Trykk enter for å søke

Sørengkaia 167, 0194 Oslo

SØRENGA: 4-roms med privat takterrasse. Mulighet for leie av p-plass. Inkl: Varmtvann, oppvarming, kabel-tv, bredbånd og hvitevarer.

34.000,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Madelen Hansen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
28320/0447-21

Eiendommen
Adresse: Sørengkaia 167, 0194 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 118 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 234, Bnr 105, Snr 115, Boenhet H0302

Beliggenhet
Velkommen til Sørengkaia 167!

Leiligheten ligger i et nyetablert og urbant område på Sørengautstikkeren mellom Operaen og Ekebergåsen. Attraktivt og sjønært beliggende i den nye Fjordbyen, med sjø på tre sider, parker og havnepromenade i umiddelbar nærhet. På Sørenga får du en flott utsikt mot Ekeberg, Oslofjorden og Barcode-distriktet. Ellers har området kort vei til alt av servicetilbud, samt et pulserende kulturliv med blant annet det nye Munch-museet, Den Norske Opera og et godt utvalg av restauranter, puber og kafeer.

På havnepromenaden på Sørenga finner du blant annet Mirabel Sørenga, Restaurant Salome, Dock Espressobar, COYO og Castello Oslo m.m. Helt ytterst på Sørenga, i umiddelbar nærhet til boligen, finner man Sjøbadet. Sjøbadet er et stort og åpent rekreasjonsområde med sitteplasser, stor basseng og eget barnebasseng. På Sørenga finner man også to barnehager, Coop Prix (åpent alle dager) og REMA 1000 med post i butikk.

Kun få minutter unna ligger Barcode med et bredt utvalg moderne kafeer, restauranter og enkelte butikker. En kort spasertur unna finner du også Gamle Oslo. Med Gamlebyen, Vålerenga og Kampen innen kort rekkevidde har man tilgang til både sjarmerende trehusbebyggelse, koselige kafeer og restauranter. Ekebergparken og plassen 'Utsikten' har Oslos desidert fineste utsikt ut mot sjøen og alle øyene.

Link til sameiets hjemmeside: https://sorenga.com/sorenga7/

Ta kontakt for visning!

Adkomst
Enkel adkomst med bil via avkjøringen mot Sørenga. Buss 85 stopper på Sørenga. Kommer du til fots er det kort vei fra Operaen, over gangbroen.


Beskrivelse
SØRENGA: 4-roms med privat takterrasse. Mulighet for leie av p-plass. Inkl: Varmtvann, oppvarming, kabel-tv, bredbånd og hvitevarer.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til balkong, tre soverom, to bad og loftstue med utgang til privat takterrasse.

Ytre rom:
Kjellerbod.

Standard
Entré:
Romslig entré som gir et umiddelbart godt førsteinntrykk av boligen. God plass til klær og sko, og tilknyttet callinganlegg.

Kjøkken:
Åpen stue/kjøkkenløsnng. Godt med skap- og benkplass. Stilren og moderne innredning med integrerte hvitevarer fra Miele. Fra kjøkkenet er det direkte utsyn til en fantastisk utsikt over sjøen.

Stue:
Stuen er romslig og innredet med egen sofakrok og spisebord. Store vindusflater som gir deg følelsen av å bo med fjorden og lyset helt inn i stuen. Hele leiligheten er utstyrt med LED belysning og innebygd stereo som skaper en hyggelig atmosfære. Utgang til balkong med fantastisk skue over Oslofjorden, Opreaen, Havnelageret og Hovedøya. I tillegg til å nye solen og sjøen fra egen balkong, har du i tillegg tilgang til egen takterrasse.

Loftstue:
Fra stuen er det trapp opp til takstuen med tilgang til 39 kvm privat takterrasse. Takstuen har eget kjøkken og er utstyrt med servant, vinkjøler og kjøleskap.

Takterrasse:
39 kvm privat takterrasse med fantastiske solforhold. Terrassen har rikelig med plass til møblering og tilgang på eget kjøkken. God uteplass med fantastike sol- og utsiktisforhold med nærhet til sjøen.

Soverom 1: Hovedsoverommet har utgang til balkong, godt med garderobeplass og direkte inngang til eget bad.

Bad: Flott flislagt bad med inngang fra hovedsoverommet. Stilrent innredet med dusjhjørne med glassdører, vegghengt toalett og servant med underskap. Vannbåren varme i gulv. Vaskemaskin medfølger.

Soverom 2: Lyst soverom med god plass til dobbeltseng. Kan alternativt benyttes som gjesterom.

Soverom 3:
Romslig soverom med inngang fra kjøkkenet. Plass til garderobeskap. Rommet kan alternativt benyttes som kontor.

Bad:
Pent flislagt bad utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og servant med underskap. Opplegg for vaskemaskin.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har heis, balkong, terrasse, sentralt, utsikt, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Mulighet for leie av parkeringsplass i felles garasjeanlegg for kr. 2.000,- pr. mnd. Heis direkte fra leilighetsplan til garasjen.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med vannbåren varme i alle rom. Varmtvann og oppvarming er inkludert i husleien.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 34 000 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 10.01.2022
Leietid: 10.01.2022 - 09.01.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Madelen Hansen
Tlf.: 90701159

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 234

Bruksnr: 105

Seksjonsnr: 115


Sist endret: 24. november 2021 10:50

Referanse: 28320Månedsleie

34.000,-

Ledig fra

10. jan 2022

Ledig til

9. jan 2025

Type

4-roms

Energimerking

G

BRA

118m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer