Trykk enter for å søke

Sørengkaia 66, 0194 Oslo

SØRENGA: Attraktiv 4-roms leilighet med markterrasse - sjøutsikt - 2 bad. Inl. hvitevarer, kabel-tv, bredbånd, v-vann og fyring. Delvis møblert.

20.962,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Delvis møblertKontaktperson
Julie Mariampillai

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
28457/0098-21

Eiendommen
Adresse: Sørengkaia 66, 0194 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 67 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 234, Bnr 110, Snr 6, Leil.nr U0101, Boenhet U0101

Beliggenhet
Velkommen til Sørengkaia 66!

Leiligheten ligger i et nyetablert og urbant område på Sørengautstikkeren mellom Operaen og Ekebergåsen. Attraktivt og sjønært beliggende i den nye Fjordbyen, med sjø på tre sider, parker og havnepromenade i umiddelbar nærhet. På Sørenga får du en flott utsikt mot Ekeberg, Oslofjorden og Barcode-distriktet med Oslos nye skyline. Ellers har området kort vei til alt av servicetilbud, samt et pulserende kulturliv med blant annet det nye Munch-museet, Den Norske Opera og et godt utvalg av restauranter, puber og kafeer. På havnepromenaden på Sørenga finner du blant annet Sørenga Sjømat, Restaurant Cargo, Bun`s Burger, Coyo, Hakkaiza og Evita espressobar m.m. Helt ytterst på Sørenga, i umiddelbar nærhet til boligen, finner man Sjøbadet. Sjøbadet er et stort og åpent rekreasjonsområde med sitteplasser, stor basseng og eget barnebasseng. På Sørenga finner man også to barnehager, Coop Prix (åpent alle dager) og REMA 1000 med post i butikk. Det er regulert inn en barne- og ungdomsskole på nabotomten til Sørengutstikkeren som er planlagt åpent 2019/20. Kun få minutter unna ligger Barcode med et bredt utvalg moderne kafeer, restauranter og enkelte butikker. En kort spasertur unna finner du også Gamle Oslo. Med Gamlebyen, Vålerenga og Kampen innen kort rekkevidde har man tilgang til både sjarmerende trehusbebyggelse, koselige kafeer og restauranter. Ekebergparken og plassen Utsikten har Oslos desidert fineste utsikt ut mot sjøen og alle øyene.

Adkomst
Adkomst via Sørengkaia. Følg den "nye" kjøreveien langs sjøen fra Operaen ved Bispelokket om du kommer med bil. Innkjøring til område kommer da på venstre side.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, stue, kjøkken, 2 bad og 3 soverom

Ytre rom:
Markterrasse/ platting og bod i kjeller.

Standard
Entre: Lyst og luftig entre med garderobeskap med god plass til oppbevaring av klær og sko. Tilknyttet callinganlegg med videofunksjon. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning : Spotter i tak

Stue: Romslig og lys stue med utgang til stor platting. Stuen er innredet med sofa, stuebord og spisegruppe. Store vindusflater som gir gode lysforhold, med elektrisk solskjerming. Stuen ved ut mot sjøen. Gulv: Parkett. Vegg: Malt

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkenet har en tidløs og moderne innredning. Godt med benk og skapplass. Hvitevarer medfølger. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning : Taklampe

Soverom 1: Meget romslig soverom med dobbeltseng og garderobeskap med god oppbevaringsplass. Sjøutsikt fra soverommets store vindusflater. Inngang til leilighetens størrste bad fra soverommet. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning : Taklampe

Soverom 2: Lyst og romslig soverom med seng, garderobeskap og elektrisk solskjerming. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning : Taklampe

Soverom 3: Lyst soverom med seng og elektrisk solskjerming. Gulv: Parkett. Vegg: Malt. Belysning : Taklampe

Bad 1: Pent flislagt bad med varmekabler. Baderommet er av god størrelse og er innredet med servant med underskap, dusjhjørne med glassdører og vegghengt toalett. Vaskemaskin medfølger. Direkte inngang fra hovedsoverommet. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Belysning : Spotter i tak

Bad 2: Pent flislagt bad med varmekabler. Baderommet er innredet med servant, dusjhjørne med glassdører og vegghengt toalett. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Belysning : Spotter i tak.

Bod: Bod i kjeller medfølger.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, opplegg internett, ikke-røyk, sentralt, barnevennlig, rolig, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 20 962 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.Som en del av husleien betaler leietaker for a konto oppvarming kr. 469 og varmtvann kr. 469, totalt kr. 938.
Total husleie kr. 21 900.
Utleier vil dokumentere og foreta avregning mot innbetalt a kontobeløp minimum en gang pr år. Differansen mellom faktisk forbruk og avregning betales innen 14 dager etter mottatt avregning.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 25.05.2021
Leietid: 25.05.2021 - 24.05.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Julie Mariampillai
Mobil: 97737836
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 234

Bruksnr: 110

Seksjonsnr: 6


Sist endret: 25. mai 2021 13:45

Referanse: 28457Månedsleie

20.962,-

Ledig fra

25. mai

Ledig til

24. mai 2024

Type

4-roms

Energimerking

G

BRA

67m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer