Trykk enter for å søke

Haugbro terrasse 160, 1405 Langhus

Haugbro Terrasse - Meget flott 4-roms med terrasse på 70m2. Det er inkludert 1 garasjeplass i husleien.

19.900,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Jesper Fredson

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
29209/0004-20

Eiendommen
Adresse: Haugbro terrasse 160, 1405 LANGHUS
Kommune: Nordre Follo
Areal: ca. 126 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 125, Bnr 458, Leil.nr 160, Boenhet H0101

Beliggenhet
Nærmiljø
Nærsenter med dagligvareforretninger, butikker, restaurant m.m. på Langhus, Oppegård og Greverud. Kort vei til kjøpesenter på Vinterbro, Kolbotn og Ski. Ski Storsenter er i nyere tid bygget ut med 120 forretninger. Ski kan også tilby flotte kinofasiliteter. Vinterbro senter har et rikt utvalg av forretninger, kun en kort kjøretur unna. I tillegg har man et nytt kjøpesenter på Kolbotn med Kolben kulturhus. Gangsti til fornøyelsesparken Tusenfryd eller ca. 6 min med bil. Flott badeplass på Ingierstrand med stupetårn m.m., og Breivoll badestrand og Nesset båtanlegg som ligger ca. 6 minutter med bil unna. Oppegård båthavn ligger også innenfor kort kjøreavstand. Mange muligheter for barn og unge med fritidsklubb, musikkorps, speider, idrettslag med fotball, håndball, basket, turn, allidrett, golfgruppe mv.

Barnehager og skoler
Flere barnehager og skoler i nærmiljøet. De nærmeste barnehagene er Tussestien barnehage 0-5 år, Oppegårdveien barnehage 0-5 år, og Lyngåsveien familiebarnehage. Grunnskoler: Langhus, Vevelstad og Bøleråsen. Ungdomsskole: Haugjordet.

Rekreasjon
Nøstvedtmarka tilbyr flotte turstier både sommer og vinter. Bademuligheter ved Tussetjernet og Gjersjøen, samt kort biltur til Ingierstrand og Breivoll. Det går også oppmerket og gruset sti inn til Tusenfryd, ca. 3,5 km. Nærområdet har også et godt idrettsmiljø. Videre finner man andre gode rekreasjonstilbud som herlige lysløyper og Oppegård golfbane med driving range og flotte baneforhold. De 18 hullene gir en god utfordring til nye så vel som erfarne golfspillere. På vinterstid forvandles golfbanen med langrennsspor for små og store. For øvrig starter langrennssporene og lysløypen like utenfor døren og går videre inn i Nøstvedtmarka.

Offentlig kommunikasjon i gangavstand. Toget går hver halve time inn til Oslo, med ca. 20 minutters reisetid. Det tar ca. 20 min. med bil til Oslo, med enkel adkomst til E6. Dette gir også veldig rask adkomst til hovedveiene Østover for de som skal retning Østfold.


Adkomst
5 minutters kjøring til Oppegård togstasjon med avganger til Oslo S hvert kvarter.

Følge E6 sørover mot Moss. Følg deretter skilting mot Langhus.


Eiendommens rom
Indre rom:
ENTRÉ:
En lys og hyggelig entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Praktisk innredet med skyvedørsgarderobe med speildører, og downlights i himling.

STUE:
Romslig og lys stue med utgang til stor og solrik terrasse. Stuen fremstår romslig med god plass til både spisebord og sofagruppe med tilhørende innredning. Stuen er i likhet med øvrige overflater i boligen, holdt i de samme lyse og avstemte fargene. Parkett på gulv. Rikelig med naturlig lysinnslipp fra vinduer på to sider, og skyvedør ut til romslig terrrasse.

TERRASSE
Det er utgang til en romslig og vestvendt terrasse via skyvedører fra stue. Store deler av terrassen er overbygget, og de er montert utebelysning.

KJØKKEN:
Boligen har en åpen kjøkkenløsning med en naturlig soneinndeling. Kjøkkenet står i god stil til boligens øvrige innredning. Over- og underskap bestående av lyse kjøkkenfronter. Benkeplate i mørk utførelse som skaper en fin kontrast mot rommets ellers lyse overflater. Servant med ettgrepskran.
Kjøl/frys og oppvaskmaskin følger ikke med.

BADEROM:
Boligen er meget praktisk innredet med to baderom. Det er direkte tilgang til baderom 1 fra entréen. Badet er delikat og tidsriktig innredet med downlights i himling, flislagte vegg- og gulvoverflater. Øvrig innredning bestående av servant med ettgreps servantkran. Underskap med hvite slette fronter, speil, vegghengt toalett og dusjnisje med innsvingbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel i høyskap. Varme i gulv.

Baderom 2 er tilknyttet boligens hovedsoverom. I likhet med baderom 1, er overflatene holdt i lyse nøytrale farger, med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Gulvvarme. Praktisk dusjnisje med innsvingbare glassdører. Servant med ettgrepskran, underskap med hvite slette fronter og speil. Vegghengt toalett og downlights i himling.

SOVEROM:
Boligen har totalt 3 romslige soverom fra 9 - 12 m2 med direkte tilgang fra boligens entré. Et større soverom med direkte tilgang til eget baderom, samt direkte tilgang til walk-in-closet på ca 3 m2.
Samtlige soverom fremstår som romslige med god plass til seng og øvrig innredning. Overflatene er holdt i lyse og nøytrale farger, med slette malte veggoverflater, parkett på gulv, og malt himling. I soverom 2 og 3 er det påkostet skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen, med innredning og praktiske speildører.

PARKERING/ GARASJE:
Boligsameie har felles garasjeanlegg med portåpner. Det medfølger to parkeringsplasser. Det går heis fra garasjeanlegget opp til boligens etasjenivå.

BOD:
Det medfølger en romslig bod med tilgang fra felles garasjeanlegg.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: komfyr, steketopp.

Det er ikke tillatt med husdyr eller røyking.

Leietaker tegner eget abonnement for internett og TV.

Eier ønsker å besøke boligen 2 ganger per år. Dette avtales da på forhånd, eier vil altså ikke møte opp uanmeldt.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, ikke-røyk, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje. Det finnes mulighet å leie en plass til for 900,- per måned.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 19 900 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.02.2021
Leietid: 01.02.2021 - 31.01.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Jesper Fredson
Mobil: 98040929
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3020

Gårdsnr: 125

Bruksnr: 458

Leilighetsnr: 160


Sist endret: 6. januar 2021 17:25

Referanse: 29209Månedsleie

19.900,-

Ledig fra

1. feb

Ledig til

31. jan 2024

Type

4-roms

Energimerking

C

BRA

126m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer