Trykk enter for å søke

Haugbro Terrasse 192, 1405 Langhus

Lekker 4-roms toppleilighet med egen privat takterrasse - 2 garasjeplasser - 2 bad!

19.900,- per måned

Inkluderer Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Ken Kobberstad Tomter

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
29953/0397-21

Eiendommen
Adresse: Haugbro Terrasse 192, 1405 LANGHUS
Kommune: Nordre Follo
Areal: ca. 101 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 125, Bnr 458, Snr 54, Boenhet H0402

Beliggenhet
Barnehage og skole

Boligområdet passer utmerket for barnefamilier som er ute et trygt og godt bo-/ og oppvekstmiljø for barna.
Det er nærhet til flere barnehager og skoler. Det er kort vei til Langhus skole (1 – 7), samt Vevelstad og Bøleråsen barneskole.
Hugjordet og Vevelstad ungdomsskole for de litt eldre barna. Det er videre flere barnehager i nærheten, som blant annet Tussestien barnehage 0 -5 år, Oppegårdveien barnehage 0 – 5 år, samt Lyngåsveien familiebarnehage.

Shopping

Dagligvarehandelen kan f.eks tas på Kiwi Oppegård eller Meny på Greverud. Videre finner man ytterligere servicetilbud på blant annet Kolbotn torg, med flere butikker og spisesteder.
Det er eller kort avstand med bil til Vinterbro senter, samt Ski storsenter med en rekke butikker, restauranter, kino m.m.

Offentlig transport

Det er kort avstand til kollektivtransport med buss- og togforbindelse. Nærmeste bussholdeplass beliggende i gangavstand fra boligen. Busslinje 87 bringer deg blant annet videre til Hauketo togstasjon.
Det er ellers kort avstand til togforbindelse med hyppige avganger til Oslo S. Togturen tar ca 20 minutter, og går flere ganger i timen. Det er enkel adkomst til E6. Det er ca 9 min kjøretur til Kolbotn Torg, ca 7 min til Ski storsenter og 20 min til Oslo sentrum.

Fritid og rekreasjon

Med nærhet til Nøstvedtmarka, kan området by på en rekke flotte turopplevelser. Her finnes en rekke turmuligheter, både sommer som vinter.
På vinterstid finner man langrennsløyper med lysløype like i nærheten, som fører deg rett inn i marka.
Ønsker man andre aktiviteter, kan man ta turen til Østre Greverud idrettspark der man blant annet finner idrettshall, golfbane, kunstgressbane, grusbane m.m.
For ytterligere turmuligheter anbefales det å ta turen til Gjersjøen, der det finnes flere turstier i området. Det er videre flere bademulighete, som f.eks Tussetjern med flere stier rundt vannet. Det anbefales også å ta turen til vakre Ingierstrand og Hvervenbukta.
Er man ute etter lek og moro for familien ta en kort kjøretur til Tusenfryd, som ligger like i nærheten.

Beskrivelse
En lekker 4-roms toppleilighet fra 2019. Leiligheten har en gjennomgående høy standard, preget av flott utsikt og en stor privat takterrasse med fantastiske solforhold. På takterrassen er det en større fast cabana, med lys og innlagt strøm for varmelamper eller lignende. Det er også et mindre utekjøkken med innlagt kald og varmt vann, samt avløp. I tillegg er det 2 garasjeplasser og 5 kvm sportsbod i kjeller med direkte heisadkomst.

Leiligheten ligger i et rolig og nyetablert boligområde på Langhus i Ski kommune. Den har en god intern beliggenhet med utsikt mot nærliggende skogarealer.

Beliggende i en lite trafikkert gate, i et boligområde som er meget barnevennlig, med nærhet til flere friluftsarealer og pent opparbeidede fellesarealer med lekeapparater.

Moderne kvalitetsmessige hvitevarer medfølger.

Ledig fra 01.08.21


Eiendommens rom
Indre rom:
Gang, stue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad og innvending bod I tilknytning til entre.

Ytre rom:
Terrasse, takterrasse, bod, 2 garasjeplasser.

Standard
Boligen er gjennomgående og holder en god standard. Samtlige overflater er holdt i lyse farger, med malte vegg og himlingsflater. Det er parkett på gulv i samtlige rom og fliser på baderom. Downlights i himling på baderom.

Kjøkken:
Boligen har en åpen kjøkkenløsning med en naturlig soneinndeling. Kjøkkenet står i god stil til boligens øvrige innredning. Over- og underskap bestående av lyse kjøkkenfronter. Hvitevarer av høy kvalitet som stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp med integrert ventilator, oppvaskmaskin og sort kjøl og fryseskap.

Bad:
Boligen er meget praktisk innredet med to baderom. Det er direkte tilgang til baderom 1 fra entréen. Badet er delikat og tidsriktig innredet med downlights i himling, flislagte vegg- og gulvoverflater. Øvrig innredning bestående av servant med Underskap, speil, vegghengt toalett og dusjnisje med innsvingbare glassdører. Vaskemaskin og tørketrømmel fra 2020 følger leiligheten

Baderom 2 er tilknyttet boligens hovedsoverom. I likhet med baderom 1, er overflatene holdt i lyse nøytrale farger, med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Gulvvarme. Praktisk dusjnisje med innsvingbare glassdører. Servant og speil. Vegghengt toalett og downlights i himling.

Vedlikehold av terrasse.
En gang hvert 2.år vil utleier engasjere håndtverkere som oljer terrassen. I tillegg vil utleier engasjer en vaktmester for og skrur av utvending vann for vintersessongen.


Inventar
Leiligheten kan leies ut helt eller delvis møblert etter avtale for en mindre kompensasjon.
Frittstående hvitevarer: kjøleskap, fryseskap.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, mikrobølgeovn.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, terrasse, takterrasse, sentralt, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, ingen gjenboere, Grunnpakke med tv og internet følger med.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
2 plasser i felles garasjeanlegg. Det er montert/Medfølger type 2 ladepunkt, som kan nås fra begge plasser med normal kabel.

Oppvarming
Det er installert varmekabler i yttergang samt bad. Tre moderne panelovner med smart styring rundt i leiligheten, samt varmegjennvinning på ventilasjonsanlegg.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 19 900 pr. måned. Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2021
Leietid: 01.08.2021 - 31.07.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Ken Kobberstad Tomter
Mobil: 90759613
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3020

Gårdsnr: 125

Bruksnr: 458

Seksjonsnr: 54


Sist endret: 8. juni 2021 18:25

Referanse: 29953Månedsleie

19.900,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2024

Type

4-roms

Energimerking

C

BRA

101m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer