Trykk enter for å søke

Sørengkaia 126, 0194 Oslo

SØRENGA: Eksklusiv 4-roms leilighet. To balkonger - to bad - sjøutsikt - ink hvitevarer, to garasjeplasser, gratis treningsstudio, kabel-tv, bredbånd - LEDIG NÅ!

35.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Malene Haugland

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
28321/0197-21

Eiendommen
Adresse: Sørengkaia 126, 0194 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 119 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 234, Bnr 107, Snr 54, Leil.nr H0502, Boenhet H0502

Beliggenhet
Har du en drøm om å ved sjø og strand i umiddelbar nærhet er denne leiligheten perfekt for deg. Velkommen til en meget pen leilighet rett ved fjorden!

Leiligheten ligger i et nyetablert og sentralt område på Sørengkaia. Sørenga ligger ut fra Bjørvika og har utsyn mot Operaen, Holmenkollåsen, Akershus festning, Hovedøya og Ekebergåsen. Sørenga har en super beliggenhet mot byens kultursentrum, nær offentlige kommunikasjon og med sjøen på 3 sider. Dette er et svært spennende område med enestående beliggenhet. Dette er en helt ny bydel i havneområdet ved Operaen som inneholder et mangfold av fasiliteter og servicetilbud som blant annet ute- og serveringssteder, småbåthavn, m.m.

Kun få minutter unna ligger Barcode med et bredt utvalg av moderne kafeer, restauranter og andre forretninger.
Det er åpnet for sjøbad og senere småbåthavn på tuppen av Utkikkeren. Det er 2 minutters gange til Sørenga sjøbad med sitteplasser, basseng og eget barnebasseng.

Langs havnepromenaden like utenfor leiligheten finner du flere restauranter og cafeer som, Buns burger, Sørenga sjømat, Coyo, Mirabel og Cargo Restaurant & Bar. Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 (2 minutters gange fra boligen) eller Coop prix som er åpent alle dager.
Det er flere barnehager i umiddelbar nærhet og det er også regulert inn barne- og ungdomsskole på nabotomten.

Bor du på Sørenga bor du i umiddelbar nærhet av Oslo s yrende liv og tilbud, men samtidig i rolige omgivelser ved sjøkanten.


Eiendommens rom

Standard
Entre: Lys entre med skyvedørsgarderobe med praktisk innredning. Her er det god plass til både klær og sko. Tilknyttet callinganlegg. Entre har inngang til innvendig bod med ekstra plass for oppbevaring. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Stue: Hovedrommet i boligen er den fantastiske gjennomgående stuen med store vindusflater på begge sider. Plass til både tv, sofa og tilhørende møblement. God plass til spisestue hvor middagsselskapene kan nytes med utsikt over fjorden. Stuen kan forlenges på varme sommerdager med direkte utgang til begge balkongene. Stue- og kjøkkenområde oppleves som svært lyst og romslig. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Kjøkken: Ekslusivt kjøkken med tidløs og moderne innredning. Kjøkkenets åpne løsning mot stue gjør at du kan være sosial med gjestene under matlagingen.Hvitevarer medfølger hvor oppvaskmaskin og komfyr er integrert. God skap- og benkplass. Innta frokosten eller middagen på den lekre kjøkkenøyen, her er det også god skapplass. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Bad: Bad med inngang fra stue/kjøkken og fra soverom. Lekkert flislagt bad i delikate farger. Varme i gulv. Vegghengt toalett, servant med underskap og dusjhjørne med glassdører. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Belysning : Downlights

Soverom 1: Soverom med egen utgang til balkong med sjøutsikt. Romslig og pent rom med god plass til garderobeløsning/garderobeskap. Plass til både dobbeltseng og nattbord om ønskelig. Tv-uttak i rommet. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Soverom 2: Soverom med inngang til stort, lekkert bad. Dette soverommet har utgang til leilighetens andre balkong. Her kan du nyte frokosten i morgensolen. Rommet vender ut mot rolige omgivelser og har to store garderobeskap som medfølger. . Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Bad 2: Leilighetens andre bad ligger med direkte inngang fra soverom 2. Lekkert, flislagt bad i delikate og moderne farger. Vegghengt toalett, servant med over-og underskap med god plass og dusjhjørne med glassdører. Vaskemaskin medfølger. Varme i gulv. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Soverom 3: Soverom med vinduer vendt ut mot rolige omgivelser. Lyst rom med tilhørende garderobeskap. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Balkong: Leiligheten har to balkonger på hver side av leiligheten. Nyt morgensolen på den ene og ettermiddag- og kveldssolen på andre siden, hvor du også har en fantastisk utsikt utover Oslofjorden. Plass til både sittegruppe, grill og solseng om ønskelig. Det er også elektrisk uttak. Balkongene er på 13,5 kvm og 6,5 kvm.

Bod: Bod er inkludert.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, terrasse, tilgang til felles takterrasse, opplegg internett, ikke-røyk, sentralt, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Det er inkludert to parkeringssplass i eget garasjeanlegg. Garasjeplass ligger rett ved heis og trappeoppgang med svært enkel adkomst til leiligheten.

Tilgang på parkeringshus som er åpent for alle og driftes av Europark som tilbyr både korttid- og langtidsparkering.
Det er tilgang på strøm for lading av el-biler i fellesgarasjen.


Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring. A-konto for varmtvann og oppvarming er kr. 1500,- mnd.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 35 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 4 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.07.2021
Leietid: 01.07.2021 - 30.06.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Malene Haugland
Mobil: 91680507
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 234

Bruksnr: 107

Seksjonsnr: 54


Sist endret: 15. juni 2021 13:40

Referanse: 28321Månedsleie

35.000,-

Ledig fra

1. jul

Ledig til

30. jun 2024

Type

4-roms

Energimerking

B

BRA

119m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer