Trykk enter for å søke

Haugerudveien 82, 0674 Oslo

Haugerud - nyoppusset 3-roms leilighet - varmtvann/fyring og tv/ internett inkludert - møblert

16.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, MøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
26940/0609-20

Eiendommen
Adresse: Haugerudveien 82, 0674 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Alna
Areal: ca. 54 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 11
Matrikkel: Gnr 141, Bnr 103, Andelsnr 571, Leil.nr 1104, Boenhet H1104

Beliggenhet
Solfjellet Borettslag er beliggende i vakre omgivelselser sentralt på Haugerud. Haugerud senter er innen gangavstand med blant annet dagligvareforhandleren Coop Extra med post i butikk, treningssenteret "Bare trening", frisør, massasjesenter, lege og apotek, samt drosjeholdeplass.

Rolig beliggenhet i et veletablert og svært barnevennlig område på Haugerud. Veiene i området ender blindt, og det er svært begrenset trafikk internt i borettslaget. Gangavstand til Haugerud senter med bl.a. Coop Extra med post i butikk, "Bare trening", frisør, apotek, lege, Tonys Pizza, T-banens linje 2 samt drosjeholdeplass. I Tvetenveien 170 på Hellerud finnes Rema 1000, Brun & Blid, Dnb Eiendomsmegling og SATS treningssenter. Kiwi og Deli De Luca på Haugerud. Godt utvalg av kjøpesentra i nærheten, ikke minst Tveita Senter med over 70 butikker og servicetilbud, samt Trosterud Senter, Ikea, Alna Senter og Bryn Senter.

Fra boligen er det kort avstand til skoler i alle trinn med barnevennlig gangvei, samt barnehager. Kort avstand til Østmarka og Lutvann med unike tur- og rekreasjonsmuligheter hele året; bade- og fiskevann, kajakkpadling, samt turstier og lysløper. Skiforeningen preparerer en del av lysløypene på vinterstid. Mangfold av fritidsaktiviteter for barn og unge i nærområdet som bl.a. skitrekk i Jerikobakken på Lindeberg, ridesenter ved Alnaparken, fritidsklubb på Trosterud (se www.trosterudklubben.no/nyside/ ), svømmehall på Furuset samt Furuset Forum med isog håndballhall. Tveten Gård er en møteplass for befolkningen i alle aldre og kan by på sosialt samvær, teater, dans og sang. Det finnes også besøksgård på Nordre Lindeberg.

Haugerud er en del av Alna bydel og leiligheten ligger innenfor bomringen. Enkel adkomst til E6 og Ytre Ringvei. Ca 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum. Det er gode bussforbindelser.

Området stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Oppsal idrettsforening tilbyr ballidrett som fotball, basket, håndball og cricket samt vinteridrett som ski og hockey. Det er god tilgang på treningsstudio i nærområdet med SATS Elixia Hellerud, Bare Trening Haugerud og Mudo Tveita. Kort vei til Østmarka med bla. lysløypåer og markastuer som byr på serviering, samt Østensjøvannet med flotte tur og friluftsmuligheter.


Adkomst
Haugerud er en del av Alna bydel og ligger innenfor bomringen. Nærmeste T-banestasjon (Haugerud T) ligger kun 5-6 minutters gangvei unna. T-banen til Oslo Sentrum tar ca. 15 minutter. I Tvetenveien går buss nr. 69 Tveita-Lutvann, og nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia. Fra Haugerudhagan går buss nr. 58 til Nydalen via Bjerke. Flybussen stopper i Tvetenveien. I tillegg går det nattbuss i helgene til og fra Oslo sentrum ved stoppet Haugerud.

Beskrivelse
Nyoppusset 3-roms leilighet leies ut møblert som på bildene. Varmtvann/fyring og tv/internett er inkludert. Ledig omgående for langtidsleie.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, 2 soverom, baderom, kjøkken og stue med utgang til balkong.


Standard
Nyoppusset leilighet med parkett på gulv, malte lyse flater. Nytt kjøkken med alle hvitevarer. Fliser på badet, varmekabler og vaskemaskin medfølger.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, ikke-røyk, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, tv og internett inkludert.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 000 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: etter avtale
Leietid: 11.01.2021 - 10.01.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 141

Bruksnr: 103

Leilighetsnr: 1104


Sist endret: 5. januar 2021 13:00

Referanse: 26940Månedsleie

16.000,-

Ledig fra

11. jan

Ledig til

10. jan 2024

Type

3-roms

Energimerking

D

BRA

54m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer