Trykk enter for å søke

Kolleveien 16, 1397 Nesøya

NESØYAS SYDSPISS: Eksklusiv Villa over tre plan med usjenert beliggenhet og fantastisk utsikt | Privat Badehus m/Båtplass, To separate leiligheter*, dobbel garasje m/lader for elbil | Langtidsleie fra 15. August!

85.000,- per måned

Inkluderer Vann og avløpsutgifter og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Balkong, Garasje/P-plass, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Aleksander Wildhagen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
30289/0446-21

Eiendommen
Adresse: Kolleveien 16, 1397 NESØYA
Kommune: Asker
Areal: ca. 346 kvm. BRA.
Antall rom: 8
Matrikkel: Gnr 40, Bnr 1484

Beliggenhet
Villaen ligger stille og usjenert til helt ytterst på attraktive Nesøyas sydspiss. Boligen ligger helt innerst i blindveien "Kolleveien" som er svært lite trafikkert og helt uten gjennomgående trafikk. Villaen følger terrenget nedover en skrånet naturtomt og har lite eller ingen innsyn fra naboer eller andre. Fra boligen er det fantastisk utsikt over Oslofjorden, Nesodden, Drøbaksundet og Skaugumåsen.

I nærområdet finnes bussholdeplass, barnehage, nytt omfattende idrettsanlegg og badestrendene på Søndre Brygge, Hvamodden og Hestesund.

Det er ellers også gangavstand til barneskole og dagligvarebutikker, aller nærmest er en Kiwi butikk. Kajsas Butikk byr på diverse take-away delikatesser. Det er også kafé og flere forretninger innenfor interiør og catering finnes ca 3 minutter fra boligen.

Nærområdet har meget gode tur- og fritidsmuligheter med bro/kabelferje til Brønnøya i tillegg til fotballbaner, tennisbane og en rekke andre aktiviteter både for store og små - alt i umiddelbar nærhet. Offentlig gangsti langs østre del av tomtegrensen sørger for enkel adkomst ned til privat badehus og stranden på Søndre Brygge.

Sandvika Sentrum kan nås på omtrent 8 minutter fra boligen. I Sandvika finnes Sandvika Storsenter med et rikt utvalg av butikker og forretninger i tillegg til diverse restauranter og kaféer, kino og togstasjon.

Adkomst
Se kartskisse / Ruter.no for nærmre beskrivelse.

Beskrivelse
Villaen strekker seg over tre plan og innehar en gjennomgående og svært eksklusiv standard. Huset er helhetlig nyoppusset med lekre og påkostede løsninger. Boligens store vindusflater vender mot Oslofjorden og byr på rikelig med sollys og fantastisk utsikt. Det er også automatiske screens på vinduene som justeres etter eget ønske ved egen fjernkontroll. Med beliggenhet ytterst på Nesøyas sydspiss vil man bo adskilt fra omkringliggende bygg og ikke trenge å bekymre seg for innsyn fra naboer eller forbipasserende. Villaen ligger også innerst i en lite trafikkert blindvei. Boligens hovedvarmekilde er vannbåren gulvvarme, i boligen finnes også en hjemmesentral som styrer det meste innvendig.

Boligen har flere inngangspartier, en av dem i tredje og øverste etasje. Her finner du også stue og spisestue tilknyttet de store skyvedørene i glass som leder til en romslig terrasse med utsikt. Kjøkkenet er stort med svært rikelig med skap- og benkeplass i tillegg til integrerte hvitevarer fra Gaggenau. Hovedsoverommet har eget bad i tillegg til walk-in closet og vindu med fantastisk utsikt.

I andre etasje finnes tre soverom, alle av god størrelse med integrerte skap til oppbevaring av klær og diverse. Soverommene har også egne utgangsdører til terrassen. Det siste rommet benyttes i dag som barnerom men kan også egne seg som et lekerom eller barnerom og er uten egen utgangsdør. Etasjen har også en praktisk TV-stue, vaskerom/ teknisk rom og to bad, i tillegg til en entré med rikelig med skapplass.

Et velutstyrt treningsrom med diverse apparater og treningsutstyr ligger i første etasje. Også treningsrommet har egen dør mot terrasse som åpner for gode luftemuligheter både før, under og etter en treningsøkt. I tillegg er det et delikat og flott bad med vaskemaskin og tørketrommel, slik brukt treningstøy kan vaskes rett etter en økt. I samme etasje finner du også et stort og moderne kontor og en TV-stue med opplegg for kino-anlegg. Kino-rommet er både lyd- og lysisolert. Det er også en praktisk innvendig bod til diverse oppbevaring.

* I første etasje finnes det i tillegg til en praktikantdel. Boenheten har eget bad med vaskemaskin og tørketrommel, åpen løsning med kjøkken og stue/soverom i tillegg til en egen inngang. Døren mot boenheten kan for øvrig låses/stenges etter eget ønske.

* Tilknyttet villaen finnes også en boenhet på rundt 55 kvadratmeter som holder samme eksklusive standard som hovedhuset for øvrig. Leiligheten er tilknyttet garasjebygget og kan medfølge leieforholdet etter nærmere avtale. Leiligheten separer seg fra resten av villaen og har egen inngang og en solrik hageflekk.

Villaen har dobbel garasje med plass til to biler innvending. Utenfor garasjen er det i tillegg to biloppstillingsplasser, som gjør at man i alt kan få plass til fire biler på egen tomt. Det er også lademulighet for alle fire bilene.

Adkomsten til badehuset er ved sti direkte fra boligen. Badehuset ligger helt i vannkanten og har godt med plass både inne og ute som gjør at sommerene kan nytes fra morgengry og godt utover kvelden. Badehuset har store glassflater og vender mot fjorden. Innvendig finnes også kjøkkenfasiliteter som; kjøleskap, en vask tillegg til godt med skap- og benkeplass. Ute er det en stor platting i tre med egen badestige. Rett utenfor badehuset ligger båtplassen, hvor en større båt kan legge til.

Boligen leies ut møblert etter nærmere avtale. Kontakt megler for detaljer.

VILLAEN KORT FORTALT:
- Villaen har seks soverom, fem bad, dobbel garasje, to biloppstillingsplasser, treningsrom med diverse apparater, kontor, kinorom, vaskerom osv.
- Fantastisk badehus som ligger helt i vannkanten med god plass både inne og ute. Badehuset har egen båtplass med plass til en større båt. Båthuset egner seg også svært godt for bading med egen badestige.
- Boligen ligger svært stille og usjenert til, helt ytterst på Nesøyas sydspiss uten noen form for innsyn. Utsikten over fjorden er fantastisk!
- Eksklusive og påkostede løsninger som vannbåren gulvvarme, lydanlegg fra Bang og Olufsen og hjemmesentral styrer det meste i boligen.
- * Villaen har også to bi-leiligheter; en praktiskantdel og en separat og adskilt leilighet - begge med egne innganger og kan medfølge etter nærmere avtale.
- Møbler og inventar medfølger etter nærmere avtale.


Boligen er for langtidsleie fra ca. 15. august eller etter nærmere avtale. Ta kontakt med megler ved interesse og eventuelle spørsmål som beskrevet nedenfor:

INTERESSERT I BOLIGEN?
Send meg interessentskjema og en e-post (via "send-melding"-funksjonen på Finn.no) med litt informasjon om deg/dere som ønsker å leie. Legg ved annen relevant informasjon. Husk: fullt navn, adresse, telefonnummer, jobb/studier, når du ønsker å flytte inn, hvor lenge du ønsker å leie, eventuelle referanser. SMS besvares ikke.Eiendommens rom
Indre rom:
3 etasje:
Entrè/gang, bad/WC, stue, kjøkken, spisestue, hovedsoverom med eget bad og walk-in closet.

2. etasje:
Tv-stue, tre soverom, ett disponibelt rom som i dag benyttes som barnerom, to bad, vaskerom/teknisk rom, entrè/gang

1. Etasje:
Kontor, bad, treningsrom, TV-stue/kinorom, bod

Leilighet med egen inn- og utgang:
Soverom, Kjøkken og bad

Ytre rom:
Båthus med båtplass, terasse på alle tre plan, dobbel garasje, romslig bod.

Standard
Gjennomgående høy og eksklusiv standard. Boligen er nyopusset i sin helhet med svært påkostede løsninger.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste etter nærmere avtale.
Frittstående hvitevarer: flere vaskemaskiner og tørketromler.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, fryseskap, to oppvaskmaskiner, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, peis/ildsted, lademulighet, ikke-røyk, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, ingen gjenboere, solavskjerming, strandlinje, turterreng. Husdyr og akvarie ikke tillatt.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass, i garasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med vannbåren varme i gulv.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 85 000 pr. måned. Vann og avløpsutgifter og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 5 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.08.2021
Leietid: 15.08.2021 - 14.08.2024

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 14.08.2024

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Aleksander Wildhagen
Mobil: 48039650
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3025

Gårdsnr: 40

Bruksnr: 1484


Sist endret: 6. juli 2021 19:25

Referanse: 30289Månedsleie

85.000,-

Ledig fra

15. aug

Ledig til

14. aug 2024

Type

Enebolig

Energimerking

D

BRA

346m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer