Trykk enter for å søke

Rosenvinges vei 30, 1523 Moss

MOSS/ROSENVINGE PARK: Nyere 3-roms med stor balkong og takterrasse - inkluderer: varmtvann, vannbåren varme, garasjeplass, tv/internett

15.000,- per måned

Inkluderer Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Line Telle

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
30807/0193-21

Eiendommen
Adresse: Rosenvinges vei 30, 1523 MOSS
Kommune: Moss
Areal: ca. 76 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Matrikkel: Gnr 2, Bnr 2943, Snr 53, Boenhet H0402

Beliggenhet
Beliggende i Rosenvinge Park der det nå dannes en ny og moderne bydel som gradvis fylles med attraktive fasiliteter, og et bredt tilbud innenfor handel og helse er allerede på plass.

Gode shoppingmuligheter finner du på City Syd som i praksis er en del av det utvidede nabolaget og inkluderer flere store varehus samt Rygge Storsenter med et godt utvalg forretninger. Spisestedet Restaurant Ro finner du bokstavelig talt like om hjørnet, og gjennom Lilleeng Helsepark får du enkel tilgang på et rikt tilbud innenfor helse.

Kort vei til buss mellom Varnaveien og sentrumskjernen av Moss, hvor du finner et godt utvalg av forretninger og spisesteder. Midt i sentrum ligger også byens kjøpesenter Amfi Moss med bussterminal. Metrolinjen frakter deg på kort tid også til togstasjonen, der reisetiden med toget videre til Oslo i dag er kun 41 minutter. Den pågående jernbaneutbyggingen vil i fremtiden redusere reisetiden til kun 30 minutter.

På Høyden, bare et par hundre meter fra boligen, går det hver time direkte busser både til Oslo og til Gardermoen. Med kun et par minutters kjøring til E6, tar det ca. 45 minutter til Oslo sentrum med egen bil utenom rushtid, eller tilsvarende dersom man vil legge handleturen til Sverige.

Du sykler til Festestranda på noen få minutter, et fint sted sommerstid med flott utsikt over fjorden.

Beliggenheten innebærer i tillegg kort vei ut til Mossemarka nordøst for byen som har lysløype og preparerte skispor når forholdene tillater det på vinterstid. Ved foten av marka finner du også et helt nytt kunstsnøanlegg som ellers i året er tilrettelagt for rulleski.

Beskrivelse
Leiligheten er oppført i 2020/21 og ligger i 4.etasje med fint utsyn til grøntområde med trær slik at du får med deg alle årstidene. De store vindusflatene gir en romslig og luftig atmosfære.
Det er åpen stue/kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer og utgang til romslig balkong, 2 soverom med garderobeskap, gang med garderobeskap, bod og fliselagt bad.

Tilgang til egen takparsell på felles takterrasse. Felles gjesteparkering utenfor og 1 plass i felles parkeringskjeller. Det er også en bod i kjelleren.

Leien inkluderer kostnad til varmtvann og oppvarming via vannbåren varme - som betyr lave strømregninger. I tillegg er parkering i garasje og abonnement til tv/internett inkludert i leien.
Leietaker oppretter eget abonnement for strøm.

Eiendommens rom
Indre rom:
Gang, 2 soverom, bod, bad, kjøkken/stue.

Ytre rom:
Bod, 1 p-plass i felles parkeringskjeller, takparsell på takterrassen.

Standard
Ny leilighet fra 2020/21.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har heis, balkong, tilgang til felles takterrasse, ikke-røyk, sentralt, moderne, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Oppvarming
Oppvarming via vannbåren varme.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 15 000 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.01.2022
Leietid: 01.01.2022 - 31.12.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.09.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.12.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.09.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Line Telle
Mobil: 47353646

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3002

Gårdsnr: 2

Bruksnr: 2943

Seksjonsnr: 53


Sist endret: 13. oktober 2021 10:30

Referanse: 30807Månedsleie

15.000,-

Ledig fra

1. jan 2022

Ledig til

31. des 2024

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

76m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer