Trykk enter for å søke

Dyna Brygge 4, 0252 Oslo

TJUVHOLMEN: Lekker 2-roms Plussleilighet i 4.etg. med flott fjordutsikt og høy standard. Inkl. varmtvann, oppvarming, kabel-tv og bredbånd.

21.500,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Heis, Balkong, MøblertKontaktperson
Madelen Hansen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
29271/0042-20

Eiendommen
Adresse: Dyna Brygge 4, 0252 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sentrum
Areal: ca. 40 kvm. BRA.
Matrikkel: Gnr 210, Bnr 56, Snr 30, Leil.nr 81-4-6, Boenhet H0402

Beliggenhet
Ytterst på attraktive og sentrumsnære Tjuvholmen finner du Dyna Brygge 4, også kalt Fru Kroghs Brygge. Området er helt bilfritt og fjorden ligger kun et steinkast unna. Utenfor døren finnes badebrygger, strand, fine grøntområder, ferske bakevarer, mange restauranter og kafeer, galleri, Astrup Fearnley museet for moderne kunst, dagligvarer og butikker for å nevne noe. Tjuvholmen har både fjord og by - og du finner det meste innen kort gangavstand fra leiligheten.

Det er gangavstand til Karl Johan - Bygdøy, Rådhuset og Akershus Festning. Fra bryggekaia på Aker Brygge kan du ta fergene ut til øyene i Oslofjorden, eller du kan leie båtplass om du ønsker det.

Boligen har et godt kollektivtilbud i nærheten og fra Aker Brygge finner du trikk nr. 12 (Vestbaneplassen) mot Oslo Sentralbanestasjon og andre veien mot Majorstuen. Ellers har du buss nr. 32 fra Munkedamsveien mot Sjølyst og mot Kværnerbyen (stopper i Bjørvika). Buss 54 til Kjelsås og buss 21 til Helsfyr går fra Tjuvholmen. Det går egen ferge fra Aker Brygge til Bygdøy, øyene, Nesodden og Fornebulandet. Tog/flytog/buss/t-bane kan tas fra Nasjonalteateret og ligger ca. 15 min. gange fra leiligheten.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beskrivelse
Lekker 2-roms Plussleilighet i 4.etg. med flott fjordutsikt og høy standard. Nyoppført i 2014 og leiligheten holder en meget høy standard både på overflater og utstyr. Leiligheten er smakfullt innredet med moderne og tidsriktige møbler. Varmtvann, oppvarming, kabel-tv og internett er inkludert i husleien.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré:
Via trapp eller heis, kommer du til et åpent og lyst inngangsparti med garderobeskap. God plass til klær og sko. Tilknyttet callinganlegg.

Åpen stue- og kjøkkenløsning:
Fra gangen kommer du inn i en lys, romslig og åpen stue-og kjøkkenløsning. Stuen er innredet med sofa, bord, spisegruppe og praktisk veggmontert tv. Store vindusflater som gir deg følelsen av å bo med fjorden og lyset helt inn i stuen. Utgang til balkong på ca. 12 kvm, med fantastisk skue over Oslofjorden. Balkongen er utstyrt med belysning, terrassevarmer og loungemøbler. I tillegg til å nyte solen og sjøen fra egen balkong, har du tilgang til felles takterrasse i nabobygget med møbelgrupper inndelt i flere soner. Utsikten må oppleves!

Kjøkken:
Kjøkkenet er tidløst og moderne, med stram og stilren italiensk designinnredning. Kjøkkenet er oppgradert med flere skap enn standard, samt benkeplater i hvit sten. Hvitevarene er av topp kvalitet fra Miele, og det velutstyrte kjøkkenet har integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap med integrert isbitmaskin i fryseren. Kjøkkenutstyr medfølger.

Soverom
Stort soverom med dobbeltseng og romslig garderobeskap.

Bad
Meget delikat flislagt baderom med påkostet baderomsinnredning, vegghengt wc, dusjnisje med glassdører og opplegg for vaskemaskin. Via Pluss Konseptet kan man få tilgang til både skjorteservice og kilovask.

Ytre rom:
Full tilgang til flotte fellesområder i Selvaag Pluss og til flott felles takterrasse i Fru Kroghs brygge 1.

Standard
Lys og luftig leilighet med store vinduer med unik utsikt mot fjorden. Innvendig har leiligheten lys børstet enstavs parkettgulv i eik og innervegger og himling er malt i lyse og moderne farger. Alle hovedvinduer har utvendig solskjerming som kan styres automatisk, og ellers er det montert plissegardiner på soverom og i stuen. Leiligheten leveres fullt møblert etter nærmere avtale.

Selvaag Pluss:
Inkl i leien er også full tilgang til fellesområdet til Selvaag Pluss. Med en Plussbolig får du noe av servicen fra hoteller inn i boligen gjennom ekstra service, opplevelser og trygghet. Med en Plussbolig får du tilgang til et serviceområde med bemannet resepsjon, lobby, gjesterom, treningsrom, møterom, selskapsrom og kjøkken. Alt stilfullt innredet og fullt utstyrt. En vertinne eller vert er daglig tilstede i resepsjonen (ukedager), og holder orden på serviceområdet, organiserer alle tilbud og bistår med praktisk hjelp.
Som en del av Plusskonseptet er det et gjesterom i prosjektet. Gjesterommet er innredet som et hotellerom for dine gjester og kan reserveres i resepsjon.

For mer informasjon om Selvaag Pluss: https://www.plusservice.no/

Inventar
Boligen leies ut møblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, balkong, opplegg internett, utsikt, parkett, solavskjerming, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Det er gode parkeringsmuligheter på Tjuvholmen med 400 p-plasser. Parkeringshuset driftes av Aimo Park og er åpent 24/7. Garasjeanlegget kan bare benyttes av de som har kjøpt plasser, de som leier plass og gjester til beboere, samt øvrige korttidsparkerende på Tjuvholmen.
For mer informasjon: https://www.aimopark.no/nb-no/cities/oslo/tjuvholmen-p-hus/

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 21 500 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.02.2021
Leietid: 01.02.2021 - 31.01.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Madelen Hansen
Tlf.: 90701159
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 210

Bruksnr: 56

Seksjonsnr: 30

Leilighetsnr: 81-4-6


Sist endret: 13. januar 2021 15:15

Referanse: 29271Månedsleie

21.500,-

Ledig fra

1. feb

Ledig til

31. jan 2024

Type

2-roms

Energimerking

G

BRA

40m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer