Trykk enter for å søke

Dronning Eufemias gate 47, 0194 Oslo

EUFEMIAS HAGE - Nyere 3-roms med høy standard i 6 etg. - Balkong - Varmtvann og internett inkludert

20.000,- per måned

Inkluderer Varmtvann og grunnpakke internett er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Tarjei Innleggen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
29267/0009-21

Eiendommen
Adresse: Dronning Eufemias gate 47, 0194 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 61 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 6
Matrikkel: Gnr 207, Bnr 460, Snr 53, Leil.nr 0604, Boenhet H0604

Beliggenhet
Velkommen til Dronning Eufemias gate.

Eufemias Hage er det første boligkvartalet mellom Barcode og fjorden, i hjertet av Bjørvika. Kvartalet ligger mellom Dronning Eufemias gate, med yrende byliv og kollektivforbindelser til hele byen, og Operagata, som blir en miljøgate med mindre trafikk. Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Og når du kommer hjem igjen, er fjorden, Havnepromenaden, Ekebergparken og sjøbadet på Sørenga en del av ditt nærmiljø. Området passer bra for alle aldre og har blitt meget barnevennlig ila 2020. Rett ved finner du lekeplass for de minste og fontener.

Med pulserende Barcode og Dronning Eufemias gate på den ene siden og fjorden på den andre, gir Eufemias Hage deg valget mellom bypuls og hvilepuls. Her blir det enkelt å logge av og nyte livet, samtidig som du er midt i byen. Veien er kort, enten du vil søke ut med kajakk og sykkel, eller vil søke inn med bøker, kunst eller deilige matopplevelser. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og fjord. Kaffe i sameiets "Byhage", vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, flere turområder og masse mer er alt bare noen minutter unna.
For de som er spesielt interesserte i kultur er dette et område som har nok å tilby. Operaen har allerede blitt et av byens monumenter og har kontinuerlige oppsetninger med Opera, dans og drama. Deichmanske hovedbibliotek som er like ved Operaen skal bli en moderne møteplass for læring og utveksling av kunnskap. Om ikke lenge åpner og Munch museet.

Av matopplevelser så kan jo Nodee Sky, Vaaghals eller Stock Spiseri & Drikkeri nevnes, og alt kan trimmes av igjen på Sats eller Barrys Bootcamp.

På havnepromenaden på Sørenga finner du blant annet Sørenga Sjømat, Restaurant Cargo, Bun`s Burger, meksikanske Coyo, Seaport, Mirakel, Paradis, Wright Corner Pub, og Dock Espressobar. Helt ytterst på Sørenga finner man Sjøbadet. Sjøbadet er et stort og åpent rekreasjonsområde med sitteplasser, stort basseng og eget barnebasseng. I midten av området finner man også sentralparken, Sørengas grønne lunge.

Det er kort vei til Vannspeilet, piknik i Middelalderparken og ikke minst Ekeberg med skogen som rekreasjonsområde og skulpturparken for kulturelt påfyll.

***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi, referanser og kort informasjon om hvem dere er.
Ved andre spørsmål, send meg en melding fra annonsen eller en epost til [email protected]

Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances, references and brief information about who you are.
If you have other questions, send me a message from the ad or a email to [email protected]

***********************************************


Adkomst
Reiser du kollektivt finner du busstopp like utenfor bygget i Dronning Eufemias gate med hyppige avganger og linjer. Se www.ruter.no for detaljert informasjon. Kun et par minutters gang til Oslo S. Etterhvert blir det også trikk i Dronning Eufemias gate.


Beskrivelse
Velkommen til Dronning Eufemias gate 47.

Lekker og moderne 3-roms selveier i et av Oslos store satsningsområder. Boligen er fra 2018, med fokus på bokvalitet og gode innredningsløsninger! Her får du mange av kvalitetene du trenger i hverdagen, samt en høy standard og kvalitet.

Leiligheten holder svært høy standard hvor arkitektfirmaet Arcasa har formet hver leilighet med effektiv planløsning, førsteklasses materialer og god takhøyde.

Her er det god plass til oppbevaring og oppheng av ytterklær og sko. Videocalling med automatisk portåpner.
Leiligheten har en lys stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys. På gulvet er det pent tredekke som er stilrent og behagelig å gå på. Her er det også utgang til fransk balkong med utsikt mot Sørenga og fjorden.
Kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Slette og grepsfrie fronter, med pushløsning på dører og tip-on på skuffer. På oppvaskmaskin og kombiskap er det håndtak av rustfritt stål.
Begge soverommene er romslige og med floor-too-ceiling vinduer som gir godt med dagslys. Soverommet ved kjøkken har også utgang til romslig balkong med utsikt mot fjorden. På begge rom er det plass til dobbeltseng og skap/kommode for oppbevaring.
Behagelig bad med lyse fliser og opplegg til vaskemaskin. Dusjhjørne med innsvingbare glassdører. Her er det downlights i tak samt speil med sidelys i LED. Varmekabler i gulv.

Leiligheten disponerer en kjellerbod.

***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi, referanser og kort informasjon om hvem dere er.
Ved andre spørsmål, send meg en melding fra annonsen eller en epost til [email protected]

Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances, references and brief information about who you are.
If you have other questions, send me a message from the ad or a email to [email protected]

***********************************************


Eiendommens rom
Indre rom:
Leiligheten inneholder entré, to soverom, baderom og en åpen stue/kjøkkenløsning.

Ytre rom:
Leiligheten disponerer en kjellerbod.

Standard
Nyere bolig, høy standard.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterrasse, internett er inkludert i husleien, med forbehold om at sameiet ikke endrer sin kollektive avtale., ikke-røyk, sentralt, utsikt, moderne, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 20 000 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Varmtvann og grunnpakke internett er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.05.2021
Leietid: 01.05.2021 - 30.04.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.04.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Tarjei Innleggen
Mobil: 41696768
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 207

Bruksnr: 460

Seksjonsnr: 53

Leilighetsnr: 0604


Sist endret: 9. februar 2021 09:25

Referanse: 29267Månedsleie

20.000,-

Ledig fra

1. mai

Ledig til

30. apr 2024

Type

3-roms

Energimerking

B

BRA

61m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer