Trykk enter for å søke

Stålverkskroken 32, 0661 Oslo

ENSJØ: Ny 4-roms med to balkonger og to bad. Inkl. Parkeringsplass, bredbånd, kabel-tv og hvitevarer. VISNING SØNDAG 05.12. KLOKKEN 13:00!

22.999,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Madelen Hansen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
30165/0442-21

Eiendommen
Adresse: Stålverkskroken 32, 0661 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 76 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 129, Bnr 1, Snr 39, Boenhet H0306

Beliggenhet
Tidemannsparken er et helt nytt prosjekt som stod ferdig Juni 2021. Boligen har en meget attraktiv beliggenhet i nye Tidemannsbyen. Prosjektet ligger høyt på Ensjø på en av de fineste tomtene, med gode solforhold og hyggelig grøntområder. Området er sjarmerende og har en fin blanding av nyere lavblokker, rekkehus og store, parkmessig opparbeidede fellesarealer. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samt flere idrett- og fritidstilbud.

Området Ensjø, Kampen, Lille Tøyen, Hasle og Hovin tilbyr et mylder av tur- og sykkelstier, parker, hvilebenker og grønne lekeplasser. Kort avstand til alle aktiviteter, idrettsanlegg og friområder på Valle Hovin og Jordal Amfi, Middelalderparken i Gamlebyen og den sjarmerende bebyggelsen på Vålerenga og Kampen.Forøvrig kan det nevnes at Norges største Sats åpner høsten 2021 og vil ligge ca. 3 min gange fra boligen. Dette blir et nytt flaggskip som blant annet kommer til å inneholde fem padelbaner.

Kort gange unna leiligheten ligger søndagsåpen Joker, på Tiedemannstorget. Her finner man også et hyggelig søndagsåpent fransk bakeri (Boulangerie M), som også serverer rykende fersk pizza. Videre fra leiligheten kan du også handle dagligvarene på Rema 1000 og KIWI, som ligger ca. 400 meter unna boligen. Det er ca. 8 min gange til Fyrstikktorget og Hasle Torg, hvorav sistnevnte med forskjellige butikker, helsekost og vinmonopolet.

T-banen på Ensjø ligger kun noen minutters gange unna, som tar deg raskt og effektiv inn til sentrum. Fra stasjonen går det hele fire T-banelinjer (Linje 1,2,3 og 4) med hyppige avganger i begge retninger. T-banen på Hasle ligger ca 8-10 minutters gange fra leiligheten, og her går linje 5. Det går flere busser langs Strømsveien, og tar man gåturen opp til Helsfyr, kommer du til bussterminalen med busser som tar deg til både sentrum og Oslo Lufthavn.

Stålverkskroken barnehage ligger like ved og det er kort gange til Hasle skole, Fyrstikkalleen ungdomsskole, Kongsskogen vgs., Etterstad vgs. og Sommerskolen Oslo. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

Adkomst
God offentlig kommunikasjon i området med både t-bane og buss.

Beskrivelse
Velkommen til Stålverkskroken 32!
Her finner du en ny og meget pen 4-roms leilighet i 3 etasje med lyse overflater og 1-stavs eikeparkett. Leiligheten er gjennomgående med romslige balkonger på hver side, to bad, tre soverom hvor alle vender inn mot bakgården og åpen stue- og kjøkkenløsning.
Det er satt inn helt nye hvitevarer fra Siemens på kjøkkenet, og på badet er det ny vaskemaskin og tørketrommel fra Bosch. Hvitevarene har 5-års garanti.Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, to bad, tre soverom, innvendig bod og åpen stue- og kjøkkenløsning.

Ytre rom:
Kjellerbod.

Standard
Entré:
Romslig entré tilknyttet callinganlegg. God plass til garderobeskap for oppbevaring av klær og sko.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Tidløs og moderne innredning med god skap- og benkeplass. Hvitevarer fra Siemens medfølger (komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin).

Stue:
Romslig stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys. God plass til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen er det direkte utgang til en vestvendt balkong på ca. 9,5 kvm. Balkongen vender ut mot hyggelig grøntareale.

Bad via entré:
Lekkert flislagt bad. Vegghengt toalett, servant med underskap, varmekabler og dusjhjørne med glassvegger.

Soverom 1:
Lyst og romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverommet vender ut mot bakgården og er på ca. 14,6 kvm. Fra dette soverommet har man utgang til en romslig balkong på 10,5 kvm og eget bad.

Bad via hovedsoverom:
Lekkert flislagt bad. Vegghengt toalett, servant med underskap, varmekabler og dusjhjørne med glassvegg. Vaskemaskin og tørketrommel fra Bosch følger med.

Soverom 2:
Soverommet vender mot bakgården og har plass til både seng, skrivebord og garderobeskap. Rommet er på ca. 7,2 kvm.

Soverom 3:
Lyst soverom med god plass til seng og skrivebord. Rommet er på ca. 9,8 kvm. Soverommet har i tillegg en egen innvendig bod/garderobe på ca. 1,7 kvm.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin.

Integrerte hvitevarer: komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, ikke-røyk, sentralt, barnevennlig, rolig, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
1 stk. garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg er inkludert i leieprisen. Heis direkte fra leilighetsplan til garasjen.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 22 999 pr. måned. Som en del av husleien betaler leietaker for a konto oppvarming kr. 200 og varmtvann kr. 200, totalt kr. 400.
Total husleie kr. 22 999.
Utleier vil dokumentere og foreta avregning mot innbetalt a kontobeløp minimum en gang pr år. Differansen mellom faktisk forbruk og avregning betales innen 14 dager etter mottatt avregning.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 03.01.2022
Leietid: 03.01.2022 - 02.01.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Madelen Hansen
Tlf.: 90701159

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 129

Bruksnr: 1

Seksjonsnr: 39


Sist endret: 1. desember 2021 22:55

Referanse: 30165Månedsleie

22.999,-

Ledig fra

3. jan 2022

Ledig til

2. jan 2025

Type

4-roms

Energimerking

C

BRA

76m2


Visning

søndag 5. desember 2021 kl. 13:00

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer