Trykk enter for å søke

Rolf Hofmos Gate 2, 0655 Oslo

Ensjø Torg - helt ny 3-roms leilighet - ledig nå - garasje - balkong - kan leies møblert.

18.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
26910/0598-20

Eiendommen
Adresse: Rolf Hofmos Gate 2, 0655 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 60 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 133, Bnr 51, Snr 8, Boenhet H0203

Beliggenhet
Servicetilbud:
Det er kort vei til flere dagligvarebutikker, kafeer og restauranter. Matbutikkene Rema 1000 (søndagsåpent), Kiwi og Spar ligger få minutter unna. I Tiedemannsbyen ligger Joker som også har åpent på helligdager, og det gjør også Boulangerie M som er et nytt populært bakeri, med deilig italiensk pizza. På nye Ensjø Torg finner man Åpent bakeri, apotek og blomsterbutikk og i Gladengveien ligger hyggelige bar-restauranten Safe as Milk. Utover dette er det også en kort spasertur til både Hasle Torg kjøpesenter med bl.a. Coop Mega, Vinmonopolet, Baker Hansen, Floriss, samt Fyrstikktorget med en rekke gode servicetilbud.

Ønsker du å trene finner man moderne treningssenter, som SATS, både på Kampen og Hasle Torg. Tøyenbadet ligger også i behagelig gåavstand.
Rett i nærheten ligger Vålerenga og Kampen med sin sjarmerende bebyggelse. Området kan friste med flere kulinariske og kulturelle steder, som blant annet Smia kunstgalleri med uteservering, Kampen Bistro med god mat og jazzmusikk, samt Galgen.

Kollektiv transport:
Du reiser raskt og enkelt til de fleste steder i Oslo og til Gardermoen. Fra leiligheten er det 1 min til Ensjø T-bane (linje 1-4). Det er kun 6 min reisetid til Oslo S. Kort vei også til Etterstadgata, hvor man har tilgang til busslinje -37, 100 og 110. Videre er det er kun få minutters gange til Helsfyr med T-bane (linje 1-4), samt et stort antall lokale busser, flybuss og SL-busser. Flybussen stopper også i nærområdet.

Parkområder:
Nærområdet byr på flere idylliske parkområder. Kort vei både til Kampen park og Vålerenga kirke. Flotte Tiedemannsparken finner man kort vei unna. Her passerer en tur- og sykkelvei mot sentrum fra Grefsenkollen og Østmarka. Det er flere andre grønne friområder i nærheten som er populære bruksområder sommer som vinter, som for eksempel Hovindammen med idylliske grøntarealer, Tøyenparken og Botanisk Hage.

Nærområdet Ensjøbyen er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. Blant annet er det planlagt at det på Ensjø vil komme titusener av kvadratmeter med forretninger, restauranter, kaféer, treningssentre, gallerier, kino, teater, konserter og mye mer. For mer informasjon om utviklingen av området Ensjø og Hovin anbefales det å ta en kikk på www.ensjobyen.no og www.ensjø3d.no.


Beskrivelse
Helt ny 3-roms leilighet til leie. Fin og lys leilighet med entrè med ny skyvedørsgarderobe som kommer i uke 2, to soverom med skapplass,1 innebod, kjøkken med alle hvitevarer, flislagt moderne baderom med vaskemaskin og varmekabler. Balkong med utgang fra stue. Kan leies møblert om ønskelig eller umøblert. Parkering i fellesgarasje. Leiligheten er ledig nå for langtidsleie. Grunnpakke fra rikstv og internett inkludert.

Leiligheten er i lyse og nøytrale farger. Det er fliselagt bad med varmekabler og fliselagt inngangsparti. Det er i tillegg installert WaterGuard system mot eventuell vannlekkasje på kjøkkenet og bad.

Det er montert balansert ventilasjonssystem og sentral vannbåren gulvvarmer for hele leiligheten, i tillegg til komfyrvakt. Det følger med både bod inni i leiligheten og en sportsbod i kjelleren.

P-plass i felles garasjeanlegg.

Leiligheten ligger sentralt, men likevel meget skjermet for støy og andre trafikk. Det er 1 minutters gangavstand til Ensjø T-banestasjonen, i tillegg til 5 min gangavstand til buss 60 og 37. Ellers 25 min. gangavstand til Oslo S.

Det er et eget skjermet grøntareal tilknyttet sameiet. Innen 5 minutters gangavstand er det tilgang til flere parker, treningssenter, café, bakeri, restaurant og diverse butikk-kjeder som Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris (hvor begge siste nevnte er søndagsåpne).

- Parkering i felles garasje
- Balkong
- Helt nytt
- Møblert med hvitevarer
- Rolig beliggenhet
- Kun noen minutter fra t-banestasjonen
- Kort avstand til butikker og andre servicetilbud
- Gangavstand til sentrum


INTERESSERT I VISNING OG / ELLER MER INFORMASJON?
Send en e-post med informasjon om deg/dere som er interessert, herunder jobb/inntekt samt eventuelle spørsmål, så tar vi kontakt for mer info og/eller visningstidspunkt. Husk å skriv ned ditt telefonnummer. SMS vil ikke bli besvart!

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè med skyvedørsgarderobe som kommer i uke 2, 1 soverom med 120 cm seng og 1 soverom med dobbelseng på 150cm, kjøkken med integrerte hvitevarer, bad med vaskemaskin og tørketrommel, stue med sofa, spisegruppe og utgang til balkong.

Standard
Helt ny leilighet med parkett på alle gulv, malte vegger, flislagt bad og moderne kjøkken.


Inventar
Boligen leies ut med mulighet for møblert som på bildene.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon med video, balkong, opplegg internett, ikke-røyk, sentralt, rolig, moderne, parkett, rikstv og internett inkludert.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 000 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Etter avtale
Leietid: 11.01.2021 - 10.01.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 133

Bruksnr: 51

Seksjonsnr: 8


Sist endret: 13. januar 2021 10:10

Referanse: 26910Månedsleie

18.000,-

Ledig fra

11. jan

Ledig til

10. jan 2024

Type

3-roms

Energimerking

B

BRA

60m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer