Trykk enter for å søke

Bjørn Farmanns gate 13, 0271 Oslo

SKILLEBEKK: Svært attraktiv 3-roms leilighet med høy standard. Totalreonvert i 2019. Inkl. Hvitevarer, varmtvann og oppvarming.

25.900,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme og varmtvann er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Umøblert, PeisKontaktperson
Julie Mariampillai

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
28756/0398-21

Eiendommen
Adresse: Bjørn Farmanns gate 13, 0271 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 85 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 211, Bnr 77, Snr 5, Leil.nr H0102, Boenhet H0102

Beliggenhet
Velkommen til Bjørn Farmanns gate 13!

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og veletablert boligområde på Skillebekk. Området består for det meste av store villaer, flotte bygårder og flere ambassader. Dette er utvilsomt et av Oslos aller fineste og mest attraktive boligområder.
På Skillebekk bor du i rolige omgivelser med gangavstand til et rikt utvalg av fasiliteter, og du har nærhet til både sjø og byliv. Det er kort avstand til en rekke kafeer, restauranter, barer, butikker, gallerier, parker med mer. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra, Bunnpris og Joker. Kort vei til Hydroparken og Kanvas barnehage samt Oslo internasjonale skole. Gangavstand til Solli Plass, Tjuvholmen og Aker Brygge samt Oslo sentrum. Kort vei til populære Alex Sushi på Solli plass samt høyt renommerte Hos Thea med fransk kjøkken. Videre er det nærhet til flere av hovedstadens mest populære handlegater. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat. For den treningsglade er det kort vei til flere treningssentre, blant annet SATS Solli Plass og Nationaltheatret, SATS og EVO ved Karenslyst Allé, eller SATS ELIXIA Colosseum. Det er vedtatt omfattende utbygging av Filipstad, som omtales som hovedstadens siste indrefilét. Her vil det bli utviklet variert bebyggelse, parker, sjøbad m.m. Utbyggingen vil føre til at deler av E18 legges under lokk og gjøre sentrum med Aker byrgge og Tjuvholmen svært tilgjengelig fra Skillebekk.

På sommerstid er det gode gang- og sykkelveier ut til Bygdøy med flotte bademuligheter i Paradisbukta og på Hukodden. Ellers er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter i Skarpsnoparken som ligger avskjermet til, Frognerstranden, Frognerparken, Uranienborgparken, Slottsparken, Vestkanttorget og Langgaardsløkken. Fra eiendommen er det i tillegg kort vei til Frognerkilen med fine tur- og sykkelstier som fører ned til Aker Brygge eller ut til Bygdøy med badestrender.

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt til i et av byens aller fineste strøk med nærhet til et svært rikt tilbud av fasiliteter.


Adkomst
Enkel adkomst med buss og trikk. Fra boligen er det kun 200 meter til Skillebekk Trikkeholdeplass.

Trikk:
13: Storo - Lilleaker/ Bekkestua

Buss:
30: Nydalen - Bygdøy
31: Grorud T- Snarøya
31: Tonsenhagen - Fornebu
81: Vika - Fløysbonn

Beskrivelse
Boligen har en gjennomgående høy standard med påkostete og ekslusivt materialvalg. Totalrenovert i 2019.

Kort fortalt:
- Høy standard
- Total renovert i 2019
- Kjøkkeninnredning fra eksklusive Schmidt
- Marmor fliser på bad og
- Attraktiv og rolig beliggenhet.
- Romslig bod i kjeller
- 2 romslige soverom


Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Ytre rom:
Bod i kjeller


Standard
Entre: Lys og trivelig entre med god plass til klær og sko. Varmekabler i gulv. Tilknyttet callinganlegg. Gulv: Fliser. Vegg: Malt

Kjøkken: Leiligheten har et svært lekkert og moderne kjøkken med innredning og hvitevarer fra 2019. Kjøkkeninnredning fra eksklusive Schmidt, benkeplate i marmor og integrert kjøl/frys med isbitmaskskin, oppvaskmaskin, platetopp med stekeovn og integrert avtrekksvifte. Kjøkkenet er utstyrt med Blanci kran med kokende vann rett fra kranen som sparer deg for tid, energi og ikke minst plass. Push open fronter og spotter under overskap. Godt med skap og benkplass. God plass til spisegruppe. Gulv: Laminat. Vegg: Malt

Stue: Romslig og lys stue med god plass til spisegruppe og møbler. Stuen er innredet med peis som varmer godt på kalde vinterdager. Stuen har preg av klassiske detaljer som stukkatur og rosett. Store vindusflater som gir gode lysforhold. Gulv: Laminat. Vegg: Malt

Bad: Baderommet fremstår som svært attraktivt med marmor fliser på vegg og gulv. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, servant med underskap, dusjhjørne med glassdør og regnfallsdusj og vegghengt speil med belysning. Varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin. Badet er totalrenovert i 2019. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Belysning : Spotter i tak

Soverom 1: Hovedsoverommet fremstår som lyst og romslig med god plass til dobbeltseng og nattbord. Fra soverommet er det inngang til eget walk-in closet med gode oppbevaringsmuligheter. Walk-in closet kan også brukes som kontor. Gulv: Laminat. Vegg: Malt

Soverom 2: Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Gulv: Laminat. Vegg: Malt

Bod: Bod i kjeller medfølger.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis/ildsted, opplegg internett, ikke-røyk, sentralt, barnevennlig, rolig, moderne, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 25 900 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme og varmtvann er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 06.12.2021
Leietid: 06.12.2021 - 05.12.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.09.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.12.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.09.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Julie Mariampillai
Mobil: 97737836

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 211

Bruksnr: 77

Seksjonsnr: 5


Sist endret: 14. oktober 2021 14:15

Referanse: 28756Månedsleie

25.900,-

Ledig fra

6. des

Ledig til

5. des 2024

Type

3-roms

Energimerking

G

BRA

85m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer