også kun få minutter fra boligen.

Beskrivelse
Leiligheten ligger i det nye prosjektet Vannkunsten i Bjørvika. Den er tidligere ubebodd og har høy kvalitet. Stor balkong på 14 kvm med utsikt og garasjeplass med elbillader inkludert. Leiligheten er en romslig hjørneleilighet på 118 kvm i 5. etasje. God planløsning med tre gode soverom og to bad. Det er god takhøyde og store vinduer i hele boligen som gir svært gode lysforhold. Solskjerming med utvendige screens på vinduer.

Leiligheten har entré med plass til yttertøy, det vil monters garderobeskap/ -løsning. Bad ved gang med lyse fliser, innsvingbare dusjdører og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Lagringsplass i både servantskap og innebygget skap over WC. Kjøkken tilbaketrukket fra stue med god skap- og benkplass og alle hvitevarer integrert. Plass til spisebord ved kjøkken. Stuen har god plass til både sofagruppe, tv-møblement og spisebord. Utgang til stor balkong fra stuen med utsikt til både Sørenga og Ekebergåsen. Ved stuen ligger ett soverom som egner seg godt som kontor. Videre innover i leiligheten ligger to store soverom, begge med god plass til dobbeltseng. Her vil det bli installert garderobeskap. Leilighetens andre bad ligger ved soverommene med dusj, servant og WC. Oppbevaringsplass i både servantskap og skap over WC. Begge badene har varme i gulv. Leiligheten har også en romslig og praktisk innvendig bod.

Leiligheten er ledig omgående for langtidsleie og leies ut umøblert. Garasjeplass med elbillader i garasjeanlegg er inkludert og det følger også med én bod i kjeller. Det er heis rett ned til garasjeanlegg. Hele leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme via viftekonvektor i tak og vannbåren gulvvarme på bad. Varmtvann og oppvarming er inkludert i husleien. Grunnpakke kabel-tv og Internett er også inkludert i husleien.

Ta kontakt med megler for mer informasjon om boligen, eller se gjerne prosjektets hjemmeside for mer informasjon: https://boibjorvika.no/vannkunsten.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, kjøkken, stue, tre soverom, to bad og innvendig bod.

Ytre rom:
Bod i kjeller.

Standard
Enstavs parkett på alle gulv, vegger malte i lyse farger. Kjøkken med integrerte hvitevarer. To bad med flislagte vegger og gulv, innsvingbare dusjdører, veggehengt toalett og lagringsplass i servantskap og skap over WC. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på ett av badene.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon med video, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje med elbillader.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med vannbåren varme.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 34 000 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Leietaker betaler for dokumentert forbruk av oppvarming og varmtvann.Utleier skal foreta avregning fortløpende, minimum en gang pr år. Betalingsfristen for leietaker er satt til 14 dager etter mottatt avregning.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 26.10.2020 - 25.10.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.07.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.07.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 234

Bruksnr: 123

Seksjonsnr: 59


Sist endret: 12. oktober 2020 11:30

Referanse: 26603Månedsleie

34.000,-

Ledig fra

26. okt

Ledig til

25. okt 2023

Type

4-roms

Energimerking

D

BRA

118m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer