Trykk enter for å søke

Fridtjof Nansens vei 5 C, 0369 Oslo

MAJORSTUA/RIFT COLOSSEUM - Lys og pen 2-roms fra 2017 med høy standard, balkong, fantastisk felles takterrasse og heis. Varmtvann*, fyring*, internett og tv inkl. Ledig omgående.

13.900,- per måned

Inkluderer Kr 442 pr måned i oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Kristoffer Fidjestad

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
29456/0068-21

Eiendommen
Adresse: Fridtjof Nansens vei 5 C, 0369 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 44 kvm. BRA.
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 38, Bnr 90, Snr 30

Beliggenhet
Fridtjof Nansens vei 5 har en fantastisk beliggenhet, med Frognerparken og Vigelandsanlegget som nærmeste nabo. Boligen ligger i et sentralt, urbant og meget populært boligområde på Majorstuen i Oslo, men samtidig tilbaketrukket og skjermet i rolige omgivelser rett ved Frognerparken. Eiendommen har frodige, grønne fellesarealer og tiltalende inngangspartier. Her bor du med et rikt utvalg av forretninger, dagligvarehandler, kaféer, restauranter og treningssenter, lekeplass, fotballbane, skøytebane, tennisanlegg, treningssenter, kino og bibliotek m.m. i umiddelbar nærhet.

Kort vei til den anerkjente handlegaten Bogstadveien. Colosseum Senter med Mathuset Jacob´s, vinmonopol, bakeri, blomsterbutikk, Jernia m.m. ligger en liten spasertur unna. Gangavstand til Frognerparken, Frognerbadet og Frogner Stadion med hyggelige tur- og rekreasjonsmuligheter. For søndagsturer anbefales også turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy med bademuligheter, båtliv og skiløyper om vinteren. For de som ønsker ytterligere sportslige utfordringer er Nordmarka med milevis av løyper sommer som vinter en
kort T-bane tur unna. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrien Plass. Det er flere barnehager og skoler i området samt nærhet til Universitetet/Blindern og Ullevål Sykehus. Majorstuen er et knutepunkt for kollektivtransport med alle T-banens linjer, trikk, buss og flybuss. Majorstuen er den perfekte beliggenhet for deg som ønsker å bo "med nærhet til alt"!

Boligen ligger i et meget representativt område med populære tur- og rekreasjonsmuligheter like utenfor. God tilgang til offentlig kommunikasjon med både buss, trikk og t-bane i nærheten. Majorstuen er et knutepunkt for kollektivtrafikk. I umiddelbar nærhet finner du blant annet Colosseum senter med dagligvarebutikken Meny og vinmonopol, samt Volvat medisinske senter som bl.a. tilbyr legevakt. Det er også kort vei til Vinderen og Skøyen handelssentrum, Frognerbadet og likeledes Frogner Stadium med skøytebane vinterstid og fotballbane på sommerstid. Ved Frognerparken ligger også tennisbaner og lekeområder for barn med mange lekeapparater.

Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Entre:
Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en romslig og lys entré. Du får med en gang et godt førsteinntrykk av boligen. Det er naturlig plass til en kommode/skohylle for oppbevaring av yttertøy og sko. I tillegg er det gode muligheter for å sette inn garderobeløsning/stativ i boden som er tilknyttet entreen. Gulvet er belagt med 1-stavs eikeparkett og det er innfelt LED-belysning i himling i alle rom. Boligen har adkomst fra felles, fasjonabel trappegang med heisadkomst. Ellers har oppgangen callinganlegg med kamerafunksjon.

Stue:
Stue med utgang til balkong: Lys og hyggelig stue med åpen løsning mot kjøkken. Den åpne løsningen gjør dette til et sosialt oppholdsrom og de store vinduene sørger for godt med lys inn. Glatte, lysmalte overflater og gulv belagt med en pen en-stavs parkett. Du har en god plass til både sofagruppe og TV med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til en herlig, overbygget balkong på ca. 7 kvm. Det er installert både belysning og stikkontakt på balkongen. Gulv er dekket med tregulv.

Kjøkken:
Velutstyrt HTH-kjøkken med glatte, folierte fronter og benkeplate med planlimt vaskekum. Over benkeplaten er det plate med herdet glass. Hvitevarer som nedfelt induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys fra Siemens medfølger. Røroshetta avtrekksvifte montert over kokesonen. Waterguard er installert under kjøkkenbenk.

Bad:
Badet er delikat med 30x60 fliser på vegger og 60x60 fliser på gulv. Innredningen består av servant med skuffer under, speil med lysarmatur over, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører og regn- og hånddusj. Gulvvarme i gulv og downlights i himling. I
hjørnet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Soverommet er pent og godt utnyttet ift. lagringsplass. Det er bygget en funksjonell og pen garderobeløsning som gjør at du får god oversikt og god plass til klær og annet. I tillegg til tilhørende garderobeløsning, er det plass f.eks. en kommode eller en kontorpult ved vindu. Vinduet vender mot rolige omgivelser.

Eiendommens rom
Indre rom:
Gang, bod, stue/kjøkken, soverom og baderom.

Ytre rom:
Balkong.
Bod i kjeller.

Standard
Moderne bygg fra 2017 med fokus på kvalitet
- HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer
- Solrik, felles takterrasse med utsikt
- Takhøyde i stue målt til 2,7 m
- Oppvarming og varmtvann inkludert
- Kort vei til off. kommunikasjon

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon med video, balkong, tilgang til felles takterrasse, sentralt, moderne, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv/T-We og bredbåndtjenester. Det er fibernett i bygget.
Grunnpakke er inkludert i husleien.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter A
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 900 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Kr 442 pr måned i oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Utleier belaster leietaker for dokumentert forbruk utover det inkluderte beløpet. Utleier skal foreta avregning fortløpende, minimum en gang pr år. Betalingsfristen for leietaker er satt til 14 dager etter mottatt avregning.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.03.2021
Leietid: 01.03.2021 - 28.02.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kristoffer Fidjestad
Mobil: 95910207
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 38

Bruksnr: 90

Seksjonsnr: 30


Sist endret: 24. februar 2021 17:00

Referanse: 29456Månedsleie

13.900,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

28. feb 2024

Type

2-roms

Energimerking

A

BRA

44m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer