Trykk enter for å søke

Dronning Eufemias gate 31, 0194 Oslo

BJØRVIKA 3- roms leilighet mfantastisk beliggenhet. Heis, 20 kvm terrasse med fjordutsikt. Varmtvann, fyring, TV og internett inkl. Ledig fra 01.03.2021

19.500,- per måned

Inkluderer Varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Tonje Tønseth Myhr

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
29394/0039-21

Eiendommen
Adresse: Dronning Eufemias gate 31, 0194 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 57 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 207, Bnr 459, Leil.nr H0202, Boenhet H0202

Beliggenhet
Bygget ligger ved den brede Stasjonsallmenningen, i tett naboskap med kulturelle hjørnesteiner som Operaen, det nye Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek.

Her er det mulighet til å sikre seg en bolig i fremtidens Bjørvika. Prosjektet har 138 leiligheter med inngangspartier fra byhagen og felles takterrasse i 9. etasje med fantastisk utsikt utover Oslofjorden og øyene.

Er du intressert av boligen?
Send meg en e-post (melding fra finn.no, ikke SMS) med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere.


Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Dronning Eufemias gate 31 er en innbydende 3-roms selveier i andre etasje, med heisadkomst og eksklusivt preg. Eiendommen er fra 2019 og ligger i et superattraktivt boområde ved Barcode, Oslos skyline.

Leiligheten ligger vestvendt med utsyn mot Stasjonsallmenningen, Munch muséet og fjorden og har en solrik terrasse på ca. 20 kvm.
Det er åpen kjøkkenløsning mot stue med spiseplass og en stilren HTH kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer. Videre er det et delikat bad med regnfallsdusj og to pene soverom med garderobeskap. Lagringsmuligheter i innvendig bod og i kjellerbod på 6 kvm.Leiligheten har en praktisk gang med god plass til å henge fra seg yttertøyet. Fra gangen har man tilgang til leilighetens hovedsoverom Soverommet har god størrelse og har godt med skapplass. Soverom to har store vinduer og tilgang til terrassen. Fra gangen har man også adkomst til leilighetens bad. Leiligheten har en lys og tiltalende stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH. Mellom stue og og terrassen er det et stort skyvedørsfelt, som knytter ute- og inneareal sammen på en god måte slik at utearealet blir som en forlengelse av stuen.

Leilighetene i Dronninglunden egner for den kvalitetsbevisste som setter pris på kultur, byliv og sentral beliggenhet. Det er kun 400m til Oslo Sentralstasjon, og Barcode med shopping og restauranter ligger like over gaten.

Almenningene er luftige, grønne pusterom med variert innhold og utforming. Noen byr på muligheter for høy aktivitet, lek, servering og handel, andre er tilrettelagt for rekreasjon og naturopplevelser.

Gatene Operagata og Rostockgata vil i området fra Stasjonsallmenningen til Kongsbakken bli opparbeidet som sykkelgater. I midten av gaterommet vil det være et ca. 5.5 meter bredt felt for sykler som bukter seg gjennom området. Det grønne gaterommet er hovedsakelig formet med hensyn til syklende og gående, i tillegg til at det er tilpasset for gode sol- og skyggeforhold, uteservering og øvrig trafikk som taxi og varelevering. Gjennomkjøring med personbil er ikke tillatt, og sørger for et tilnærmet trafikkfritt uteområde.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue/kjøkken, 2 bad/wc, 2 soverom og bod.


Ytre rom:
Bod i kjeller


Standard
Interiørkonseptet Lunt er preget av duse, nøytrale farger. Du får et kvalitetskjøkken og et gråpigmentert enstavs parkettgulv. På badet kles vegger i en stor, grå flis, mens både gulv og en fondvegg får en mørk flis i annet format. Baderomsinnredningen er i lys eikefiner, som en myk kontrast til det mørke. Spotter gir fleksibel og dimbar belysning.Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, mikrobølgeovn.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, terrasse, tilgang til felles takterrasseopplegg internett, ikke-røyk, sentralt, utsikt, moderne, livsløpsstandard, aircondition, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 19 500 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.03.2021
Leietid: 01.03.2021 - 28.02.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Tonje Tønseth Myhr
Mobil: 97765147
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 207

Bruksnr: 459


Sist endret: 20. februar 2021 13:30

Referanse: 29394Månedsleie

19.500,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

28. feb 2024

Type

3-roms

Energimerking

B

BRA

57m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer